Advocaat Adorp

Wil jij een betaalbare advocaat in Adorp die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Adorp verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Adorp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Adorp gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Adorp
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Adorp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Stitswerd, Kantens en Eenrum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Adorp

Indien je een advocaat in Adorp zoekt, heeft dat vaak een aanleiding. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Adorp een vervelende. Toch wil je een geschikte advocaat in Adorp vinden. Je wilt immers een individu waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt misschien dat het slim is om alles snel achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat namelijk aanmerkelijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Adorp en de andere, op het gebied van prijzen en expertise. Tevens huur je een advocaat doorgaans in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Alleen daarom al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Adorp een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je behoorlijk in je zoektocht naar een passende advocaat in Adorp. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Adorp
 • Ontslag aanvechten in Adorp
 • Personen- en Familierecht advocaat Adorp
 • Arbeidsrecht advocaat Adorp
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Adorp
 • Strafrecht advocaat Adorp
 • Letselschade advocaat Adorp
 • Ondernemingsrecht advocaat Adorp
 • Civielrecht advocaat Adorp
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Adorp

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Adorp

Een regionaal advocatenkantoor in Adorp kan zeker oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Adorp helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra fijn wanneer het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Adorp heb je natuurlijk een persoon die in de buurt zit. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe als je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Adorp

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Adorp

Los van de aanleiding zijn er meer dan genoeg advocaten in Adorp te vinden. Los van de deskundigheid die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die heel erg deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Adorp.

Evengoed is het verstandig om verscheidene advocaten in Adorp te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er nogal onderscheid tussen de tarieven van advocaten. Hierbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Adorp je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het aannemen van een advocaat is immers een enorm persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je meteen een gepast aanbod. Via ons krijg je namelijk alleen de allerbeste advocaten in Adorp, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Adorp

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Adorp. Op de eerste plaats is het denkbaar om bepaalde taken te laten verrichten door een jurist in Adorp. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Toch is een jurist in Adorp niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Adorp kan je hierbij helpen.

Controleer vooraf wel iedere keer even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Adorp uitgevoerd kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Adorp?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Adorp.

Letselschade advocaat Adorp

Soms denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Adorp voor je te laten beginnen, echter dat kan ook voor zorgen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die kundige letselschade advocaat in Adorp te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een kundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Adorp om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Adorp.

Letselschade advocaat Adorp zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Adorp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Adorp

Wanneer je op je werkplek tegen sommige problemen aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Adorp in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Adorp terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt continu. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Adorp te vinden.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de papieren lopen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Adorp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Adorp en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Adorp

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Adorp. Scheiden is simpelweg altijd ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Adorp wel van pas komen bij dit veranderingsproces. Je zou natuurlijk doorgaans even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de allerlei soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Adorp? Een geschikte kandidaat tegenkomen is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Adorp echt enorm eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Adorp in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Adorp in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Adorp

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Adorp

Echtscheiding super geregeld

12 november 2023

Ingewikkelde regeling goed afgehandeld door advocaat. Bedankt!

- Leonie Smeets

Kennis van wetgeving

31 oktober 2023

Zoals gewenst, zeer kundig.

- Robertus Visser

Werkelijke deskundige binnen rechtsgebied

27 oktober 2023

Mijn raadsman had onmiskenbaar aanzienlijke ervaring in zijn discipline. Dit zorgde voor heel veel ontspanning.

- Raymond van Dongen

Echtscheiding ging fatsoenlijk

14 oktober 2023

Echt ontzorgd door mijn jurist tijdens echtscheiding.

- Willem Jacobs

Betrouwbare raadsman gevonden

5 oktober 2023

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de advocaat.

- Annemarie Postma

Had dit veel eerder moeten doen

29 september 2023

Na opgelicht te zijn door mijn vroegere advocaat heb ik met advocaatkaart wel een eerlijke advocaat getroffen. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Adrianus Meijer

Dreigend ontslag tegengegaan

24 september 2023

Op het nippertje onterecht ontslag kunnen voorkomen.

- Gerrit de Jong

Oprecht een deskundige

17 september 2023

Via mijn raadsman een sterke zaak opgebouwd en een behoorlijke vergoeding gekregen voor opgelopen verwonding.

- Cornelia Gerritsen

Zeer content met onze raadgever

10 september 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Super.

- Tom de Vries

Uitgelichte advocatenkantoren uit Adorp

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/