Advocaat Schildwolde

Behoefte aan een betaalbare advocaat uit Schildwolde die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Schildwolde verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Schildwolde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Schildwolde gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Schildwolde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schildwolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hellum, Siddeburen en Steendam bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Schildwolde

Het mag duidelijk zijn dat je als je een advocaat in Schildwolde zoekt, je gemiddeld genomen niet in een beste bui bent. Meestal is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Schildwolde een nare. Toch is het zoeken van de juiste advocaat in Schildwolde een karwei die belangrijk is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die inlevingsvermogen toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het verstandig is om alles vlug achter de rug te hebben en hierdoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het laagste tarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Schildwolde is immers de andere niet en de specialismen en prijzen van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Ook huur je een advocaat vaak in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Daardoor is het kiezen van een goede advocaat in Schildwolde een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Schildwolde je een jurist vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Schildwolde
 • Ontslag aanvechten in Schildwolde
 • Personen- en Familierecht advocaat Schildwolde
 • Arbeidsrecht advocaat Schildwolde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Schildwolde
 • Strafrecht advocaat Schildwolde
 • Letselschade advocaat Schildwolde
 • Ondernemingsrecht advocaat Schildwolde
 • Civielrecht advocaat Schildwolde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Schildwolde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Schildwolde

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Schildwolde inschakelen een geschikte optie is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al snel een specialist vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij proberen om als voorbeeld een juiste uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een arbeidsovereenkomst. Zo goed als elk persoon krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Schildwolde kan je hier uitstekend bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Schildwolde. Dit komt grotendeels door het feit dat men hier bij voorkeur juridisch advies wil hebben over die specifieke zaak. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist ook doorgaans een verstandig idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je bijstaan om zoveel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Schildwolde nuttig voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Schildwolde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Schildwolde

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Schildwolde, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Schildwolde zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een feitelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus primair om affaires die niet sec met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Schildwolde. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft desondanks enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Schildwolde jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Schildwolde

Er zijn gevallen waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Schildwolde. Je kunt een jurist in Schildwolde immers dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Schildwolde kan je hiermee helpen.

Bekijk van tevoren wel iedere keer even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Schildwolde verricht kan en mag worden. Je wilt simpelweg voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Schildwolde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Schildwolde.

Letselschade advocaat Schildwolde

Loop je bij een ongeval waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Schildwolde je begeleiden. Dat kan zijn wegens een aanrijding, een ander ongeval, een medische vergissing of een overige reden. Een letselschade advocaat in Schildwolde assisteert je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk behoorlijk verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Schildwolde is dat hij de gehele procedure voor je kan doen, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Schildwolde vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Schildwolde.

Letselschade advocaat Schildwolde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Schildwolde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Schildwolde

Wanneer je op je werkplek tegen sommige narigheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Schildwolde in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Schildwolde terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Precies vandaar is het goed om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Schildwolde.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk uitlopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Schildwolde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Schildwolde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Schildwolde

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Schildwolde. Scheiden is vanzelfsprekend over het algemeen vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Schildwolde wel van pas komen bij dit veranderingsproces. Je zou simpelweg altijd even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Schildwolde? Een goede kandidaat tegenkomen is uiteraard nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Schildwolde echt erg ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Schildwolde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Schildwolde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Schildwolde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Schildwolde

Had dit veel sneller moeten doen

6 september 2023

Na allereerst zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Roel van Vliet

Gewoonweg fijn

28 augustus 2023

Geweldige advocaat, zoals ik had gewenst.

- René de Koning

Geding netjes begeleid

27 augustus 2023

Professionele support gekregen tijdens procedure via advocaatkaart. Bedankt!!

- Koen van de Ven

Deskundig en vakkundig.

15 augustus 2023

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Michiel de Jong

Moment voor actie

10 augustus 2023

Geen woorden maar daden. Door mijn raadsman stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Gauw afgehandeld

- Ivo van der Meer

Geen nummer, menselijke afhandeling

27 juli 2023

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Super.

- Brenda van Loon

Echtscheiding goed geregeld

23 juli 2023

Complexe schikking kritisch afgehandeld door advocaat. Dank u wel.

- Nathalie Hendriks

Gewoon vertrouwd

16 juli 2023

Hoopte al dat mijn raadsman zo goed zou zijn.

- Ilona Smit

We zijn persoonlijk bijgestaan

8 juli 2023

Juridische taal duidelijk vertaald in het traject. Hierdoor zeer tevreden met de begeleiding.

- Nancy Bosman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Schildwolde

D/raad advocaten

Hoofdstraat 87
9601 EB Hoogezand
Nederland

0598 427 111
http://www.draadadvocaten.nl/

Scheffers Advocaten

Gebroeders Wrightlaan 2c
9615 TN Kolham
Nederland

0598 592 303
http://www.scheffersadvocaten.nl/

Helmantel Advocatuur

Noorderstraat 388A
9611 AW Sappemeer
Nederland

0598 820 234
http://www.helmanteladvocatuur.nl/