Advocaat Zoeterwoude

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Zoeterwoude?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Zoeterwoude verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Zoeterwoude – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Zoeterwoude gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Zoeterwoude
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zoeterwoude, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Moerkapelle, Zoetermeer en Benthuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Zoeterwoude

Ben jij op zoek naar een geschikte en competente advocaat in Zoeterwoude? Het kan onplezierig zijn om de juiste advocaat in Zoeterwoude te vinden voor juridische dingen. Wij snappen dat het stevige aanbod enerzijds prettig is, maar echt voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Zoeterwoude. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Zoeterwoude die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Zoeterwoude
 • Ontslag aanvechten in Zoeterwoude
 • Personen- en Familierecht advocaat Zoeterwoude
 • Arbeidsrecht advocaat Zoeterwoude
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Zoeterwoude
 • Strafrecht advocaat Zoeterwoude
 • Letselschade advocaat Zoeterwoude
 • Ondernemingsrecht advocaat Zoeterwoude
 • Civielrecht advocaat Zoeterwoude
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Zoeterwoude

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Zoeterwoude

Een advocatenkantoor in Zoeterwoude heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Zoeterwoude inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van raadgeving kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is meestal verlangd, maar voornamelijk indien het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Zoeterwoude heb je altijd nog iemand die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult ontmoeten. Dan is het logischerwijs wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Zoeterwoude

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Zoeterwoude

Om de geschikte personen in te roepen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Zoeterwoude. Advocaten in Zoeterwoude zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een werkelijk proces voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om zaken die niet sec met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een conflict allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer aardig van pas.

Indien je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde situatie of indien je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Zoeterwoude. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het oplossen van een conflict, waar advocaten in Zoeterwoude hoofdzakelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Zoeterwoude

Er zijn situaties waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Zoeterwoude. Op de eerste plaats is het mogelijk om bepaalde taken te laten verrichten door een jurist in Zoeterwoude. Er zijn namelijk veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Desalniettemin is een jurist in Zoeterwoude niet beëdigd en mag vandaar de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit met een jurist in Zoeterwoude een optie.

Verifiëer vooraf wel altijd even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Zoeterwoude verricht kan en mag worden. Je wilt logischerwijs voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Zoeterwoude?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Zoeterwoude.

Letselschade advocaat Zoeterwoude

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Zoeterwoude wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Door sommige stappen te doorlopen is het toch wel een stuk makkelijker om een juiste letselschade advocaat in Zoeterwoude te treffen. Je zoekt overigens wel naar een deskundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Zoeterwoude om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op volgende type vergoedingen:

 • Beschadiging aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Zoeterwoude.

Letselschade advocaat Zoeterwoude zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Zoeterwoude zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Zoeterwoude

Wanneer je op je werk tegen sommige problematiek aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Zoeterwoude in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Zoeterwoude heeft kennis van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Louter een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Uitgerekend daardoor is het goed om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Zoeterwoude.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Zoeterwoude.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Zoeterwoude en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Zoeterwoude

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Zoeterwoude. Ondanks dat een echtscheiding een enorm emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Zoeterwoude hebben bij dit traject. Je zou uiteraard altijd nog even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo gegevens aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Zoeterwoude? Een juiste gegadigde tegenkomen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Zoeterwoude echt erg makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Zoeterwoude in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Zoeterwoude in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Zoeterwoude

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Zoeterwoude

Echtscheiding goed begeleid

23 mei 2024

Ingewikkelde regeling top afgehandeld door raadsman. Dank u wel!

- Hendrikus Jacobs

Geen nummer, humane behandeling

12 mei 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Fijn.

- Paul Dekker

Zoals bedacht

7 mei 2024

Prima aanbod gekregen.

- Wilhelmus Sanders

Individueel bijgestaan

28 april 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Super.

- Erik van Doorn

Snel de goede specialist gevonden

27 april 2024

Na de offertes direct de goede keuze kunnen maken. Gesprek volgde snel.

- Yvonne van Vliet

Precies zoals verwacht

18 april 2024

Offerte was passend.

- Margaretha van Dongen

Goedkoop is duurkoop

9 april 2024

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook flink meer op.

- Kelly van de Velde

Procedure gewonnen!

31 maart 2024

Dankzij mijn uitstekende advocaat eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn toeleveringsbedrijf.

- Klaas van de Wal

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

29 maart 2024

Snelle en directe afhandeling van de rechtszaak. Tevens snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Roy van de Brink

Uitgelichte advocatenkantoren uit Zoeterwoude

Infoletselschade

Osbornezijde 3
2725 NH Zoetermeer
Nederland

079 316 0566
http://www.infoletselschade.nl/

mr. Linda Rijsdam | Advocaat

Lammermarkt 206
2312 CW Leiden
Nederland

06 45598333
http://www.kamphuisrijsdam.nl/advocaat-leiden

Hans Kamphuis, advocaat

Herengracht 50
2312 LE Leiden
Nederland

071 516 2006
http://www.kamphuisadvocaten.nl/