Advocaat Wassenaar

Wil jij een betaalbare advocaat in Wassenaar die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Wassenaar verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Wassenaar – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Wassenaar gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Wassenaar
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 137 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wassenaar, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zoetermeer, Nootdorp en Warmond bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wassenaar

Zoek je een professionele en passende advocaat in Wassenaar? Het kan onplezierig zijn om de passende advocaat in Wassenaar te vinden voor juridische zaken. Wij snappen dat het behoorlijke aanbod enerzijds fijn is, maar ook voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die past bij je situatie, jouw behoefte en jou als persoon. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Wassenaar die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wassenaar
 • Ontslag aanvechten in Wassenaar
 • Personen- en Familierecht advocaat Wassenaar
 • Arbeidsrecht advocaat Wassenaar
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wassenaar
 • Strafrecht advocaat Wassenaar
 • Letselschade advocaat Wassenaar
 • Ondernemingsrecht advocaat Wassenaar
 • Civielrecht advocaat Wassenaar
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wassenaar

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wassenaar

Het is nog doorgaans zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Wassenaar inschakelen een goede keuze is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al vlug een specialist vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Zo zal hij proberen om onder andere een verstandige uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een aardig eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een contract. Nagenoeg elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Wassenaar kan je vervolgens verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Wassenaar. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat iemand hier graag juridisch raad wil hebben over die specifieke kwestie. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist ook meestal een aardig idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je assisteren om zo veel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Wassenaar is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Wassenaar

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Wassenaar

Onafhankelijk van de oorzaak zijn er meer dan voldoende advocaten in Wassenaar te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die enorm vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Wassenaar.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Wassenaar te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of discipline. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Wassenaar je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het aannemen van een advocaat is wel een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een offerte aan te vragen, kun je heel ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je namelijk alleen de aantrekkelijkste advocaten in Wassenaar, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wassenaar

Een jurist in Wassenaar mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in Wassenaar niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgesloten, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Wassenaar, kijk dan eerst goed of de zaak die je wilt beginnen ook middels een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar hoe fatsoenlijk een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet uitvoeren. Hou hier dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wassenaar?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wassenaar.

Letselschade advocaat Wassenaar

Loop je bij een ongeluk waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Wassenaar je assisteren. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen tevens een andere aanleiding hebben. Voor het laten dekken van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Wassenaar je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letsel is derhalve een behoorlijk breder begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. En het voornaamste gewin van een letselschade advocaat in Wassenaar is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan verrichten, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan enkel nog maar te richten op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Wassenaar vindt je vrijblijvend, rendabel en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wassenaar.

Letselschade advocaat Wassenaar zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wassenaar zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Wassenaar

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van meerdere advocatenkantoren aan te vragen. Louter zo kom je aan een kundige arbeidsrecht advocaat in Wassenaar. In de offerteaanvraag zul je wel een duidelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Wassenaar die jij dan eigenlijk zoekt. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Professionaliteit is namelijk wel enorm aangenaam voor bij juridische affaires.

Vervolgens hoef je puur nog maar een consult in te plannen. Middels dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelal met jou om de tafel komt zitten. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wassenaar.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wassenaar en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wassenaar

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wassenaar. Scheiden is vanzelfsprekend altijd ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Wassenaar wel van pas komen gedurende dit proces. Je zou simpelweg over het algemeen even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo informatie aan te vragen over de allemaal soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wassenaar? Een goede kandidaat treffen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Wassenaar echt zeer gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wassenaar in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wassenaar in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wassenaar

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wassenaar

Gauw een vakkundige professional

26 juni 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik snel in aanraking met een partij die exact wist wat mijn zaak benodigd had.

- Robin de Bruijn

Zoals bedacht

16 juni 2024

Offerte was keurig.

- Michel van de Velden

Goedkoop is duurkoop

15 juni 2024

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Monique Smits

Zeer content met onze raadsman

7 juni 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Top

- Sharon de Jonge

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

30 mei 2024

Vlotte en directe afhandeling van de rechtszaak. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Martine de Jong

Rechtzaak gewonnen!

22 mei 2024

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Renate Visser

Dreigend ontslag afgewend

13 mei 2024

Door mijn raadsman de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Sjoerd Dekker

Begeleiding was super

8 mei 2024

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Annemieke de Jonge

Oprecht fijn

1 mei 2024

Hoopte al dat mijn advocaat zo slim zou zijn.

- Maaike van de Berg

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wassenaar

Mooyman & Partners Letselexpertise bv

Jacob Leendert van Rijweg 68
2701 AE Zoetermeer
Nederland

079 346 0071
https://www.letselschade-advies.nl/

Infoletselschade

Osbornezijde 3
2725 NH Zoetermeer
Nederland

079 316 0566
http://www.infoletselschade.nl/

Stichting de Haagse Wetswinkel

Spui 68
2511 BT Den Haag
Nederland

070 353 7844
http://www.haagsewetswinkel.nl/