Advocaat Oudemirdum

Behoefte aan een professionele advocaat uit Oudemirdum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Oudemirdum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Oudemirdum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Oudemirdum gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Oudemirdum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 73 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oudemirdum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kolderwolde, Rijs en Nijemirdum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oudemirdum

Wanneer je een advocaat in Oudemirdum zoekt, heeft dat vaak een oorzaak. Veelal gaan juristen gepaard met vervelende gebeurtenissen, waardoor het vinden van een advocaat in Oudemirdum als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Desondanks wil je een geschikte advocaat in Oudemirdum vinden. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste tarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Oudemirdum is immers de andere niet en de specialismen en kosten van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Ook is een advocaat dikwijls ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Derhalve is het kiezen van een handige advocaat in Oudemirdum een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Juist daarom bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Oudemirdum je een jurist vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oudemirdum
 • Ontslag aanvechten in Oudemirdum
 • Personen- en Familierecht advocaat Oudemirdum
 • Arbeidsrecht advocaat Oudemirdum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oudemirdum
 • Strafrecht advocaat Oudemirdum
 • Letselschade advocaat Oudemirdum
 • Ondernemingsrecht advocaat Oudemirdum
 • Civielrecht advocaat Oudemirdum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oudemirdum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oudemirdum

Een advocatenkantoor in Oudemirdum heeft kennis van dingen en ligt lekker dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Oudemirdum inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra prettig als het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Oudemirdum is dat je altijd een individu in de nabijheid hebt. Dat is praktisch, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Oudemirdum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Oudemirdum

Los van de reden zijn er meer dan toereikend advocaten in Oudemirdum te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die enorm deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Oudemirdum.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Oudemirdum te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er behoorlijk verschil tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat ondeugdelijk is. Kijk vooral bij welke advocaten in Oudemirdum je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar belangrijk, zeker als de drijfveer tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Als je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je onmiddellijk een fatsoenlijk aanbod. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de beste advocaten in Oudemirdum, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oudemirdum

Een jurist in Oudemirdum mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Als een jurist in Oudemirdum niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn studie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Oudemirdum, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de zaak die je wilt beginnen ook door middel van een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar hoe prima een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet verrichten. Hou hier dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oudemirdum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oudemirdum.

Letselschade advocaat Oudemirdum

Een letselschade advocaat in Oudemirdum kan je assisteren om een redelijke vergoeding te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dit kan zijn door een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een overige reden. Voor het laten betalen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Oudemirdum je op weg. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is daarom een veel breder begrip dan uitsluitend de lichamelijke last die je hebt. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Oudemirdum is dat hij de gehele procedure voor je kan vervullen, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Oudemirdum vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oudemirdum.

Letselschade advocaat Oudemirdum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oudemirdum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Oudemirdum

Heb je een pittig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Oudemirdum in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Oudemirdum terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies daarom is het goed om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Oudemirdum.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oudemirdum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oudemirdum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oudemirdum

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een eerlijke schikking wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Oudemirdum zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Oudemirdum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Oudemirdum is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Oudemirdum veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oudemirdum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oudemirdum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oudemirdum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oudemirdum

Geen nummer, menselijke afhandeling

3 september 2022

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Prettig.

- Marco de Groot

Eind goed, al goed

23 augustus 2022

Na weken wachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Evelien Postma

Echte deskundige in rechtsgebied

15 augustus 2022

Mijn jurist had duidelijk veel ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel geruststelling gedurende het traject..

- Astrid de Jong

Kennis van zaken

9 augustus 2022

Naar verwachting, flink verstand van zaken.

- Tamara Jacobs

Uiteindelijk gerechtigheid

1 augustus 2022

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Eva Peters

Voortdurend bereikbaar voor vragen

30 juli 2022

Top bereikbare advocaat gekregen, zeer tevreden.

- Elizabeth de Jonge

Goed verzorgd

22 juli 2022

Had binnen korte periode een goede aanbieding op maat, super!

- Niels Janssen

Forse compensatie bij letsel

11 juli 2022

- Pascal de Jonge

Scheiding ging vertrouwd

10 juli 2022

Volkomen ontzorgd door mijn jurist gedurende scheiding.

- Dirk Peeters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oudemirdum

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/

Bruinsma Advocaten

Nieuwburen 36
8531 EH Lemmer
Nederland

0514 563 770
http://bruinsmaadvocaten.nl/