Advocaat Akkrum

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Akkrum?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Akkrum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Akkrum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Akkrum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Akkrum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 63 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Akkrum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wijtgaard, Weidum en Poppenwier bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Akkrum

Zoek je een professionele en goede advocaat in Akkrum? Het zoeken van de perfecte advocaat in Akkrum is nog niet zo ongecompliceerd. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de perfecte advocaat in Akkrum te vinden in het stevige aanbod wat er aanwezig is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die past bij je positie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Dankzij deze tips is het denkbaar om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Akkrum die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Akkrum
 • Ontslag aanvechten in Akkrum
 • Personen- en Familierecht advocaat Akkrum
 • Arbeidsrecht advocaat Akkrum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Akkrum
 • Strafrecht advocaat Akkrum
 • Letselschade advocaat Akkrum
 • Ondernemingsrecht advocaat Akkrum
 • Civielrecht advocaat Akkrum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Akkrum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Akkrum

Een advocatenkantoor in Akkrum heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Akkrum inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is doorgaans gewild, maar zeker wanneer het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Akkrum heb je doorgaans een mens die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Akkrum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Akkrum

Het is van belang dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Akkrum, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Akkrum zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een werkelijk proces voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of wanneer je het liefste juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Akkrum. Beide partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft echter wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich vooral richten op het ontwarren van een tweestrijd, waar advocaten in Akkrum hoofdzakelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Akkrum

Een jurist in Akkrum mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Als een jurist in Akkrum niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga van tevoren even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Akkrum verricht kan en mag worden. En echtscheiding onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou uiteraard jammer zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is fout te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar ook de slimste jurist mag een paar procedures niet voor je vervullen. Het is zodoende raadzaam om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Akkrum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Akkrum.

Letselschade advocaat Akkrum

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Akkrum wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die kundige letselschade advocaat in Akkrum te vinden. Je zoekt overigens wel naar een kundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Akkrum die specialistisch zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Akkrum.

Letselschade advocaat Akkrum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Akkrum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Akkrum

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde problematiek aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Akkrum in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Akkrum terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Alleen een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Akkrum te vinden.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Akkrum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Akkrum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Akkrum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Akkrum. Ondanks dat een scheiding een bijzonder emotionele situatie is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Akkrum hebben gedurende dit traject. Je zou overigens meestal even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de diverse soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Akkrum? Een juiste kandidaat opsporen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het totaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Akkrum echt erg makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Akkrum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Akkrum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Akkrum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Akkrum

Door raad en daad geholpen

15 mei 2022

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Uitstekend!

Aanrader

- Vanessa van de Velde

Domweg prima

7 mei 2022

Hoopte al dat mijn jurist zo goed zou zijn.

- Suzanne van der Meer

Vlot en passende raadsman gevonden

27 april 2022

Ongeacht de spoed kwestie een raadsman gevonden die geheel bij onze zaak pastte. Super!

- Martin Dekker

Jurist met verstand

22 april 2022

Duidelijk vakkundige raadsman getroffen. Dat hielp heel erg.

- Thijs Timmermans

Juridische bijstand was plezierig

13 april 2022

Overweldigend om door een voortreffelijk gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Ronald Vos

Procedure gewonnen!

9 april 2022

Dankzij mijn voortreffelijke advocaat eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn toeleveringsbedrijf.

- Dennis Janssen

Competent en vakkundig.

3 april 2022

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Daniël Vink

Super verlopen

22 maart 2022

Had in korte tijd een mooie offerte op maat, geweldig!

- Karin Willems

We zijn persoonlijk begeleid

20 maart 2022

Elke fase werd goed onderbouwd in de rechtbank. Hierdoor zeer content met de begeleiding.

- Linda Janssen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Akkrum

Alderse Baas Advocaten B.V.

Nipkowweg 17
8501 XH Joure
Nederland

0513 415 655
http://www.aldersebaas.nl/

Advocatenkantoor Miedema te Heerenveen

Fok 76
8441 BR Heerenveen
Nederland

0513 610 001
http://www.advocatenkantoormiedema.nl/

Arie Brink Advocaten

Lyceumstraat 2
8441 PS Heerenveen
Nederland

0513 820 820
http://www.ariebrinkadvocaten.nl/