Advocaat Kolderwolde

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Kolderwolde?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Kolderwolde verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Kolderwolde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Kolderwolde gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Kolderwolde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 74 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kolderwolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Koudum, Hemelum en Elahuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Kolderwolde

Ben jij op zoek naar een juiste en competente advocaat in Kolderwolde? Het kan lastig zijn om de juiste advocaat in Kolderwolde te vinden voor juridische aangelegenheden. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds prettig is, maar ook voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij je positie, jouw behoefte en jou als individu. Met deze tips is het denkbaar om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Kolderwolde die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Kolderwolde
 • Ontslag aanvechten in Kolderwolde
 • Personen- en Familierecht advocaat Kolderwolde
 • Arbeidsrecht advocaat Kolderwolde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Kolderwolde
 • Strafrecht advocaat Kolderwolde
 • Letselschade advocaat Kolderwolde
 • Ondernemingsrecht advocaat Kolderwolde
 • Civielrecht advocaat Kolderwolde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Kolderwolde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Kolderwolde

Een plaatselijk advocatenkantoor in Kolderwolde kan beslist uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Kolderwolde helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is meestal gewild, maar voornamelijk indien het gaat over lastige juridische problemen waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Kolderwolde heb je altijd een mens die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo handig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Kolderwolde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Kolderwolde

Om de goede personen in te vliegen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Kolderwolde. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Kolderwolde. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een goed gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde situatie of wanneer je bij voorkeur juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Kolderwolde. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het beëindigen van een tweestrijd, waar advocaten in Kolderwolde voornamelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Kolderwolde

Een jurist in Kolderwolde is niet altijd een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Kolderwolde verricht kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus van tevoren even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn hele geschikte juristen en zeer incompetente advocaten. Maar ook de allerbeste jurist mag sommige procedures niet voor je voltrekken. Hou daar dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Kolderwolde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Kolderwolde.

Letselschade advocaat Kolderwolde

Loop je bij een ongeval waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Kolderwolde je begeleiden. Dat kan zijn door een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische fout of een overige reden. Voor het laten dekken van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Kolderwolde je op weg. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus behoorlijk verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de kosten qua herstel of een operatie. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Kolderwolde is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan exclusief nog maar te richten op een spoedig herstel. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in Kolderwolde vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Kolderwolde.

Letselschade advocaat Kolderwolde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Kolderwolde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Kolderwolde

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Kolderwolde in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Kolderwolde heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies vandaar is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Kolderwolde.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Kolderwolde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Kolderwolde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Kolderwolde

Een echtscheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en nare affaire, ook indien je degelijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het belangrijk dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Kolderwolde zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Kolderwolde te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Kolderwolde is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Kolderwolde veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Kolderwolde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Kolderwolde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Kolderwolde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Kolderwolde

Geen nummer, menselijke behandeling

12 mei 2022

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Prettig.

- Nathalie de Jong

Grote schadevergoeding bij letselschade

7 mei 2022

- Nicole Bos

Super verlopen

28 april 2022

Snel de geschikte persoon getroffen, fijn!

- Wilhelmus Kramer

Werkelijke autoriteit binnen rechtsgebied

23 april 2022

Een werkelijke pro gevonden. Dit zorgde voor enorm veel kalmte.

- Evelien van de Ven

Verstand van regelgeving

15 april 2022

Naar verwachting, veel kennis van zaken.

- Dave van Doorn

Rechtzaak gewonnen!

9 april 2022

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Jan Schipper

Hele zaak vakkundig begeleid

30 maart 2022

Snelle en pragmatische reacties tijdens het proces. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Joost Post

Echte deskundige in rechtsgebied

24 maart 2022

Mijn advocaat had duidelijk flink wat ervaring in zijn vakgebied. Dat gaf veel vastigheid tijdens het traject..

- Ruben van de Velden

Meest kundige jurist van Holland

19 maart 2022

Ervaarde een juiste klik met mijn advocaat en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Angelique Jacobs

Uitgelichte advocatenkantoren uit Kolderwolde

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/