Advocaat Balk

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Balk?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Balk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Balk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Balk gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Balk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 62 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Balk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Elahuizen, Nijemirdum en Oudemirdum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Balk

Het mag begrijpelijk zijn dat je indien je een advocaat in Balk zoekt, je gemiddeld niet in een allerbeste bui bent. Meestal is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Balk een nare. Desondanks is het vinden van de passende advocaat in Balk een project die van belang is. Je wilt wel iemand waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of die met het laagste uurtarief. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat wel aanmerkelijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Balk en de andere, op het gebied van kosten en kennisgebieden. Hiernaast is een jurist vaak ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Daarom is het zoeken van een geschikte advocaat in Balk een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Balk je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheid past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Balk
 • Ontslag aanvechten in Balk
 • Personen- en Familierecht advocaat Balk
 • Arbeidsrecht advocaat Balk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Balk
 • Strafrecht advocaat Balk
 • Letselschade advocaat Balk
 • Ondernemingsrecht advocaat Balk
 • Civielrecht advocaat Balk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Balk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Balk

Men vraagt zich regelmatig af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Balk een goed besluit is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al gauw een specialist vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een juiste uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat meestal aardig van pas. Denk hierbij aan een problematiek met het loon of bij een gedwongen ontslag. Praktisch iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Balk kan je hiermee verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Balk. Dit komt overwegend door het feit dat men hier het liefste juridisch raad wilt hebben over deze specifieke zaak. Voor organisaties of personen met veel vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om stevig geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Balk is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Balk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Balk

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Balk die je ook kunnen begeleiden, ongeacht je vraagstuk. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw moeilijkheden op te lossen, te verkleinen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Balk staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze enorm competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Evengoed is het slim om diverse advocaten in Balk te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of discipline. Daarbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk overwegend bij welke advocaten in Balk je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het aannemen van een advocaat is namelijk een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een prijsopgave aan te vragen, kun je zeer ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je immers alleen de allerbeste advocaten in Balk, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Balk

Een jurist in Balk is niet altijd een advocaat. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in Balk niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Balk uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij rechtmatig gezien gewoonweg niet verrichten. Het is dus van belang om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Balk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Balk.

Letselschade advocaat Balk

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Balk wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die kundige letselschade advocaat in Balk te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een deskundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Balk om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op volgende type vergoedingen:

 • Schade aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Balk.

Letselschade advocaat Balk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Balk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Balk

Als je op je werk tegen bepaalde problemen aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Balk in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Balk heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Uitgerekend daarom is het slim om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Balk.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk oplopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Balk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Balk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Balk

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Balk. Ondanks dat een scheiding een enorm emotionele gebeurtenis is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Balk hebben tijdens dit traject. Je zou uiteraard meestal even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo informatie aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Balk? Een goede kandidaat tegenkomen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het totaal onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Balk echt geweldig simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Balk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Balk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Balk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Balk

Voortdurend bereikbaar voor aanvragen

10 mei 2022

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, erg prettig.

- Frank Gerritsen

Dreigend ontslag afgewend

7 mei 2022

Door mijn jurist de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Stefan Sanders

Dreigend ontslag afgewend

1 mei 2022

Op het nippertje ongegrond ontslag kunnen beletten.

- Ronald Smit

Moment voor actie

21 april 2022

Geen woorden maar daden. Met mijn jurist stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Na aanvragen offertes gauw ontvangen*
De offertes waren gauw ontvangen en daardoor konden we rap met de advocaat in zee.

- Niels Meijer

Betrouwbare raadsman gevonden

17 april 2022

Zeer solide en passend advies gekregen door de raadsman.

- Alexander Schipper

Aanrader!

4 april 2022

Een aanrader, een helder verhaal en correct advies. Letselschade kwestie prima afgehandeld.

- Peter van de Berg

Eind goed, al goed

31 maart 2022

Na weken afwachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Kelly Hoekstra

Dreigend ontslag tegengegaan

27 maart 2022

Op de valreep oneerlijk ontslag kunnen beletten.

- Vincent Vink

Het uit elkaar gaan tot fatsoenlijk einde gekregen

20 maart 2022

Echt ontzorgd door mijn raadsman bij scheiding.

- Klaas Blom

Uitgelichte advocatenkantoren uit Balk

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/