Advocaat Aalzum

Wil jij een top advocaat in Aalzum die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Aalzum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Aalzum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Aalzum gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Aalzum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 69 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Aalzum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bornwird, Hantum en Hiaure bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Aalzum

Ben je op zoek naar een juiste en professionele advocaat in Aalzum? Het kan onplezierig zijn om de passende advocaat in Aalzum te zoeken voor juridische zaken. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij moeilijk om de beste advocaat in Aalzum te vinden in het behoorlijke aanbod wat er beschikbaar is.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Aalzum. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Aalzum die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Aalzum
 • Ontslag aanvechten in Aalzum
 • Personen- en Familierecht advocaat Aalzum
 • Arbeidsrecht advocaat Aalzum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Aalzum
 • Strafrecht advocaat Aalzum
 • Letselschade advocaat Aalzum
 • Ondernemingsrecht advocaat Aalzum
 • Civielrecht advocaat Aalzum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Aalzum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Aalzum

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Aalzum een handig besluit is. Het juridische spectrum wijzigt doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een professional die steevast op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een verstandige oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat vaak aardig van pas. Denk hierbij aan een problemen met het arbeidsloon of bij een gedwongen ontslag. Bijna elk persoon krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Aalzum kan je hier ideaal bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Aalzum. Je wilt namelijk een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor organisaties of personen met veel vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om veel geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Aalzum toepasbaar voor de meeste mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Aalzum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Aalzum

Om de passende personen in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Aalzum. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Aalzum. Het gaat hier dus primair om affaires die niet puur met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Als je een arbeidsconflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer aardig van pas.

Indien je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of wanneer je liever juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Aalzum. Beiden partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft desondanks enigszins meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Aalzum jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Aalzum

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Aalzum. Op de allereerste plaats is het een optie om bepaalde taken te laten doen door een jurist in Aalzum. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Aalzum kan je hierbij helpen.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Aalzum de procedure daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt logischerwijs voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Aalzum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Aalzum.

Letselschade advocaat Aalzum

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Aalzum wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die geschikte letselschade advocaat in Aalzum te vinden. Het moet toch wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Aalzum die specialistisch zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Aalzum.

Letselschade advocaat Aalzum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Aalzum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Aalzum

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Aalzum in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Aalzum heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Alleen een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Juist daarom is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Aalzum.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk uitlopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Aalzum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Aalzum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Aalzum

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Aalzum. Uit elkaar gaan is natuurlijk altijd vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Aalzum wel van pas komen bij dit proces. Je zou overigens altijd nog even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo inlichting aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Aalzum? Een geschikte kandidaat opsporen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het finaal onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Aalzum echt volstrekt ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Aalzum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Aalzum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Aalzum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Aalzum

Domweg degelijk

9 mei 2022

Hoopte al dat mijn jurist zo slim zou zijn.

- Petronella Vermeulen

Advocaat met verstand

7 mei 2022

Ontzettend goed rechtelijk raad op maat ontvangen. Dat scheelde enorm veel.

- Jessica van der Laan

Snel een passende adviseur geregeld.

27 april 2022

Ondanks de haast kwestie een jurist gevonden die perfect bij onze kwestie pastte. Top!

- Hendrikus van de Pol

Inderdaad zoals verwacht

24 april 2022

Perfect aanbod ontvangen.

- Ruud van Dijk

Doorlopend bereikbaar voor aanvragen

17 april 2022

Prima bereikbare raadsman gekregen, zeer tevreden.

- Albert Evers

Dienstbeëindiging op staande voet afgewend

7 april 2022

Dankzij mijn jurist de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Anita van de Wal

Juridische ondersteuning was plezierig

1 april 2022

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Kelly Peters

Goede juridische assistentie

26 maart 2022

Overweldigend om door een aangenaam gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Susanne de Haan

Kennis van wetgeving

17 maart 2022

Naar verwachting, behoorlijk verstand van zaken.

- Hendrikus Molenaar

Uitgelichte advocatenkantoren uit Aalzum

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/