Advocaat Hellum

Wil jij een top advocaat in Hellum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Hellum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Hellum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Hellum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Hellum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hellum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Tjuchem, Noordbroek en Steendam bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hellum

Zoek je een professionele en passende advocaat in Hellum? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Hellum is nog niet zo ongecompliceerd. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij uitdagend om de beste advocaat in Hellum te vinden in het forse aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw positie, jouw benodigdheden en jou als individu. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Hellum die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hellum
 • Ontslag aanvechten in Hellum
 • Personen- en Familierecht advocaat Hellum
 • Arbeidsrecht advocaat Hellum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hellum
 • Strafrecht advocaat Hellum
 • Letselschade advocaat Hellum
 • Ondernemingsrecht advocaat Hellum
 • Civielrecht advocaat Hellum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hellum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hellum

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Hellum een verstandig besluit is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een pro vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een goede uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat veelal goed van pas. Denk hierbij aan een narigheden met het salaris of bij een gedwongen ontslag. Vrijwel elk persoon krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Hellum kan je hier uitstekend bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Hellum. Je wilt namelijk een raadgeving op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor bedrijven of personen met behoorlijk vermogen helpt een fiscaal jurist bijvoorbeeld ook om stevig geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Hellum is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Hellum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Hellum

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Hellum die je ook kunnen helpen, los van je kwestie. Los van de expertise die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die uitermate deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Hellum.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Hellum te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of discipline. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat slecht is. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Hellum je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het inhuren van een advocaat is immers een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een offerte op te vragen, kun je heel ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Hellum, zodat je zeker weet dat je een kundig persoon treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hellum

Er zijn situaties waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Hellum. Je kunt een jurist in Hellum wel vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Toch is een jurist in Hellum niet beëdigd en mag vandaar de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit met een jurist in Hellum een optie.

Verifiëer van tevoren wel altijd even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Hellum verricht kan en mag worden. Je wilt simpelweg voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hellum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hellum.

Letselschade advocaat Hellum

Loop je bij een ongeluk waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Hellum je begeleiden. Het kan zijn vanwege een botsing, een bedrijfsongeval, een medische misser of een overige oorzaak. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Hellum je verder. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk veel verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een medische ingreep. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Hellum is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Hellum vindt je vrijblijvend, gunstig en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hellum.

Letselschade advocaat Hellum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hellum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Hellum

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Hellum in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Hellum heeft verstand van verschillende arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert continu. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daardoor is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Hellum te zoeken.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hellum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hellum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hellum

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Hellum. Ondanks dat een scheiding een buitengewoon emotionele aangelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Hellum hebben gedurende dit traject. Je zou overigens over het algemeen even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de diverse soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Hellum? Een juiste gegadigde opsporen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het helemaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Hellum echt heel ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hellum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hellum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hellum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hellum

Goedkoop is duurkoop

21 maart 2024

Na bedonderd te zijn door mijn vorige raadsman heb ik dankzij advocaatkaart wel een betrouwbare jurist getroffen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Kevin van der Meer

Daadwerkelijk een expert

10 maart 2024

Door mijn jurist een ijzersterke zaak opgebouwd en een behoorlijke vergoeding gekregen voor opgelopen letsel.

- Marije Groen

Goed afgehandeld.

6 maart 2024

Helder en vlot. Dank je wel!

- Bianca Blom

Afhandeling was super

28 februari 2024

De afwikkeling tijdens de procedure was super en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Rutger Jacobs

Gewoon prima

18 februari 2024

Hoopte al dat mijn raadsman zo slim zou zijn.

- Niels Bos

Gerechtigheid!

11 februari 2024

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Hanneke Hendriks

Vertrouwde partij

6 februari 2024

Betrouwbare partij ontdekt die me helpt. Aangenaam!

- Elisabeth Jonker

Echte expert in rechtsgebied

23 januari 2024

Mijn advocaat had duidelijk aanzienlijke ervaring in zijn kennisgebied. Dit zorgde voor heel veel kalmte.

- Monique van Dongen

Het rechtelijk uitpluizen van de zaak was noodzakelijk.

17 januari 2024

Er is in onze zaak door de advocaat degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Marleen Huisman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hellum

D/raad advocaten

Hoofdstraat 87
9601 EB Hoogezand
Nederland

0598 427 111
http://www.draadadvocaten.nl/

Helmantel Advocatuur

Noorderstraat 388A
9611 AW Sappemeer
Nederland

0598 820 234
http://www.helmanteladvocatuur.nl/

Kappelhof advocaten

Brander 11
9934 NR Delfzijl
Nederland

0596 619 989
http://www.kappelhofadvocaten.nl/