Advocaat Bakhuizen

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Bakhuizen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Bakhuizen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Bakhuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Bakhuizen gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Bakhuizen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 93 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bakhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Koudum, Warns en Hemelum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Bakhuizen

Het mag duidelijk zijn dat je indien je een advocaat in Bakhuizen zoekt, je meestal niet in een vrolijke bui bent. Dikwijls gaan juristen samen met nare incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Bakhuizen als een extra belemmering ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Bakhuizen een project die belangrijk is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of die met het laagste tarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat wel beduidend wat afwijking tussen de ene advocaat in Bakhuizen en de andere, op het gebied van kosten en kennisgebieden. Bovendien huur je een advocaat doorgaans in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Daardoor is het uitzoeken van een goede advocaat in Bakhuizen een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Bakhuizen je een jurist vindt die bij jou en je situatie past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Bakhuizen
 • Ontslag aanvechten in Bakhuizen
 • Personen- en Familierecht advocaat Bakhuizen
 • Arbeidsrecht advocaat Bakhuizen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Bakhuizen
 • Strafrecht advocaat Bakhuizen
 • Letselschade advocaat Bakhuizen
 • Ondernemingsrecht advocaat Bakhuizen
 • Civielrecht advocaat Bakhuizen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Bakhuizen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Bakhuizen

Een advocatenkantoor in Bakhuizen heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de buurt. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Bakhuizen helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra welkom als het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Bakhuizen is dat je natuurlijk een mens in de buurt hebt. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt uiteraard per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Bakhuizen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Bakhuizen

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Bakhuizen die je verder kunnen bijstaan, los van je kwestie. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw narigheden op te lossen, te verkleinen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Bakhuizen staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze erg vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Bakhuizen te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er behoorlijk onderscheid tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat slecht is. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Bakhuizen je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het inhuren van een advocaat is namelijk een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een prijsopgave aan te vragen, kun je zeer ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Bakhuizen, zodat je zeker weet dat je een bedreven persoon treft, die jou over het algemeen kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Bakhuizen

Er zijn gevallen waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Bakhuizen. Je kunt een jurist in Bakhuizen wel dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit met een jurist in Bakhuizen een optie.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Bakhuizen de procedure echt uit mag voeren. Je wilt altijd voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Bakhuizen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Bakhuizen.

Letselschade advocaat Bakhuizen

Een letselschade advocaat in Bakhuizen kan je assisteren om een passende schadeclaim te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Dit kan zijn door een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een overige aanleiding. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Bakhuizen je verder. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Schade aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom veel verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een operatie. En het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Bakhuizen is dat hij de gehele procedure voor je kan verrichten, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Bakhuizen vindt je vrijblijvend, goedkoop en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Bakhuizen.

Letselschade advocaat Bakhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Bakhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Bakhuizen

Heb je een geschil met je werk of medewerker en ben je op zoek naar bijstand? Het is natuurlijk een slim idee om offertes op te vragen bij de verschillende advocatenkantoren in de regio. Louter zo kom je aan een kundige arbeidsrecht advocaat in Bakhuizen. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je altijd verzekerd van capabel advies op maat.

Hierna is een consult over het algemeen de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische affaires gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Bakhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Bakhuizen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Bakhuizen

Een scheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en nare kwestie, ook als je fijn uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden echtgenoten een eerlijke schikking wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Bakhuizen zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Bakhuizen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Bakhuizen is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Bakhuizen allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Bakhuizen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Bakhuizen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Bakhuizen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Bakhuizen

Vlot een passende raadsman geregeld.

5 september 2023

Ongeacht de haast kwestie een raadsman gevonden die uitstekend bij onze zaak pastte. Super!

- Pascal de Jonge

Het rechtelijk uitpluizen van de aangelegenheid was noodzakelijk.

30 augustus 2023

Er is in onze aangelegenheid door de raadsman degelijk en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Arie Martens

Vlot een bijpassende adviseur geregeld.

24 augustus 2023

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Top!

- Martin Visser

Rechtvaardigheid!

16 augustus 2023

Dankzij mijn geweldige raadsman eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn leverancier.

- Judith van Loon

We zijn persoonlijk bijgestaan

12 augustus 2023

Juridische woordgebruik helder vertaald in het geding. Zeer content met het proces.

- Petronella van der Meer

Ontslag op staande voet afgewend

25 juli 2023

Door mijn advocaat de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Guido Hoekstra

Professionele en ervaren

21 juli 2023

Geen verzoek of voorstel was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Bart Schipper

Tijd voor actie

12 juli 2023

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Top!

Top bijgestaan

- Dennis Smits

Het rechtelijk onderzoeken van de zaak was essentieel.

6 juli 2023

Er is in onze zaak door de advocaat degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Esther Koning

Uitgelichte advocatenkantoren uit Bakhuizen

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/