Advocaat Venray

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Venray?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Venray verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Venray – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Venray gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Venray
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Venray, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Merselo, Smakt en Veulen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Venray

Het mag duidelijk zijn dat je indien je een advocaat in Venray zoekt, je gemiddeld genomen niet in een allerbeste bui bent. Meestal gaan juristen gepaard met nare incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Venray als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de juiste advocaat in Venray een project die belangrijk is. Je wilt wel een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het gebied waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het handig is om alles vlug achter de rug te hebben en hierdoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste uurtarief. Toch raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Venray is immers de andere niet en de specialismen en kosten van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Tevens huur je een jurist meestal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Alleen daardoor al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Venray een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces ontzorgen wij je fors in je zoektocht naar een handige advocaat in Venray. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Venray
 • Ontslag aanvechten in Venray
 • Personen- en Familierecht advocaat Venray
 • Arbeidsrecht advocaat Venray
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Venray
 • Strafrecht advocaat Venray
 • Letselschade advocaat Venray
 • Ondernemingsrecht advocaat Venray
 • Civielrecht advocaat Venray
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Venray

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Venray

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Venray regelen een verstandige keuze is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een pro vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Zo zal hij proberen om als voorbeeld een juiste uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een arbeidsconflict tot een aardig eind te leiden. Denk hier aan een problematiek met het salaris of bij een geforceerd ontslag. Vrijwel elk persoon krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Venray kan je hier ideaal bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Venray. Dit komt overwegend door het feit dat men hier graag juridisch advies wilt hebben over die specifieke kwestie. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens natuurlijk een goed idee, zo kan een fiscaal jurist je helpen om zo veel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Venray is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Venray

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Venray

Om de goede persoon in te vliegen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Venray. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Venray. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een goed gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of als je graag juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Venray. Beiden partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft echter enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het oplossen van een conflict, waar advocaten in Venray vooral gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Venray

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Venray. Je kunt een jurist in Venray namelijk regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in Venray niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Venray een optie.

Verifiëer vooraf wel over het algemeen even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Venray uitgevoerd kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Venray?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Venray.

Letselschade advocaat Venray

Loop je bij een ongeluk waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Venray je bijstaan. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een overige oorzaak hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Venray je verder. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus veel verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een medische ingreep. En het voornaamste gewin van een letselschade advocaat in Venray is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan volbrengen, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan alleen op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Venray vindt je vrijblijvend, gunstig en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Venray.

Letselschade advocaat Venray zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Venray zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Venray

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Venray in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Venray terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daardoor is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Venray te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Meestal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Venray.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Venray en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Venray

Een scheiding is per sé een uitermate pijnlijke en vervelende zaak, ook wanneer je fijn uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Venray zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Venray te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Venray is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Venray veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Venray in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Venray in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Venray

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Venray

Advocaat met kennis

19 mei 2024

Ontzettend fijn rechtelijk raad op maat ontvangen. Het hielp enorm.

- Patricia de Ruiter

Convenant opgesteld

13 mei 2024

In sommige ontmoetingen werd de convenant precies opgesteld zoals ik het voor ogen had. Schitterend!

- Kevin van der Meer

Door raad en daad geholpen

6 mei 2024

Geen woorden maar daden. Door mijn raadsman stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

Begeleiding was top

- Esther van den Bosch

Inhoudelijk en vakkundig.

30 april 2024

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de raadsman.

- Ilona van der Meulen

Meest deskundige jurist van het land

26 april 2024

Klikte direct fijn en heb samen met mijn advocaat een klinkende zege behaald.

- Patrick Vink

Echtscheiding goed begeleid

15 april 2024

Complexe overeenkomst goed afgehandeld door raadsman. Dank jullie wel.

- Peter Kuijpers

Zeer vakkundig

10 april 2024

Een echte pro gevonden. Dit zorgde voor erg veel kalmte.

- Ilona van der Laan

Rechtelijke advies

31 maart 2024

Voelbaar deskundige jurist getroffen. Het hielp geweldig.

- Maarten Prins

Scheiding ging fijn

26 maart 2024

Door mijn advocaat geen moeilijkheden gekregen tijdens de scheiding van mijn partner.

- Tom van de Berg

Uitgelichte advocatenkantoren uit Venray

Van der Putt Advocaten

Patersstraat 17
5801 AT Venray
Nederland

0478 556 677
http://www.putt.nl/

Advocaten Venray Julicher & Meijer

Leunseweg 6a
5802 CH Venray
Nederland

0478 521 070
http://www.julicher-meijer.nl/

Het Familierechthuis Advocatuur

Bemmelstraat 2
5961 HN Horst
Nederland

077 398 3000
http://familierechthuis.nl/