Advocaat Appelscha

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Appelscha?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Appelscha verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Appelscha – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Appelscha gezocht?

Een advocaat uit Appelscha vinden

Advocaat Appelscha
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 66 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Appelscha, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oosterwolde, Haule en Ravenswoud bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Appelscha

Zoek je een professionele en goede advocaat in Appelscha? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Appelscha is nog niet zo makkelijk. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de beste advocaat in Appelscha te zoeken in het grote aanbod wat er beschikbaar is.

Wij assisteren je om je te helpen met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Appelscha. Dankzij deze tips is het een optie om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Appelscha die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Appelscha
 • Ontslag aanvechten in Appelscha
 • Personen- en Familierecht advocaat Appelscha
 • Arbeidsrecht advocaat Appelscha
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Appelscha
 • Strafrecht advocaat Appelscha
 • Letselschade advocaat Appelscha
 • Ondernemingsrecht advocaat Appelscha
 • Civielrecht advocaat Appelscha
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Appelscha

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Appelscha

Een advocatenkantoor in Appelscha heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de buurt. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Appelscha helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is over het algemeen gewenst, maar met name wanneer het gaat over lastige juridische problemen waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Appelscha heb je doorgaans een persoon die in de buurt zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe als je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de toestand komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Appelscha

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Appelscha

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Appelscha die je ook kunnen bijstaan, ongeacht je moeilijkheid. Los van de expertise die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Appelscha staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze erg competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Evengoed is het slim om diverse advocaten in Appelscha te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er nogal onderscheid tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Appelscha je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het aannemen van een advocaat is wel een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbieding op te vragen, kun je enorm gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Appelscha, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Appelscha

Een jurist in Appelscha is niet altijd een advocaat. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Appelscha verricht kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar zelfs de beste jurist mag sommige procedures niet voor je vervullen. Hou daar dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Appelscha?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Appelscha.

Letselschade advocaat Appelscha

Een letselschade advocaat in Appelscha kan je bijstaan om een fatsoenlijke schadevordering te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Het kan zijn wegens een botsing, een ander ongeval, een medische misstap of een andere aanleiding. Een letselschade advocaat in Appelscha helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel zodoende behoorlijk verder dan alleen het leed wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een medische ingreep. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Appelscha is dat hij de hele rechtszaak voor je kan volbrengen, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te richten op een snel herstel. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Appelscha vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Appelscha.

Letselschade advocaat Appelscha zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Appelscha zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Appelscha

Heb je een conflict met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar assistentie? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van verscheidene advocatenkantoren aan te vragen. Uitsluitend zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Appelscha. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je uitdaging. Deskundigheid is namelijk wel erg fijn voor bij juridische aangelegenheden.

Naderhand is een gesprek normaliter de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veel met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Appelscha.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Appelscha en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Appelscha

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Uiteraard is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Appelscha zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Appelscha te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Appelscha is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Appelscha flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Appelscha in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Appelscha in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Appelscha

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Appelscha

Meest kundige jurist van het land

14 mei 2022

Ervaarde een juiste klik met mijn advocaat en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Kelly Visser

Super verlopen

8 mei 2022

Snel de juiste persoon ontdekt, fijn!

- Joost van de Velden

Onverwachts een forse schade-uitkering toegekend gekregen. Had het zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

30 april 2022

- Peter van der Horst

Iemand die weet waar die het over heeft

18 april 2022

In minder dan no-time een deskundige advocaat. Grandioos!

- Evelien van Wijk

Hoge kostenvergoeding bij letselschade

12 april 2022

- Kim Hofman

Echtscheiding goed begeleid

8 april 2022

Complexe zaak maar super bijgestaan in de scheiding. Dank u wel.

- Martijn Post

Advocaat met kennis

29 maart 2022

Geweldig fijn rechtelijk raadgeving op maat gehad. Dat scheelde enorm veel.

- Ellen Smeets

Verstand van zaken

22 maart 2022

Naar verwachting, flink wat verstand van zaken.

- Ronald Verhoeven

Scheiding ging prima

18 maart 2022

Dankzij mijn advocaat geen problemen gehad gedurende de echtscheiding van mijn man.

- Johan Brouwer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Appelscha

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/

Oranje Advocatenkantoor

Handelsweg 14
9301 ZN Roden
Nederland

050 501 1292
http://www.oranje-advocaten.nl/

Kauling Advocaten

Stationsstraat 13
8431 ET Oosterwolde
Nederland

0516 567 123
http://www.kaulingadvocaten.nl/