Advocaat Fochteloo

Wil jij een top advocaat uit Fochteloo die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Fochteloo verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Fochteloo – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Fochteloo gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Fochteloo
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 70 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Fochteloo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bakkeveen, Haulerwijk en Waskemeer bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Fochteloo

Als je een advocaat in Fochteloo zoekt, heeft dat meestal een aanleiding. Meestal is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Fochteloo een vervelende. Toch wil je een juiste advocaat in Fochteloo zoeken. Je wilt immers een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt eventueel dat het handig is om alles vlug achter de rug te hebben en hierdoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste uurtarief. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat immers beduidend wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Fochteloo en de andere, op het gebied van prijzen en expertise. Ook is een advocaat vaak ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Daarom is het kiezen van een geschikte advocaat in Fochteloo een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je enorm in je expeditie naar een handige advocaat in Fochteloo. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Fochteloo
 • Ontslag aanvechten in Fochteloo
 • Personen- en Familierecht advocaat Fochteloo
 • Arbeidsrecht advocaat Fochteloo
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Fochteloo
 • Strafrecht advocaat Fochteloo
 • Letselschade advocaat Fochteloo
 • Ondernemingsrecht advocaat Fochteloo
 • Civielrecht advocaat Fochteloo
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Fochteloo

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Fochteloo

Een advocatenkantoor in Fochteloo heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de buurt. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Fochteloo inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is over het algemeen wenselijk, maar zeker wanneer het gaat over lastige juridische kwesties waar je normaal vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Fochteloo is dat je doorgaans een mens in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet uren in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Afhankelijk van de situatie komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult treffen. Dan is een persoon uit je regio wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Fochteloo

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Fochteloo

Om de goede persoon in te roepen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Fochteloo. Advocaten in Fochteloo zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een daadwerkelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om dingen die niet zuiver met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een ruzie eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer flink van pas.

Indien je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of als je liever juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Fochteloo. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft zeker wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het beëindigen van een tweestrijd, waar advocaten in Fochteloo voornamelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Fochteloo

Een jurist in Fochteloo mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in Fochteloo niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn studie heeft afgesloten, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Fochteloo, kijk dan eerst nauwlettend of de procedure die je wilt beginnen ook met een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg vervelend zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Echter, hoe fijn een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet doen. Hou daar dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Fochteloo?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Fochteloo.

Letselschade advocaat Fochteloo

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Fochteloo wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Door enkele stappen te doorlopen is het toch wel een stuk eenvoudiger om een juiste letselschade advocaat in Fochteloo te traceren. Je zoekt altijd wel naar een vakkundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Fochteloo om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder meerdere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Schade aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Fochteloo.

Letselschade advocaat Fochteloo zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Fochteloo zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Fochteloo

Heb je een geschil met je werk of arbeidskracht en ben je op zoek naar hulp? Het is natuurlijk een prima idee om offertes op te vragen bij de verschillende bedrijven in de buurt. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Fochteloo krijgt aangewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een helder beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Fochteloo die jij dan eigenlijk zoekt. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je probleem. Bekwaamheid is immers wel enorm fijn voor bij juridische aangelegenheden.

Vervolgens is een consult normaliter de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is voornamelijk van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Fochteloo.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Fochteloo en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Fochteloo

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Fochteloo. Ondanks dat een echtscheiding een bijzonder emotionele situatie is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Fochteloo hebben tijdens dit traject. Je zou simpelweg altijd even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo inlichting aan te vragen over de gevarieerde soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Fochteloo? Een goede kandidaat treffen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het volledig onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Fochteloo echt erg ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Fochteloo in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Fochteloo in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Fochteloo

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Fochteloo

Betrouwbare partner

15 mei 2022

Betrouwbare partij ontdekt die me ondersteunt. Super!

- Rob Groen

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

8 mei 2022

Er is in onze zaak door de raadsman degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Sharon de Vos

Kennis van zaken

30 april 2022

Naar verwachting, flink wat verstand van zaken.

- Esther Visser

Top advocaat gevonden

20 april 2022

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de afhandeling na onze aanrijding. Prima

- Ilse Hendriks

Gepaste juridische hulp

17 april 2022

Overweldigend om door een aangenaam gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Klaas van Vliet

Direct de geschikte pro getroffen

7 april 2022

Na de offertes gauw de geschikte keuze kunnen maken. Gesprek volgde gauw.

- Sharon Wolters

Stevige vergoeding gekregen

31 maart 2022

- Guido van Leeuwen

Enorm professioneel

21 maart 2022

Een werkelijke professional gevonden. Dit zorgde voor enorm veel kalmte.

- Eva Koning

Proces netjes begeleid

19 maart 2022

Vakkundige hulp gekregen tijdens geding via advocaatkaart. Dank!

- Martin Scholten

Uitgelichte advocatenkantoren uit Fochteloo

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/

Oranje Advocatenkantoor

Handelsweg 14
9301 ZN Roden
Nederland

050 501 1292
http://www.oranje-advocaten.nl/

Advocaten Lelyveld van

Euroweg 5 A
9351 EM Leek
Nederland

0594 514 001
http://www.vanlelyveldadvocaten.nl/