Advocaat Jirnsum

Wil jij een top advocaat in Jirnsum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Jirnsum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Jirnsum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Jirnsum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Jirnsum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 73 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Jirnsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Poppenwier, Raerd en Idaerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Jirnsum

Zoek je een gekwalificeerde en goede advocaat in Jirnsum? Het zoeken van de perfecte advocaat in Jirnsum is nog niet zo eenvoudig. Wij snappen dat het flinke aanbod enerzijds prettig is, maar verder voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te assisteren met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Jirnsum. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Jirnsum die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Jirnsum
 • Ontslag aanvechten in Jirnsum
 • Personen- en Familierecht advocaat Jirnsum
 • Arbeidsrecht advocaat Jirnsum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Jirnsum
 • Strafrecht advocaat Jirnsum
 • Letselschade advocaat Jirnsum
 • Ondernemingsrecht advocaat Jirnsum
 • Civielrecht advocaat Jirnsum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Jirnsum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Jirnsum

Een advocatenkantoor in Jirnsum heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Jirnsum inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra welkom als het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Jirnsum heb je natuurlijk een mens die in de omgeving zit. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe wanneer je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Jirnsum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Jirnsum

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Jirnsum die je ook kunnen begeleiden, ongeacht je probleem. Los van de deskundigheid die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Jirnsum staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze uiterst vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Ook is het slim om verscheidene advocaten in Jirnsum te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat gebrekkig is. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Jirnsum je je het beste voelt. De persoonlijke klik is namelijk ongelofelijk van belang, zeker wanneer de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je snel een passend aanbod. Via ons krijg je immers alleen de beste advocaten in Jirnsum, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Jirnsum

Er zijn gevallen waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Jirnsum. Je kunt een jurist in Jirnsum namelijk dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit bij een jurist in Jirnsum mogelijk.

Verifiëer van tevoren wel over het algemeen even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Jirnsum uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt logischerwijs voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Jirnsum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Jirnsum.

Letselschade advocaat Jirnsum

Loop je bij een ongeluk waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Jirnsum je helpen. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een overige reden hebben. Een letselschade advocaat in Jirnsum helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is derhalve een behoorlijk breder begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. En het voornaamste voordeel van een letselschade advocaat in Jirnsum is dat hij de gehele procedure voor je kan uitvoeren, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te richten op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Jirnsum vindt je vrijblijvend, rendabel en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Jirnsum.

Letselschade advocaat Jirnsum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Jirnsum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Jirnsum

Als je op je werk tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Jirnsum in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Jirnsum terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Jirnsum te zoeken.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Jirnsum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Jirnsum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Jirnsum

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Jirnsum. Ondanks dat een echtscheiding een enorm emotionele gebeurtenis is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Jirnsum hebben bij dit traject. Je zou simpelweg over het algemeen even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo informatie aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Jirnsum? Een geschikte gegadigde opsporen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Jirnsum echt geweldig gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Jirnsum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Jirnsum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Jirnsum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Jirnsum

Heb door mijn raadsman een uiterst keurig bedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Had het zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

1 september 2022

- Annemieke Post

Competent en vakkundig.

26 augustus 2022

Geen vraag of idee was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Jacoba Willems

Betrouwbare raadsman gevonden

15 augustus 2022

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Esther Hendriks

Immer bereikbaar voor aanvragen

11 augustus 2022

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, heel aangenaam.

- Sabrina Peters

Simpelweg prima

6 augustus 2022

Geweldige advocaat, zoals ik had gewenst.

- Christiaan Bos

Zeer content met onze raadsman

26 juli 2022

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de afhandeling na onze botsing. Super.

- Anne Schouten

Raadsman met kennis

18 juli 2022

Onmiskenbaar deskundige advocaat getroffen. Dat scheelde zeer veel.

- Mirjam de Boer

Moment voor actie

12 juli 2022

Geen woorden maar daden. Door mijn advocaat stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Na opvragen offertes meteen ontvangen*
De offertes waren snel binnen en hierdoor konden we gauw met de advocaat in zee.

- Angela Sanders

Gewoonweg fijn

7 juli 2022

Uitstekende raadsman, zoals ik had gehoopt.

- Jacqueline van de Velde

Uitgelichte advocatenkantoren uit Jirnsum

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/