Advocaat Harich

Wil jij een professionele advocaat in Harich die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Harich verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Harich – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Harich gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Harich
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 58 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Harich, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Elahuizen, Nijemirdum en Ruigahuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Harich

Zoek je een professionele en goede advocaat in Harich? Het kan moeilijk zijn om de passende advocaat in Harich te vinden voor juridische zaken. Wij snappen dat het flinke aanbod enerzijds aangenaam is, maar in ieder geval voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te assisteren met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Harich. Door deze tips is het een optie om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Harich die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Harich
 • Ontslag aanvechten in Harich
 • Personen- en Familierecht advocaat Harich
 • Arbeidsrecht advocaat Harich
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Harich
 • Strafrecht advocaat Harich
 • Letselschade advocaat Harich
 • Ondernemingsrecht advocaat Harich
 • Civielrecht advocaat Harich
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Harich

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Harich

Een advocatenkantoor in Harich heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Harich helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is altijd verlangd, maar voornamelijk indien het gaat over uitdagende juridische problemen waar je normaliter vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Harich heb je altijd iemand die in de omgeving zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe wanneer je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Harich

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Harich

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Harich, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Wanneer je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Harich. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist het gesprek aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je liever juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Harich. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Harich jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Harich

Een jurist in Harich mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Harich, kijk dan eerst goed of de procedure die je wilt opstarten ook middels een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Echter, hoe prima een jurist ook is, een paar procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet doen. Hou daar dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Harich?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Harich.

Letselschade advocaat Harich

Een letselschade advocaat in Harich kan je assisteren om een fatsoenlijke schadevordering te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dit kan zijn wegens een botsing, een bedrijfsongeval, een medische misser of een andere reden. Voor het laten dekken van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Harich je op weg. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk behoorlijk verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. En het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Harich is dat hij de hele rechtszaak voor je kan volbrengen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan alleen op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Harich vindt je vrijblijvend, goedkoop en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Harich.

Letselschade advocaat Harich zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Harich zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Harich

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Harich in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Harich heeft kennis van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Precies daardoor is het handig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Harich.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de papieren lopen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Harich.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Harich en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Harich

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Harich. Ondanks dat een scheiding een zeer emotionele gebeurtenis is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Harich hebben tijdens dit traject. Je zou simpelweg meestal even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo informatie aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Harich? Een juiste gegadigde opsporen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Harich echt zeer gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Harich in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Harich in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Harich

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Harich

Eind goed, al goed

10 mei 2022

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Gerardus Brouwer

We zijn persoonlijk bijgestaan

6 mei 2022

Juridische taal glashelder vertaald in het proces. Zeer tevreden met het traject.

- Arie van der Laan

Individueel bijgestaan

27 april 2022

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Super.

- Petra van den Bosch

Ineens een aanzienlijke schadevergoeding toegekend gekregen. Het verdriet is daarom een stuk lager.

24 april 2022

- Petrus van Loon

Top geregeld

11 april 2022

Had binnen korte periode een goeie aanbieding op maat, super!

- Koen van Dam

Vertrouwde partner

9 april 2022

Betrouwbare partij gevonden die me ondersteunt. Fantastisch!

- Jasper Bosch

Prettige juridische ondersteuning

29 maart 2022

Overweldigend om door een plezierig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Marjolein Post

Persoonlijk bijgestaan

23 maart 2022

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Geweldig.

- Jolanda van Leeuwen

Persoonlijk bijgestaan

17 maart 2022

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Anna Vos

Uitgelichte advocatenkantoren uit Harich

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/