Advocaat Joure

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Joure?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Joure verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Joure – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Joure gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Joure
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Joure, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Terkaple, Akmarijp en Scharsterbrug bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Joure

Als je een advocaat in Joure zoekt, heeft dat meestal een reden. Meestal gaan juristen gepaard met vervelende incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Joure als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een passende advocaat in Joure zoeken. Je wilt namelijk iemand waar je op kunt bouwen. Iemand die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het handig is om alles vlug achter de rug te hebben en hierdoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat wel beduidend wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Joure en de andere, op het terrein van tariefstellingen en expertise. Tevens huur je een jurist veelal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Dus is het uitzoeken van een handige advocaat in Joure een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Precies vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Joure je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Joure
 • Ontslag aanvechten in Joure
 • Personen- en Familierecht advocaat Joure
 • Arbeidsrecht advocaat Joure
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Joure
 • Strafrecht advocaat Joure
 • Letselschade advocaat Joure
 • Ondernemingsrecht advocaat Joure
 • Civielrecht advocaat Joure
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Joure

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Joure

Men vraagt zich herhaaldelijk af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Joure een goed besluit is. Het juridische spectrum wijzigt gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een prof die immer op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om onder andere een veelbelovende uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat vaak aardig van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een arbeidsovereenkomst. Haast iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Joure kan je hiermee verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Joure. Dit komt grotendeels door het feit dat iemand hier het liefste juridisch raadgeving wil hebben over deze specifieke aangelegenheid. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist tevens meestal een verstandig plan, zo kan een fiscaal jurist je assisteren om zo veel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Joure inzetbaar voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Joure

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Joure

Om de goede persoon in te roepen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Joure. Als je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Joure. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Wanneer je een onenigheid eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer aardig van pas.

Als je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde toestand of als je liever juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Joure. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Joure jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Joure

Een jurist in Joure mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Joure verricht kan en mag worden. En echtscheiding onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar ook de beste jurist mag een paar procedures niet voor je verrichten. Hou daar dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Joure?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Joure.

Letselschade advocaat Joure

Loop je bij een ongeluk waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Joure je helpen. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen tevens een overige aanleiding hebben. Voor het laten betalen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Joure je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is dus een behoorlijk uitgebreider begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Joure is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in Joure vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Joure.

Letselschade advocaat Joure zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Joure zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Joure

Heb je een pittig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Joure in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Joure heeft kennis van talloze arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert continu. Louter een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Joure te vinden.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de papieren lopen. Gemiddeld ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Joure.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Joure en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Joure

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en nare aangelegenheid, ook als je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het belangrijk dat voor beiden partners een degelijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Joure zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Joure te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Joure is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Joure behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Joure in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Joure in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Joure

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Joure

Juridische begeleiding was prettig

14 november 2023

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Susanne Kuipers

Meest kundige advocaat van het land

8 november 2023

Klikte onmiddellijk fijn en heb tezamen met mijn raadsman een klinkende zege behaald.

- Sharon Peeters

Iemand die weet waar die het over heeft

31 oktober 2023

Snel de geschikte man gevonden. Bedankt!

- Marleen van de Pol

Top advies gekregen!

24 oktober 2023

Een aanrader, een begrijpelijk gesprek en correct advies. Letselschade zaak prima geregeld.

- Eric van Dijk

Erg vakkundig

9 oktober 2023

Een echte pro ontdekt. Dat gaf veel zelfvertrouwen gedurende het traject..

- Bart Gerritsen

Top raadgeving gekregen!

7 oktober 2023

Verhelderend advies ontvangen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak goed geregeld.

- Johanna Bosman

Correct geregeld

28 september 2023

Razendsnel de juiste persoon ontdekt, fijn!

- Claudia van Loon

Professionele en bedreven

22 september 2023

Geen vraag of voorstel was te gek, raadsman was erg geoefend in echtscheidingen.

- Tim Koning

Meest deskundige raadsman van Holland

15 september 2023

Ervaarde een juiste klik met mijn jurist en gezamenlijk de winst behaald voor de rechter.

- Adriana van de Pol

Uitgelichte advocatenkantoren uit Joure

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Alexialaan 6
8448 TE Heerenveen
Nederland

06 48452413
http://www.vhadvocaat.nl/