Advocaat Nieuw Beerta

Wil jij een professionele advocaat uit Nieuw Beerta die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Nieuw Beerta verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Nieuw Beerta – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Nieuw Beerta gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Nieuw Beerta
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuw Beerta, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Blijham, Oudeschans en Bellingwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Nieuw Beerta

Zoek je een gekwalificeerde en goede advocaat in Nieuw Beerta? Het vinden van de allerbeste advocaat in Nieuw Beerta is nog niet zo ongecompliceerd. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij moeilijk om de beste advocaat in Nieuw Beerta te zoeken in het behoorlijke aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw positie, jouw benodigdheden en jou als individu. Met deze tips is het mogelijk om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Nieuw Beerta die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Nieuw Beerta
 • Ontslag aanvechten in Nieuw Beerta
 • Personen- en Familierecht advocaat Nieuw Beerta
 • Arbeidsrecht advocaat Nieuw Beerta
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Nieuw Beerta
 • Strafrecht advocaat Nieuw Beerta
 • Letselschade advocaat Nieuw Beerta
 • Ondernemingsrecht advocaat Nieuw Beerta
 • Civielrecht advocaat Nieuw Beerta
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Nieuw Beerta

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Nieuw Beerta

Een regionaal advocatenkantoor in Nieuw Beerta kan absoluut oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Nieuw Beerta helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is altijd verlangd, maar zeker indien het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Nieuw Beerta heb je altijd nog een mens die in de buurt zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt uiteraard per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is het uiteraard wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Nieuw Beerta

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Nieuw Beerta

Om de goede persoon in te schakelen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Nieuw Beerta. Advocaten in Nieuw Beerta zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een werkelijk geding voor de rechter. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Nieuw Beerta. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het ontwarren van een ruzie, waar advocaten in Nieuw Beerta hoofdzakelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Nieuw Beerta

Een jurist in Nieuw Beerta is niet altijd een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Nieuw Beerta, kijk dan allereerst nauwlettend of de procedure die je wilt opstarten ook middels een jurist geregeld kan worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn hele geschikte juristen en hele incompetente advocaten. Echter, hoe goed een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet voltrekken. Hou hier dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Nieuw Beerta?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Nieuw Beerta.

Letselschade advocaat Nieuw Beerta

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Nieuw Beerta wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Door een paar stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk eenvoudiger om een geschikte letselschade advocaat in Nieuw Beerta te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een vakkundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Nieuw Beerta die specialistisch zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Nieuw Beerta.

Letselschade advocaat Nieuw Beerta zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Nieuw Beerta zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Nieuw Beerta

Heb je een geschil met je werk of arbeidskracht en ben je op zoek naar assistentie? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van meerdere advocatenkantoren op te vragen. Alleen zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Nieuw Beerta. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je bovendien verzekerd van vakbekwaam advies op maat.

Dan is een kennismakingsgesprek gewoonlijk de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is voornamelijk van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische affaires gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Nieuw Beerta.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Nieuw Beerta en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Nieuw Beerta

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Nieuw Beerta. Ondanks dat een scheiding een buitengewoon emotionele situatie is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Nieuw Beerta hebben gedurende dit traject. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo inlichting aan te vragen over de gevarieerde soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Nieuw Beerta? Een geschikte kandidaat tegenkomen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het volledig onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Nieuw Beerta echt zeer ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Nieuw Beerta in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Nieuw Beerta in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Nieuw Beerta

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Nieuw Beerta

Echtscheiding goed begeleid

12 november 2023

Complexe zaak maar geweldig bijgestaan in de scheiding. Dank u wel!

- Irene Kuijpers

Aanrader!

2 november 2023

Onbetwistbaar advies ontvangen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie prima afgehandeld.

- Evelien de Haan

Goedkoop is duurkoop

26 oktober 2023

Na bedonderd te zijn door mijn voormalig advocaat heb ik via advocaatkaart wel een eerlijke raadsman getroffen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Kelly Hermans

Flinke vergoeding gekregen

9 oktober 2023

- Ramona Meijer

Afhandeling was persoonlijk

8 oktober 2023

Iedere stap werd goed onderbouwd in de rechtbank. Daarom erg tevreden met de afhandeling.

- David Kuiper

Rechtzaak gewonnen!

26 september 2023

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Sabrina Jonker

Meest deskundige jurist van Holland

24 september 2023

Klikte onmiddellijk aardig en heb tezamen met mijn jurist een klinkende overwinning behaald.

- Cindy Vermeulen

Snel een bijpassende raadsman geregeld.

11 september 2023

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Nicole Schipper

Meest deskundige advocaat van Nederland

4 september 2023

Ervaarde een fijne klik met mijn raadsman en samen de winst behaald voor de rechter.

- Irene Jansen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Nieuw Beerta

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/

Coben advocaten

Burgemeester Schönfeldplein 13
9671 CA Winschoten
Nederland

0597 433 999
http://www.coben.nl/contact/