Advocaat Langedijke

Behoefte aan een ijzersterke advocaat uit Langedijke die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Langedijke verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Langedijke – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Langedijke gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Langedijke
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 67 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Langedijke, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wijnjewoude, Waskemeer en Donkerbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Langedijke

Indien je een advocaat in Langedijke zoekt, heeft dat meestal een reden. Veelal gaan advocaten samen met vervelende gebeurtenissen, waardoor het vinden van een advocaat in Langedijke als een aanvullende belemmering ervaren kan worden. Toch is het vinden van de geschikte advocaat in Langedijke een klus die van belang is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt misschien dat het verstandig is om alles direct achter de rug te hebben en daardoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste uurtarief. Desondanks adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat namelijk beduidend wat verschil tussen de ene advocaat in Langedijke en de andere, op het gebied van kosten en kennisgebieden. Daarnaast huur je een jurist dikwijls in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Enkel daardoor al is het vinden van de voornaamste advocaat in Langedijke een serieuze taak.

Precies vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je fors in je expeditie naar een passende advocaat in Langedijke. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Langedijke
 • Ontslag aanvechten in Langedijke
 • Personen- en Familierecht advocaat Langedijke
 • Arbeidsrecht advocaat Langedijke
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Langedijke
 • Strafrecht advocaat Langedijke
 • Letselschade advocaat Langedijke
 • Ondernemingsrecht advocaat Langedijke
 • Civielrecht advocaat Langedijke
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Langedijke

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Langedijke

Een plaatselijk advocatenkantoor in Langedijke kan zeker oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Langedijke helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra prettig indien het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Langedijke heb je natuurlijk een mens die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt uiteraard per omstandigheid, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Langedijke

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Langedijke

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Langedijke die je verder kunnen assisteren, los van je kwestie. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw zorgen op te lossen, te verkleinen of zo goed mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die heel erg vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Langedijke.

Toch is het goed om allerlei advocaten in Langedijke te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er nogal contrast tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat gebrekkig is. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Langedijke je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is namelijk ongelofelijk belangrijk, zeker wanneer de drijfveer tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je heel simpel het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers alleen de allerbeste advocaten in Langedijke, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Langedijke

Een jurist in Langedijke mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Langedijke verricht kan en mag worden. En echtscheiding als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar hoe fijn een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet verrichten. Het is derhalve van belang om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Langedijke?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Langedijke.

Letselschade advocaat Langedijke

Soms denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Langedijke voor je te laten werken, maar dat kan ook voor zorgen zorgen. Door sommige stappen te doorlopen is het toch wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Langedijke te treffen. Je zoekt simpelweg wel naar een deskundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Langedijke die gespecialiseerd zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op volgende type schadevergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Langedijke.

Letselschade advocaat Langedijke zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Langedijke zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Langedijke

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Langedijke in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Langedijke heeft kennis van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Langedijke te zoeken.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de papieren lopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Langedijke.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Langedijke en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Langedijke

Een scheiding is per sé een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook als je degelijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Langedijke zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Langedijke te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Langedijke is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Langedijke veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Langedijke in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Langedijke in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Langedijke

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Langedijke

Uiteindelijk gerechtigheid

28 augustus 2022

Na lang afwachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Danny van der Meulen

Zoals verwacht

19 augustus 2022

Offerte was keurig.

- Guido de Groot

Had dit veel eerder moeten doen

12 augustus 2022

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Peter van Veen

Zijn prima bijgestaan in de procedure

6 augustus 2022

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Koen Kuijpers

Proces keurig begeleid

26 juli 2022

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Dank!

- Vincent Hendriks

Eindelijk

20 juli 2022

Na weken wachten gelukkig nu in het gelijk gesteld.

- Suzanne van der Linden

Goedkoop is duurkoop

11 juli 2022

Na bedonderd te zijn door mijn voormalig raadsman heb ik dankzij advocaatkaart wel een betrouwbare advocaat getroffen. Kost iets meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Lisette Kok

Geweldenaar in zijn specialisme

5 juli 2022

Door mijn raadsman een sterke zaak opgebouwd en een behoorlijke vergoeding gekregen voor opgelopen letsel.

- Bart Boer

Snel en juiste raadsman gevonden

2 juli 2022

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Melanie van der Laan

Uitgelichte advocatenkantoren uit Langedijke

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/

Oranje Advocatenkantoor

Handelsweg 14
9301 ZN Roden
Nederland

050 501 1292
http://www.oranje-advocaten.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/