Advocaat Bennekom

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Bennekom?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Bennekom verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Bennekom – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Bennekom gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Bennekom
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bennekom, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Heelsum, Renkum en Ederveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Bennekom

Als je een advocaat in Bennekom zoekt, heeft dat over het algemeen een oorzaak. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Bennekom een vervelende. Toch wil je een passende advocaat in Bennekom zoeken. Je wilt wel een persoon waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste tarief. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat namelijk aanmerkelijk wat verschil tussen de ene advocaat in Bennekom en de andere, op het terrein van tariefstellingen en expertise. Hiernaast is een jurist vaak ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Dus is het kiezen van een geschikte advocaat in Bennekom een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Bennekom je een jurist vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Bennekom
 • Ontslag aanvechten in Bennekom
 • Personen- en Familierecht advocaat Bennekom
 • Arbeidsrecht advocaat Bennekom
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Bennekom
 • Strafrecht advocaat Bennekom
 • Letselschade advocaat Bennekom
 • Ondernemingsrecht advocaat Bennekom
 • Civielrecht advocaat Bennekom
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Bennekom

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Bennekom

Een plaatselijk advocatenkantoor in Bennekom kan absoluut uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Bennekom helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is doorgaans wenselijk, maar met name indien het gaat over uitdagende juridische problemen waar je normaal vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Bennekom heb je altijd nog iemand die in de buurt zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en veel gedoe indien je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt altijd per omstandigheid, maar de kans bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Bennekom

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Bennekom

Los van de oorzaak zijn er meer dan voldoende advocaten in Bennekom te vinden. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw moeilijkheden op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die uiterst vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Bennekom.

Echter is het handig om allemaal advocaten in Bennekom te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Bovendien moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Bennekom je je het beste voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar doorslaggevend, zeker indien de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je zeer makkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Bennekom, zodat je zeker weet dat je een bekwaam persoon treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Bennekom

Een jurist in Bennekom is niet altijd een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Bennekom uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar zelfs de allerbeste jurist mag een aantal procedures niet voor je voltrekken. Hou hier dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Bennekom?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Bennekom.

Letselschade advocaat Bennekom

Misschien denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Bennekom voor je te laten werken, echter dit kan wel eens voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die kundige letselschade advocaat in Bennekom te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een deskundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Bennekom die gespecialiseerd zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder meerdere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Bennekom.

Letselschade advocaat Bennekom zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Bennekom zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Bennekom

Als je op je werk tegen sommige problematiek aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Bennekom in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Bennekom terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Juist vandaar is het handig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Bennekom.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Bennekom.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Bennekom en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Bennekom

Het is een van de meest nare dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Logischerwijs is het fundamenteel dat er over en weer goede afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Bennekom zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Bennekom te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Bennekom is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Bennekom flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Bennekom in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Bennekom in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Bennekom

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Bennekom

Oprecht een specialist

2 maart 2024

Een nare periode afgesloten na het ontstaan van letselschade, maar de kostenvergoeding was vorstelijk, door mijn jurist!

- Gerrit van der Laan

Gewoonweg fijn

18 februari 2024

Fantastische raadsman, zoals ik had vermoed.

- Elisabeth van de Veen

Rechtelijke advies

13 februari 2024

Duidelijk kundige jurist gevonden. Dat scheelde geweldig veel.

- Daniël Willemsen

Snel en passende advocaat gevonden

4 februari 2024

Ondanks de haast kwestie een raadsman gevonden die perfect bij onze zaak pastte. Top!

- Bram van de Pol

Goed geregeld.

22 januari 2024

Duidelijk en vlot. Dank!

- Vincent Verhoeven

Verstand van wetgeving

20 januari 2024

Naar verwachting, flink verstand van zaken.

- Barry Kramer

Gewoon correct

11 januari 2024

Hoopte al dat mijn jurist zo competent zou zijn.

- Jeffrey de Groot

Daadwerkelijk een expert

5 januari 2024

Een vervelende periode afgesloten na het ontstaan van letsel, maar de compensatie was flink, dankzij mijn advocaat!

- Robin van de Ven

Scheiding tot goed eindpunt gekregen

26 december 2023

Dankzij mijn raadsman geen problemen gekregen tijdens de scheiding van mijn levenspartner.

- Sander de Jong

Uitgelichte advocatenkantoren uit Bennekom

Advocatenkantoor Frerix

Van Irhovenlaan
6711 MN Ede
Nederland

0318 848 600
http://frerix.nl/

NLO (Dutch Patent Office)

Bennekomseweg 43
6717 LL Ede
Nederland

0318 707 000
http://www.nlo.eu/

Storm van ’s Gravesande Advocaten

Stationsweg 117
6711 PN Ede
Nederland

0318 657 620
http://www.advocaatstorm.nl/