Advocaat Wageningen

Behoefte aan een ijzersterke advocaat uit Wageningen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Wageningen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Wageningen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Wageningen gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Wageningen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wageningen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bennekom, Hemmen en Zetten bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wageningen

Indien je een advocaat in Wageningen zoekt, heeft dat meestal een reden. Veelal gaan advocaten samen met nare incidenten, waardoor het zoeken van een advocaat in Wageningen als een extra drempel ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de passende advocaat in Wageningen een karwei die belangrijk is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het vlak waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En een persoon die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het laagste tarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Wageningen is namelijk de andere niet en de vakgebieden en kosten van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Ook is een jurist dikwijls ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Enkel daardoor al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Wageningen een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je onwijs in je zoektocht naar een geschikte advocaat in Wageningen. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wageningen
 • Ontslag aanvechten in Wageningen
 • Personen- en Familierecht advocaat Wageningen
 • Arbeidsrecht advocaat Wageningen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wageningen
 • Strafrecht advocaat Wageningen
 • Letselschade advocaat Wageningen
 • Ondernemingsrecht advocaat Wageningen
 • Civielrecht advocaat Wageningen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wageningen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wageningen

Een advocatenkantoor in Wageningen heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de omgeving. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Wageningen helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn indien het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Wageningen is dat je altijd een persoon in de nabijheid hebt. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Wageningen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Wageningen

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Wageningen die je verder kunnen bijstaan, los van je kwestie. Ongeacht de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Wageningen staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze uiterst vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desalniettemin is het slim om allerlei advocaten in Wageningen te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins contrast tussen de tariefstellingen van advocaten. Overigens moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Wageningen je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het huren van een advocaat is immers een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je volkomen ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de beste advocaten in Wageningen, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wageningen

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Wageningen. Op de allereerste plaats is het denkbaar om sommige werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Wageningen. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Toch is een jurist in Wageningen niet beëdigd en mag derhalve de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Wageningen een optie.

Controleer van tevoren wel over het algemeen even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Wageningen verricht kan en mag worden. Je wilt overigens voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wageningen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wageningen.

Letselschade advocaat Wageningen

Loop je bij een ongeval waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Wageningen je begeleiden. Dat kan zijn door een botsing, een ander ongeval, een medische misser of een overige aanleiding. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Wageningen je op weg. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk veel verder dan alleen het leed wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een medische ingreep. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Wageningen is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan enkel nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Wageningen vindt je vrijblijvend, goedkoop en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wageningen.

Letselschade advocaat Wageningen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wageningen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Wageningen

Indien je op je werkplek tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Wageningen in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Wageningen terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Wageningen te zoeken.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk oplopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het soms dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wageningen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wageningen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wageningen

Een scheiding is per sé een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke aangelegenheid, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Wageningen zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Wageningen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Wageningen is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Wageningen aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wageningen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wageningen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wageningen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wageningen

Echtscheiding goed geregeld

21 juni 2024

Ingewikkelde overeenkomst goed afgehandeld door advocaat. Dank jullie wel.

- Ramona Mol

Prima advocaat gevonden

9 juni 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg tevreden voor de afhandeling na onze aanrijding. Super.

- Manon van der Meulen

Goed geregeld.

7 juni 2024

Rap en begrijpelijk geregeld. Bedankt!

- Anne van der Horst

Oprecht fijn

1 juni 2024

Hoopte al dat mijn raadsman zo fijn zou zijn.

- Daniël Blom

Domweg prima

25 mei 2024

Hoopte al dat mijn jurist zo degelijk zou zijn.

- Albert Wolters

Convenant opgemaakt

18 mei 2024

Binnen sommige ontmoetingen werd de convenant nauwlettend opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Top!

- Chantal de Boer

Werkelijke expert binnen rechtsgebied

5 mei 2024

Mijn raadsman had overduidelijk aanzienlijke ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel zekerheid tijdens het traject..

- Dave van de Veen

Werkelijke deskundige binnen rechtsgebied

29 april 2024

Mijn jurist had overduidelijk flink wat ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel duidelijkheid gedurende het traject..

- Edwin Kuijpers

Immer bereikbaar voor aanvragen

25 april 2024

Prima bereikbare raadsman gekregen, erg content.

- Susanne de Bruijn

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wageningen

Advocatenkantoor Frerix

Van Irhovenlaan
6711 MN Ede
Nederland

0318 848 600
http://frerix.nl/

NLO (Dutch Patent Office)

Bennekomseweg 43
6717 LL Ede
Nederland

0318 707 000
http://www.nlo.eu/

Advocatenkantoor Paanakker

Bennekomseweg 41
6717 LL Ede
Nederland

026 445 8210
http://www.advocaten-paanakker.nl/