Advocaat Weidum

Behoefte aan een betaalbare advocaat uit Weidum die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Weidum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Weidum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Weidum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Weidum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 54 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Weidum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wijtgaard, Hilaard en Boksum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Weidum

Zoek je een gekwalificeerde en geschikte advocaat in Weidum? Het kan moeilijk zijn om de geschikte advocaat in Weidum te vinden voor juridische aangelegenheden. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds prettig is, maar verder voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die past bij je situatie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Weidum die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Weidum
 • Ontslag aanvechten in Weidum
 • Personen- en Familierecht advocaat Weidum
 • Arbeidsrecht advocaat Weidum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Weidum
 • Strafrecht advocaat Weidum
 • Letselschade advocaat Weidum
 • Ondernemingsrecht advocaat Weidum
 • Civielrecht advocaat Weidum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Weidum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Weidum

Een plaatselijk advocatenkantoor in Weidum kan zeker uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Weidum inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is doorgaans gewild, maar voornamelijk als het gaat over lastige juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Weidum is dat je over het algemeen een persoon in de buurt hebt. Dat is praktisch, want het scheelt weer tijd en veel gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Weidum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Weidum

Om de juiste persoon in te roepen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Weidum. Advocaten in Weidum zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een daadwerkelijk geding voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om aangelegenheden die niet puur met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Als je een aanvaring eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer aardig van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Weidum. Beiden partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft ongetwijfeld wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het ontwarren van een ruzie, waar advocaten in Weidum voornamelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Weidum

Een jurist in Weidum is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Weidum niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga van tevoren even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Weidum verricht kan en mag worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar zelfs de slimste jurist mag sommige procedures niet voor je voltrekken. Het is mogelijk raadzaam om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Weidum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Weidum.

Letselschade advocaat Weidum

Een letselschade advocaat in Weidum kan je begeleiden om een passende claim te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een andere reden hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Weidum je op weg. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is dus een behoorlijk uitgebreider begrip dan louter de fysieke last die je hebt. En het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Weidum is dat hij de gehele procedure voor je kan doen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan alleen nog maar te richten op een spoedig herstel. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in Weidum vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Weidum.

Letselschade advocaat Weidum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Weidum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Weidum

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Weidum in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Weidum terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Precies vandaar is het verstandig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Weidum.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk stijgen. Meestal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Weidum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Weidum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Weidum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Weidum. Scheiden is natuurlijk altijd ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Weidum wel van pas komen bij dit proces. Je zou uiteraard over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Weidum? Een goede kandidaat tegenkomen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het volledig onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Weidum echt volstrekt simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Weidum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Weidum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Weidum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Weidum

Heel erg bekwaam

15 mei 2022

Een werkelijke professional gevonden. Dit zorgde voor zeer veel kalmte.

- Natascha Molenaar

Zoals bedacht

2 mei 2022

Aanbod was netjes.

- Dirk van den Bosch

Gewoonweg correct

26 april 2022

Hoopte al dat mijn raadsman zo slim zou zijn.

- Melanie Smeets

Juridische begeleiding was plezierig

18 april 2022

Overweldigend om door een voortreffelijk gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Renate van de Wal

Ontslag op staande voet voorkomen

16 april 2022

Op het nippertje ongegrond ontslag kunnen voorkomen.

- Barbara Jacobs

Afhandeling was persoonlijk

8 april 2022

Juridische taal duidelijk vertaald in het traject. Hierdoor erg tevreden met de afhandeling.

- Wilhelmina van Vliet

Gepaste juridische hulp

31 maart 2022

Overweldigend om door een plezierig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Joyce Visser

Stevige schadeloosstelling gekregen

26 maart 2022

- Franciscus Bosman

Inhoudelijk en vakkundig.

18 maart 2022

De offertes vlot na verzoek binnenshuis en daarom snel en prima juridisch advies gekregen.

- Miranda de Boer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Weidum

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/