Advocaat Poppenwier

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Poppenwier?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Poppenwier verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Poppenwier – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Poppenwier gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Poppenwier
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 63 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Poppenwier, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Easterwierrum, Mantgum en Tersoal bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Poppenwier

Het mag begrijpelijk zijn dat je indien je een advocaat in Poppenwier zoekt, je gemiddeld niet in een vrolijke bui bent. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Poppenwier een nare. Desondanks wil je een geschikte advocaat in Poppenwier zoeken. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt eventueel dat het handig is om alles gauw achter de rug te hebben en daarom de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat immers beduidend wat verschil tussen de ene advocaat in Poppenwier en de andere, op het terrein van kosten en kennisgebieden. Tevens huur je een advocaat veelal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Daardoor is het kiezen van een goede advocaat in Poppenwier een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Poppenwier je een advocaat vindt die bij jou en je situatie past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Poppenwier
 • Ontslag aanvechten in Poppenwier
 • Personen- en Familierecht advocaat Poppenwier
 • Arbeidsrecht advocaat Poppenwier
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Poppenwier
 • Strafrecht advocaat Poppenwier
 • Letselschade advocaat Poppenwier
 • Ondernemingsrecht advocaat Poppenwier
 • Civielrecht advocaat Poppenwier
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Poppenwier

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Poppenwier

Een advocatenkantoor in Poppenwier heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de omgeving. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Poppenwier inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van begeleiding kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is meestal wenselijk, maar vooral indien het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Poppenwier heb je doorgaans een persoon die in de omgeving zit. Dat is praktisch, want het scheelt weer tijd en veel gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Poppenwier

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Poppenwier

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Poppenwier die je verder kunnen begeleiden, ongeacht je probleem. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw kwesties op te lossen, te verminderen of zo goed mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die uitermate vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Poppenwier.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Poppenwier te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins contrast tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat ondeugdelijk is. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Poppenwier je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar van belang, zeker wanneer de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Door via ons een prijsopgave aan te vragen, kun je heel gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je immers alleen de beste advocaten in Poppenwier, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Poppenwier

Een jurist in Poppenwier is niet altijd een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Poppenwier uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus vooraf even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn hele geschikte juristen en hele incompetente advocaten. Echter, hoe fijn een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettig gezien gewoon niet verrichten. Hou daar dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Poppenwier?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Poppenwier.

Letselschade advocaat Poppenwier

Soms denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Poppenwier voor je te laten starten, maar dat kan wel eens voor moeilijkheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die passende letselschade advocaat in Poppenwier te vinden. Het moet tenslotte wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Poppenwier die specialistisch zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op onderstaande soorten schadevergoedingen:

 • Schade aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Poppenwier.

Letselschade advocaat Poppenwier zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Poppenwier zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Poppenwier

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Poppenwier in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Poppenwier terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Poppenwier te zoeken.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink oplopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Poppenwier.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Poppenwier en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Poppenwier

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Poppenwier. Uit elkaar gaan is simpelweg over het algemeen ellendig, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Poppenwier wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou overigens meestal even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verscheidene soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Poppenwier? Een geschikte kandidaat opsporen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Poppenwier echt volkomen ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Poppenwier in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Poppenwier in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Poppenwier

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Poppenwier

Persoonlijk bijgestaan

12 mei 2022

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Prettig.

- Thijs van de Velde

Dreigend ontslag voorkomen

7 mei 2022

Door mijn advocaat de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Anne Hofman

Rechtelijk gewoon top

26 april 2022

De offertes rap na aanvraag binnen en daardoor snel en goed rechtelijk advies ontvangen.

- Paulus de Lange

Advocaat met verstand

21 april 2022

Onmiskenbaar deskundige raadsman getroffen. Dat scheelde heel veel.

- Rogier Vink

Vlot een bijpassende jurist geregeld.

16 april 2022

Ongeacht de haast kwestie een jurist gevonden die perfect bij onze zaak pastte. Super!

- Annemieke Peeters

Eind goed, al goed

7 april 2022

Na weken afwachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Claudia Kuipers

Uiteindelijk gerechtigheid

2 april 2022

Na lang afwachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Edwin van Wijk

Geen nummer, menselijke afhandeling

21 maart 2022

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Maria de Bruin

Rechtvaardigheid!

18 maart 2022

Door mijn voortreffelijke advocaat eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Sander Verhoeven

Uitgelichte advocatenkantoren uit Poppenwier

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/

Trip Advocaten & Notarissen

Wiardaplantage 9
8939 AA Leeuwarden
Nederland

058 234 7347
http://www.triplaw.nl/