Advocaat Randwijk

Wil jij een ijzersterke advocaat uit Randwijk die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Randwijk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Randwijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Randwijk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Randwijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 91 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Randwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Heelsum, Renkum en Bennekom bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Randwijk

Zoek je een professionele en verstandige advocaat in Randwijk? Het vinden van de beste advocaat in Randwijk is nog niet zo simpel. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de beste advocaat in Randwijk te zoeken in het forse aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die past bij je omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als individu. Vanwege deze tips is het mogelijk om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Randwijk die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Randwijk
 • Ontslag aanvechten in Randwijk
 • Personen- en Familierecht advocaat Randwijk
 • Arbeidsrecht advocaat Randwijk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Randwijk
 • Strafrecht advocaat Randwijk
 • Letselschade advocaat Randwijk
 • Ondernemingsrecht advocaat Randwijk
 • Civielrecht advocaat Randwijk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Randwijk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Randwijk

Een advocatenkantoor in Randwijk heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Randwijk helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is altijd gewild, maar zeker wanneer het gaat over uitdagende juridische problemen waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Randwijk heb je doorgaans een mens die in de omgeving zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe als je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Randwijk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Randwijk

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Randwijk, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Randwijk zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een daadwerkelijk rechtsgeding voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een degelijk gesprek. Indien je een ruzie allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer fijn van pas.

Als je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde situatie of indien je bij voorkeur juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Randwijk. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het oplossen van een ruzie, waar advocaten in Randwijk overwegend gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Randwijk

Er zijn gevallen waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Randwijk. Je kunt een jurist in Randwijk immers dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Randwijk niet beëdigd en mag daarom de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Randwijk mogelijk.

Verifiëer vooraf wel over het algemeen even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Randwijk verricht kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Randwijk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Randwijk.

Letselschade advocaat Randwijk

Loop je bij een ongeval waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Randwijk je assisteren. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een overige oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Randwijk assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is derhalve een behoorlijk breder begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. En het voornaamste pluspunt van een letselschade advocaat in Randwijk is dat hij de hele procesvoering voor je kan uitvoeren, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan enkel nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Een voordelige en kundige letselschade advocaat in Randwijk vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Randwijk.

Letselschade advocaat Randwijk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Randwijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Randwijk

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Randwijk in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Randwijk terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Alleen een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Randwijk te zoeken.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk uitlopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Randwijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Randwijk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Randwijk

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Randwijk. Scheiden is natuurlijk over het algemeen ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Randwijk wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou uiteraard doorgaans even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Randwijk? Een juiste kandidaat opsporen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Randwijk echt volkomen ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Randwijk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Randwijk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Randwijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Randwijk

Werkelijke deskundige in rechtsgebied

12 november 2023

Een werkelijke specialist gevonden. Dat gaf veel geruststelling tijdens het traject..

- Eveline de Groot

Tijd voor actie

3 november 2023

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Super!

Goed bijgestaan

- Kevin Post

Exact zoals vermoed

28 oktober 2023

Uitstekend aanbod gekregen.

- Evelien Veenstra

Erg content met onze raadsman

13 oktober 2023

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de afhandeling na onze aanrijding. Super.

- Arie Smeets

Betrouwbare raadsman gevonden

4 oktober 2023

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Christiaan Wolters

Zoals bedacht

30 september 2023

Aanbod was passend.

- Daniël Bosch

Heb dankzij mijn advocaat een uiterst beschaafd bedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het leed is daarom veel minder.

22 september 2023

- Tamara Kuijpers

Simpelweg goed

16 september 2023

Uitstekende raadsman, zoals ik had gewenst.

- Sylvia de Bruijn

Afhandeling was super

7 september 2023

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Ellen Huisman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Randwijk

NLO (Dutch Patent Office)

Bennekomseweg 43
6717 LL Ede
Nederland

0318 707 000
http://www.nlo.eu/

Advocatenkantoor Frerix

Van Irhovenlaan
6711 MN Ede
Nederland

0318 848 600
http://frerix.nl/

Advocatenkantoor Paanakker

Bennekomseweg 41
6717 LL Ede
Nederland

026 445 8210
http://www.advocaten-paanakker.nl/