Advocaat Amsterdam Zuidoost

Behoefte aan een ijzersterke advocaat uit Amsterdam Zuidoost die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Amsterdam Zuidoost verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Amsterdam Zuidoost – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Amsterdam Zuidoost gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Amsterdam Zuidoost
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Amsterdam Zuidoost, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nederhorst den Berg, Muiden en Weesp bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Amsterdam Zuidoost

Ben je op zoek naar een passende en competente advocaat in Amsterdam Zuidoost? Het vinden van de perfecte advocaat in Amsterdam Zuidoost is nog niet zo makkelijk. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij lastig om de allerbeste advocaat in Amsterdam Zuidoost te zoeken in het behoorlijke aanbod wat er aanwezig is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij jouw situatie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Vanwege deze tips is het mogelijk om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Amsterdam Zuidoost die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Amsterdam Zuidoost
 • Ontslag aanvechten in Amsterdam Zuidoost
 • Personen- en Familierecht advocaat Amsterdam Zuidoost
 • Arbeidsrecht advocaat Amsterdam Zuidoost
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Amsterdam Zuidoost
 • Strafrecht advocaat Amsterdam Zuidoost
 • Letselschade advocaat Amsterdam Zuidoost
 • Ondernemingsrecht advocaat Amsterdam Zuidoost
 • Civielrecht advocaat Amsterdam Zuidoost
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Amsterdam Zuidoost

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Amsterdam Zuidoost

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Amsterdam Zuidoost regelen een goede optie is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een pro vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om bijvoorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Denk hierbij aan een problematiek met het arbeidsloon of bij een onvrijwillig ontslag. Bijna elk persoon krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Amsterdam Zuidoost kan je hier ideaal bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Amsterdam Zuidoost. Je wilt wel een advies op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor bedrijven of mensen met veel vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Amsterdam Zuidoost is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Amsterdam Zuidoost

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Amsterdam Zuidoost

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Amsterdam Zuidoost, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Amsterdam Zuidoost zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een daadwerkelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om zaken die niet zuiver met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een ruzie allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer goed van pas.

Wanneer je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of wanneer je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Amsterdam Zuidoost. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft echter iets meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Amsterdam Zuidoost jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Amsterdam Zuidoost

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Amsterdam Zuidoost. Je kunt een jurist in Amsterdam Zuidoost namelijk dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Amsterdam Zuidoost een optie.

Verifiëer vooraf wel iedere keer even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Amsterdam Zuidoost verricht kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Amsterdam Zuidoost?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Amsterdam Zuidoost.

Letselschade advocaat Amsterdam Zuidoost

Mogelijkerwijs denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Amsterdam Zuidoost voor je te laten beginnen, maar dat kan ook voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die juiste letselschade advocaat in Amsterdam Zuidoost te vinden. Het moet immers wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Amsterdam Zuidoost om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Amsterdam Zuidoost.

Letselschade advocaat Amsterdam Zuidoost zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Amsterdam Zuidoost zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Amsterdam Zuidoost

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van verschillende advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Amsterdam Zuidoost krijgt toegewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een helder beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Amsterdam Zuidoost die jij dan eigenlijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Professionaliteit is immers wel zeer prettig voor bij juridische zaken.

Hierna hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Middels dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die dikwijls met jou om de tafel komt zitten. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische affaires gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Amsterdam Zuidoost.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Amsterdam Zuidoost en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Amsterdam Zuidoost

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Amsterdam Zuidoost. Ondanks dat een echtscheiding een zeer emotionele gelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Amsterdam Zuidoost hebben bij dit traject. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo gegevens aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Amsterdam Zuidoost? Een juiste gegadigde treffen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Amsterdam Zuidoost echt geweldig eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Amsterdam Zuidoost in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Amsterdam Zuidoost in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Amsterdam Zuidoost

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Amsterdam Zuidoost

Meest kundige raadsman van Holland

27 mei 2024

Ervaarde een fijne klik met mijn advocaat en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Catharina Blom

Daadwerkelijk een kenner

19 mei 2024

Een nare periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de vergoeding was behoorlijk, door mijn jurist!

- Rutger van de Wal

Deskundige raadsman

15 mei 2024

Binnen no-time een vakkundige advocaat. Bedankt!

- Nicolaas Willems

Had dit veel sneller moeten doen

9 mei 2024

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Nicole Bos

Individueel bijgestaan

28 april 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Super.

- Martijn Sanders

We zijn persoonlijk bijgestaan

22 april 2024

Juridische woordgebruik duidelijk vertaald in het geding. Daarom zeer tevreden met de begeleiding.

- Cindy Wolters

Afhandeling was prima

14 april 2024

De begeleiding tijdens de zaak was super en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Laura Maas

Snel en passende advocaat gevonden

12 april 2024

Ongeacht de spoed kwestie een jurist gevonden die uitmuntend bij onze zaak pastte. Top!

- Kim de Graaf

Dreigend ontslag afgewend

6 april 2024

Op het nippertje ongegrond ontslag kunnen beletten.

- Remco Jonker

Uitgelichte advocatenkantoren uit Amsterdam Zuidoost

AdvocaatZo voor problemen met uitkeringen, werk en verblijfsvergunningen Gratis spreekuur ma en woe

verhuisd naar Bijlmerdreef 310 A
1102 AB Amsterdam
Nederland

020 600 0482
http://www.advocaatzo.nl/

Mr. Berendsen Advocaten

Middenweg 189
1098 AN Amsterdam
Nederland

020 663 0339
http://www.mrberendsen.nl/

Advokatenkollektief Oost

Robert Kochplantsoen 2
1097 GH Amsterdam
Nederland

020 665 5977
http://www.akoost.nl/