Advocaat Koudum

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Koudum?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Koudum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Koudum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Koudum gezocht?

Een advocaat in Koudum vinden

Advocaat Koudum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 68 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Koudum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Warns, Molkwerum en Hindeloopen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Koudum

Ben je op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in Koudum? Het kan onplezierig zijn om de juiste advocaat in Koudum te vinden voor juridische aangelegenheden. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds aangenaam is, maar ook voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij assisteren je om je te begeleiden met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Koudum. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Koudum die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Koudum
 • Ontslag aanvechten in Koudum
 • Personen- en Familierecht advocaat Koudum
 • Arbeidsrecht advocaat Koudum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Koudum
 • Strafrecht advocaat Koudum
 • Letselschade advocaat Koudum
 • Ondernemingsrecht advocaat Koudum
 • Civielrecht advocaat Koudum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Koudum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Koudum

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Koudum regelen een juiste optie is. Het juridische spectrum wijzigt over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een pro die immer op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een contract. Zowat iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Koudum kan je dan verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Koudum. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat iemand hier het liefste juridisch advies wil hebben over die specifieke kwestie. Voor organisaties of mensen met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist als voorbeeld ook om fors geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Koudum toepasbaar voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Koudum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Koudum

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan genoeg advocaten in Koudum te vinden. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw moeilijkheden op te lossen, te verminderen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Koudum staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze heel erg vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desondanks is het handig om allerlei advocaten in Koudum te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Bovendien moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk overwegend bij welke advocaten in Koudum je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar doorslaggevend, zeker als de motivatie tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een prijsopgave aan te vragen, kun je volkomen eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk uitsluitend de allerbeste advocaten in Koudum, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Koudum

Een jurist in Koudum mag zich niet altijd een advocaat noemen. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Als een jurist in Koudum niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Koudum uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou uiteraard zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn hele goede juristen en hele erbarmelijke advocaten. Echter, hoe prima een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettelijk gezien gewoon niet verrichten. Het is daarom van belang om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Koudum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Koudum.

Letselschade advocaat Koudum

Mogelijk denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Koudum voor je te laten starten, maar dit kan tevens voor moeilijkheden zorgen. Door een paar stappen te doorlopen is het toch wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Koudum te vinden. Het moet tenslotte wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Koudum die gespecialiseerd zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Koudum.

Letselschade advocaat Koudum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Koudum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Koudum

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Koudum in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Koudum terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daardoor is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Koudum te vinden.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk oplopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Koudum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Koudum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Koudum

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Koudum. Ondanks dat een echtscheiding een buitengewoon emotionele aangelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Koudum hebben tijdens dit traject. Je zou overigens meestal even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo gegevens aan te vragen over de verscheidene soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Koudum? Een geschikte gegadigde treffen is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Koudum echt volstrekt simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Koudum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Koudum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Koudum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Koudum

Hele zaak vakkundig begeleid

12 mei 2022

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het geding. Tevens vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Marcel van Veen

Top verlopen

2 mei 2022

Gauw de geschikte persoon getroffen, prettig!

- Irene Post

Daadwerkelijk een deskundige

1 mei 2022

Een lastige periode afgerond na het ontstaan van een verwonding, maar de compensatie was fors, door mijn advocaat!

- Judith de Jonge

Het rechtelijk uitpluizen van de aangelegenheid was essentieel.

21 april 2022

Er is in onze aangelegenheid door de raadsman gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Robertus Boer

Super verlopen

16 april 2022

Vlot de juiste persoon ontdekt, aangenaam!

- Cindy van de Pol

Prima advocaat gevonden

5 april 2022

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de afhandeling na onze botsing. Top

- Joris van der Meer

Moment voor actie

31 maart 2022

Geen woorden maar daden. Met mijn jurist stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Offertes vlot binnen*
De offertes waren snel ontvangen en dus konden we rap met een advocaat in zee.

- Wilhelmus Hendriks

Het rechtelijk onderzoeken van de zaak was noodzakelijk.

23 maart 2022

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Janneke van Wijk

Het uit elkaar gaan tot fatsoenlijk eindpunt gebracht

17 maart 2022

Door mijn raadsman geen moeilijkheden gehad gedurende de echtscheiding van mijn levenspartner.

- Jan van de Pol

Uitgelichte advocatenkantoren uit Koudum

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/