Advocaat Opheusden

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Opheusden?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Opheusden verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Opheusden – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Opheusden gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Opheusden
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Opheusden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bennekom, Wageningen en Dodewaard bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Opheusden

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Opheusden zoekt, je grofweg niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Opheusden een vervelende. Desondanks wil je een juiste advocaat in Opheusden vinden. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Toch adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Opheusden is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en prijzen van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Daarnaast is een jurist veelal ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daarom al is het vinden van de allerbeste advocaat in Opheusden een belangrijke taak.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Opheusden je een jurist vindt die bij jou en je leven past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Opheusden
 • Ontslag aanvechten in Opheusden
 • Personen- en Familierecht advocaat Opheusden
 • Arbeidsrecht advocaat Opheusden
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Opheusden
 • Strafrecht advocaat Opheusden
 • Letselschade advocaat Opheusden
 • Ondernemingsrecht advocaat Opheusden
 • Civielrecht advocaat Opheusden
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Opheusden

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Opheusden

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Opheusden regelen een verstandige optie is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al vlug een pro vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om bijvoorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat meestal goed van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Vrijwel elk persoon krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Opheusden kan je hier geweldig bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Opheusden. Je wilt wel een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor organisaties of mensen met veel vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om fors geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Opheusden toepasbaar voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Opheusden

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Opheusden

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Opheusden, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Opheusden. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fijn gesprek. Indien je een conflict eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer goed van pas.

Wanneer je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde toestand of als je graag juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Opheusden. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft echter iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich vooral richten op het ontwarren van een ruzie, waar advocaten in Opheusden overwegend gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Opheusden

Een jurist in Opheusden is niet altijd een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Opheusden, kijk dan allereerst zorgvuldig of de zaak die je wilt beginnen ook met een jurist geregeld kan worden. En echtscheiding onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus van tevoren even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar ook de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je vervullen. Het is daarom belangrijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Opheusden?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Opheusden.

Letselschade advocaat Opheusden

Loop je bij een ongeval waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Opheusden je assisteren. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen ook een andere reden hebben. Een letselschade advocaat in Opheusden helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is dus een behoorlijk breder begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Opheusden is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan enkel nog maar te concentreren op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Opheusden vindt je vrijblijvend, voordelig en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Opheusden.

Letselschade advocaat Opheusden zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Opheusden zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Opheusden

Indien je op je werk tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Opheusden in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Opheusden terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Alleen een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Daardoor is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Opheusden te zoeken.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk uitlopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het soms dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Opheusden.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Opheusden en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Opheusden

Een scheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en nare affaire, ook als je degelijk uit elkaar gaat. Logischerwijs is het fundamenteel dat er over en weer goede afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Opheusden zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Opheusden te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Opheusden is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Opheusden flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Opheusden in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Opheusden in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Opheusden

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Opheusden

Erg gelukkig met onze raadgever

30 mei 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Super.

- Marinus Martens

Juridische begeleiding was aangenaam

25 mei 2024

Overweldigend om door een plezierig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Franciscus Martens

Begeleiding was persoonlijk

15 mei 2024

Juridische woordgebruik duidelijk vertaald in het geding. Erg content met het traject.

- Hanneke de Groot

Prima afgehandeld.

11 mei 2024

Rap en begrijpelijk afgehandeld. Dank!

- Hendrikus van der Meer

Geding tot een prima einde

2 mei 2024

Deskundige begeleiding gehad tijdens ons proces. Dank!

- Robin de Bruijn

Afhandeling was geweldig

26 april 2024

De afhandeling tijdens de procedure was prima en zoals gewenst. Top begeleiding gehad.

- Anne de Wit

Erg content met onze raadgever

14 april 2024

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg tevreden voor de afhandeling na onze botsing. Top

- Barry van de Veen

Geen nummer, humane afhandeling

12 april 2024

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Catharina Jansen

Begeleiding was persoonlijk

1 april 2024

Elke fase werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Daarom erg tevreden met de afhandeling.

- Frank Willems

Uitgelichte advocatenkantoren uit Opheusden

NLO (Dutch Patent Office)

Bennekomseweg 43
6717 LL Ede
Nederland

0318 707 000
http://www.nlo.eu/

Advocatenkantoor Paanakker

Bennekomseweg 41
6717 LL Ede
Nederland

026 445 8210
http://www.advocaten-paanakker.nl/

Storm van ’s Gravesande Advocaten

Stationsweg 117
6711 PN Ede
Nederland

0318 657 620
http://www.advocaatstorm.nl/