Advocaat Beerze

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Beerze?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Beerze verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Beerze – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Beerze gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Beerze
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Beerze, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Diffelen, Heemserveen en Rheezerveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Beerze

Wanneer je een advocaat in Beerze zoekt, heeft dat vaak een oorzaak. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Beerze een vervelende. Toch is het vinden van de passende advocaat in Beerze een klus die belangrijk is. Je wilt wel een persoon waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het laagste uurtarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat extra offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Beerze is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Bovendien huur je een advocaat doorgaans in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Alleen daarom al is het zoeken van de beste advocaat in Beerze een serieuze taak.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Beerze je een advocaat vindt die bij jou en je situatie past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Beerze
 • Ontslag aanvechten in Beerze
 • Personen- en Familierecht advocaat Beerze
 • Arbeidsrecht advocaat Beerze
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Beerze
 • Strafrecht advocaat Beerze
 • Letselschade advocaat Beerze
 • Ondernemingsrecht advocaat Beerze
 • Civielrecht advocaat Beerze
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Beerze

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Beerze

Een advocatenkantoor in Beerze heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Beerze helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is doorgaans wenselijk, maar voornamelijk wanneer het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Beerze heb je doorgaans een mens die in de omgeving zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe wanneer je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt altijd per omstandigheid, maar de kans bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Beerze

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Beerze

Het is van belang dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Beerze, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Beerze zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een feitelijk rechtszitting voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Beerze. Beide partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft toch iets meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Beerze jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Beerze

Een jurist in Beerze is niet altijd een advocaat. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Beerze uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou uiteraard vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Echter, hoe verstandig een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet doen. Hou hier dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Beerze?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Beerze.

Letselschade advocaat Beerze

Loop je bij een ongeval waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Beerze je helpen. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen bovendien een overige reden hebben. Voor het laten dekken van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Beerze je op weg. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is zodoende een veel breder begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Beerze is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Jouw focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Beerze vindt je vrijblijvend, goedkoop en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Beerze.

Letselschade advocaat Beerze zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Beerze zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Beerze

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Beerze in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Beerze heeft kennis van talloze arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert continu. Alleen een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste veranderingen. Juist daarom is het goed om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Beerze.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Beerze.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Beerze en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Beerze

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en vervelende zaak, ook indien je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Logischerwijs is het fundamenteel dat er over en weer goede afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Beerze zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Beerze te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Beerze is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Beerze allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Beerze in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Beerze in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Beerze

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Beerze

Inderdaad zoals vermoed

27 mei 2024

Aanbod was netjes.

- Dave de Haan

Betrouwbare partner

20 mei 2024

Partij ontdekt die overtuigend aanvoelt. Aangenaam!

- Leonie Veenstra

Echtscheidingsconvenant verzorgd

16 mei 2024

Convenant was snel overeengekomen. Super!

- Ronald Maas

Razendsnel een deskundige professional

8 mei 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik rap in gesprek met een partij die exact wist wat mijn kwestie nodig had.

- Wilhelmus Willems

Meest vakkundige jurist van Nederland

3 mei 2024

Ervaarde een goede klik met mijn raadsman en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Marco Peters

Goed afgehandeld.

24 april 2024

Rap en verhelderend afgehandeld. Dank je wel!

- Annemieke Kuijpers

Vakkundige jurist

18 april 2024

In minder dan no-time een deskundige raadsman. Dankjewel!

- Susanne van de Veen

Jurist met kennis

12 april 2024

Duidelijk kundige advocaat getroffen. Dit hielp gigantisch.

- Nienke van Leeuwen

Juridische steun was prettig

1 april 2024

Overweldigend om door een voortreffelijk gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Ingrid Vink

Uitgelichte advocatenkantoren uit Beerze

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Spiekampenweg 4
7921 PA Zuidwolde
Nederland

0528 242 669
http://www.wolthersjagersma.nl/

Advocatenkantoor Grollé

Donau 5 12
7908 HA Hoogeveen
Nederland

0528 232 303
http://www.grolleadvocaten.nl/

Klaas ter Mors Advokatenkantoor

Boompjes 17
7607 HE Almelo
Nederland

0546 827 459
http://klaastermors.nl/