Advocaat Benthuizen

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Benthuizen?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Benthuizen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Benthuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Benthuizen gezocht?

Een advocaat in Benthuizen vinden

Advocaat Benthuizen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Benthuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Moerkapelle, Gelderswoude en Zoetermeer bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Benthuizen

Het mag helder zijn dat je als je een advocaat in Benthuizen zoekt, je meestal niet in een vrolijke bui bent. Veelal gaan juristen samen met nare gebeurtenissen, waardoor het opsporen van een advocaat in Benthuizen als een extra belemmering ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de juiste advocaat in Benthuizen een karwei die van belang is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat wel behoorlijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Benthuizen en de andere, op het gebied van tariefstellingen en kennisgebieden. Daarnaast is een jurist veelal ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daardoor al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Benthuizen een serieuze taak.

Precies daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je behoorlijk in je expeditie naar een geschikte advocaat in Benthuizen. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Benthuizen
 • Ontslag aanvechten in Benthuizen
 • Personen- en Familierecht advocaat Benthuizen
 • Arbeidsrecht advocaat Benthuizen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Benthuizen
 • Strafrecht advocaat Benthuizen
 • Letselschade advocaat Benthuizen
 • Ondernemingsrecht advocaat Benthuizen
 • Civielrecht advocaat Benthuizen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Benthuizen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Benthuizen

Een regionaal advocatenkantoor in Benthuizen kan zeker oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Benthuizen inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is over het algemeen gewild, maar vooral wanneer het gaat over lastige juridische problemen waar je normaal waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Benthuizen is dat je doorgaans een mens in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet lang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Afhankelijk van de situatie komt het namelijk voor dat je je advocaat meerdere keren zult treffen. Dan is het uiteraard wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Benthuizen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Benthuizen

Om de goede personen in te schakelen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Benthuizen. Advocaten in Benthuizen zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een daadwerkelijk rechtszaak voor de rechter. Het gaat hier dus primair om zaken die niet puur met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die juist de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Benthuizen. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Benthuizen jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Benthuizen

Een jurist in Benthuizen is niet altijd een advocaat. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Benthuizen uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn zeer geschikte juristen en zeer slechte advocaten. Maar zelfs de allerbeste jurist mag een paar procedures niet voor je verrichten. Hou daar dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Benthuizen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Benthuizen.

Letselschade advocaat Benthuizen

Een letselschade advocaat in Benthuizen kan je begeleiden om een treffende vergoeding te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dit kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een overige aanleiding. Voor het laten dekken van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Benthuizen je op weg. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom veel verder dan louter het leed wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een operatie. En het voornaamste pluspunt van een letselschade advocaat in Benthuizen is dat hij de gehele procedure voor je kan uitvoeren, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Benthuizen vindt je vrijblijvend, rendabel en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Benthuizen.

Letselschade advocaat Benthuizen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Benthuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Benthuizen

Heb je een geschil met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar begeleiding? Het is uiteraard een goed idee om offertes aan te vragen bij de verscheidene bedrijven in de streek. Alleen zo kom je aan een passende arbeidsrecht advocaat in Benthuizen. In de offerteaanvraag zul je wel een duidelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Benthuizen die jij dan eigenlijk zoekt. Zo kom je namelijk eenvoudiger tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je uitdaging. En zo ben je in ieder geval verzekerd van geschikt advies op maat.

Vervolgens hoef je puur nog maar een kennismaking in te plannen. Dankzij dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is overwegend van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische affaires gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Benthuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Benthuizen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Benthuizen

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Benthuizen. Ondanks dat een scheiding een uitermate emotionele situatie is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Benthuizen hebben tijdens dit traject. Je zou simpelweg altijd nog even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo informatie aan te vragen over de diverse soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Benthuizen? Een goede gegadigde vinden is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Benthuizen echt volstrekt ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Benthuizen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Benthuizen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Benthuizen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Benthuizen

Vlot een bijpassende raadsman geregeld.

27 juni 2024

Ongeacht de spoed kwestie een raadsman gevonden die perfect bij onze zaak pastte. Top!

- Adriana van den Bosch

Snel een bijpassende adviseur geregeld.

18 juni 2024

Ondanks de spoed kwestie een jurist gevonden die uitstekend bij onze kwestie pastte. Top!

- Johan de Vos

Gerechtigheid!

14 juni 2024

Door mijn voortreffelijke raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Jelle de Lange

Top gegaan

8 juni 2024

Had binnen korte periode een mooie offerte op maat, fantastisch!

- Ilse Postma

Gauw de juiste pro getroffen

27 mei 2024

Na de offertes vlug de juiste keuze kunnen maken. Gesprek volgde snel.

- Jessica van der Meulen

Top gegaan

22 mei 2024

Vlot de passende persoon getroffen, fijn!

- Anita Jacobs

Convenant opgesteld

14 mei 2024

In minder dan enkele ontmoetingen werd de convenant nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Super!

- Sanne Groen

Professionele en bedreven

9 mei 2024

Geen verzoek of idee was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Nancy Hendriks

We zijn persoonlijk bijgestaan

3 mei 2024

Juridische woordgebruik helder vertaald in het traject. Erg content met het proces.

- Ruben de Boer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Benthuizen

Infoletselschade

Osbornezijde 3
2725 NH Zoetermeer
Nederland

079 316 0566
http://www.infoletselschade.nl/

Remmelink en Zeeman Advocaten

Regenboogsingel 131
2718 GV Zoetermeer
Nederland

079 361 0309
http://www.remmelinkenzeeman.nl/

Nieuwstaete Advocaten

Nieuwlandstraat 130
2729 DX Zoetermeer
Nederland

079 331 1065
http://www.nieuwstaete-advocaten.nl/