Advocaat Haule

Behoefte aan een betaalbare advocaat in Haule die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Haule verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Haule – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Haule gezocht?

Een advocaat in Haule vinden

Advocaat Haule
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 55 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Haule, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Siegerswoude, Frieschepalen en Bakkeveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Haule

Ben jij op zoek naar een goede en professionele advocaat in Haule? Het zoeken van de beste advocaat in Haule is nog niet zo simpel. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij complex om de allerbeste advocaat in Haule te zoeken in het omvangrijke aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij je omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als persoon. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Haule die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Haule
 • Ontslag aanvechten in Haule
 • Personen- en Familierecht advocaat Haule
 • Arbeidsrecht advocaat Haule
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Haule
 • Strafrecht advocaat Haule
 • Letselschade advocaat Haule
 • Ondernemingsrecht advocaat Haule
 • Civielrecht advocaat Haule
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Haule

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Haule

Een regionaal advocatenkantoor in Haule kan beslist oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Haule helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra prettig wanneer het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Haule heb je altijd nog een persoon die in de buurt zit. Dat is praktisch, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Haule

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Haule

Het is belangrijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Haule, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Haule. Het gaat hier dus voornamelijk om zaken die niet zuiver met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een ruzie eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer aardig van pas.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Haule. Beide partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft desondanks enigszins meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Haule jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Haule

Er zijn gevallen waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Haule. Op de eerste plaats is het een optie om sommige werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Haule. Er zijn namelijk flink wat juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Desondanks is een jurist in Haule niet beëdigd en mag vandaar de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Haule kan je hiermee helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Haule de procedure daadwerkelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Haule?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Haule.

Letselschade advocaat Haule

Soms denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Haule voor je te laten werken, maar dat kan ook voor problemen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die goede letselschade advocaat in Haule te vinden. Het moet namelijk wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Haule die gespecialiseerd zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder andere op volgende type schadevergoedingen:

 • Schade aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Haule.

Letselschade advocaat Haule zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Haule zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Haule

Heb je een geschil met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar bijstand? Het is natuurlijk een fatsoenlijk idee om offertes aan te vragen bij de verschillende bedrijven in de buurt. Uitsluitend zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Haule. In de offerteaanvraag zul je wel een duidelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Haule die jij dan eigenlijk zoekt. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je echt kan helpen met je probleem. Bekwaamheid is namelijk wel enorm prettig voor bij juridische zaken.

Hierna is een consult gewoonlijk de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is vooral van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Haule.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Haule en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Haule

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Haule zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Haule te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Haule is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Haule veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Haule in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Haule in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Haule

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Haule

De advocaat was zeer bereikbaar

3 mei 2022

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, heel prettig.

- Johanna Willemsen

Afhandeling was persoonlijk

27 april 2022

Iedere stap werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Erg tevreden met het proces.

- Rob Dekker

Door raad en daad bijgestaan

19 april 2022

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn jurist stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Aanvraag offertes aan te bevelen

- Natasja van der Linden

Voelt vertrouwd

17 april 2022

Partij gevonden die goed aanvoelt. Geweldig!

- Arjan van den Broek

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

9 april 2022

Snelle en pragmatische reacties tijdens het geding. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Natascha Brouwer

Echtscheidingsconvenant overeengekomen

29 maart 2022

Echtscheidingsconvenant was vlug afgehandeld. Top!

- Sabrina Janssen

Uitermate bekwaam

21 maart 2022

Mijn raadsman had overduidelijk aanzienlijke ervaring in zijn kennisgebied. Dit zorgde voor enorm veel ontspanning.

- Maaike de Ruiter

De advocaat was erg bereikbaar

16 maart 2022

Top bereikbare advocaat gekregen, erg content.

- Annemarie van de Wal

Het juridisch uitpluizen van de aangelegenheid was essentieel.

7 maart 2022

De rechtszaak is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Guido Gerritsen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Haule

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/

Oranje Advocatenkantoor

Handelsweg 14
9301 ZN Roden
Nederland

050 501 1292
http://www.oranje-advocaten.nl/