Advocaat Ruigahuizen

Behoefte aan een betaalbare advocaat in Ruigahuizen die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Ruigahuizen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Ruigahuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Ruigahuizen gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Ruigahuizen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 69 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ruigahuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Elahuizen, Nijemirdum en Oudemirdum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ruigahuizen

Ben jij op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in Ruigahuizen? Het kan lastig zijn om de geschikte advocaat in Ruigahuizen te zoeken voor juridische dingen. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de beste advocaat in Ruigahuizen te vinden in het omvangrijke aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die past bij je omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als individu. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Ruigahuizen die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ruigahuizen
 • Ontslag aanvechten in Ruigahuizen
 • Personen- en Familierecht advocaat Ruigahuizen
 • Arbeidsrecht advocaat Ruigahuizen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ruigahuizen
 • Strafrecht advocaat Ruigahuizen
 • Letselschade advocaat Ruigahuizen
 • Ondernemingsrecht advocaat Ruigahuizen
 • Civielrecht advocaat Ruigahuizen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ruigahuizen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ruigahuizen

Een advocatenkantoor in Ruigahuizen heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de nabijheid. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Ruigahuizen helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is altijd gewenst, maar met name wanneer het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je normaliter waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Ruigahuizen is dat je doorgaans iemand in de buurt hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt altijd per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Ruigahuizen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Ruigahuizen

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Ruigahuizen, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Ruigahuizen. Het gaat hier dus vooral om zaken die niet puur met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde toestand of wanneer je graag juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Ruigahuizen. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich vooral richten op het beëindigen van een conflict, waar advocaten in Ruigahuizen vooral gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ruigahuizen

Ga indien je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Ruigahuizen. Op de allereerste plaats is het mogelijk om sommige werkzaamheden te laten doen door een jurist in Ruigahuizen. Er zijn namelijk veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo competent als een advocaat. Toch is een jurist in Ruigahuizen niet beëdigd en mag daarom de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Ruigahuizen een optie.

Controleer van tevoren wel altijd even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Ruigahuizen verricht kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ruigahuizen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ruigahuizen.

Letselschade advocaat Ruigahuizen

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Ruigahuizen wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Middels een paar stappen te doorlopen is het echter wel een stuk eenvoudiger om een geschikte letselschade advocaat in Ruigahuizen te treffen. Je zoekt altijd wel naar een deskundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Ruigahuizen om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ruigahuizen.

Letselschade advocaat Ruigahuizen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ruigahuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Ruigahuizen

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Ruigahuizen in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Ruigahuizen terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daarom is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Ruigahuizen te vinden.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Meestal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ruigahuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ruigahuizen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ruigahuizen

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Logischerwijs is het belangrijk dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Ruigahuizen zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Ruigahuizen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Ruigahuizen is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Ruigahuizen flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ruigahuizen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ruigahuizen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ruigahuizen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ruigahuizen

Door raad en daad geholpen

2 mei 2022

Een persoon gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Uitstekend!

Begeleiding was prima

- Ruben van de Velde

Heb dankzij mijn raadsman een buitengewoon eerlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Had het zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

30 april 2022

- Thomas Kok

Uitblinker in zijn vakgebied

22 april 2022

Een nare periode afgerond na het ontstaan van letselschade, maar de compensatie was fors, door mijn advocaat!

- Robin Hoekstra

Forse schadevergoeding gekregen

13 april 2022

- René Timmermans

Zijn prima bijgestaan in de zaak

6 april 2022

De begeleiding tijdens de zaak was geweldig en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Björn van Wijk

We zijn persoonlijk begeleid

2 april 2022

Juridische woordgebruik helder vertaald in het proces. Erg tevreden met het traject.

- Iris Verhoeven

Direct een deskundige professional

26 maart 2022

Na verzoek van de offertes kwam ik rap in aanraking met een partij die nauwkeurig wist wat mijn zaak nodig had.

- Sabrina van Veen

Dreigend ontslag tegengegaan

14 maart 2022

Dankzij mijn raadsman de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Dave Jansen

Prettige juridische bijstand

10 maart 2022

Geholpen door iemand die heel erg met me meeleeft, heel fijn.

- Raymond van de Velde

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ruigahuizen

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/