Advocaat Collendoorn

Wil jij een professionele advocaat uit Collendoorn die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Collendoorn verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Collendoorn – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Collendoorn gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Collendoorn
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Collendoorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Heemserveen, Rheeze en Slagharen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Collendoorn

Ben jij op zoek naar een passende en competente advocaat in Collendoorn? Het zoeken van de beste advocaat in Collendoorn is nog niet zo eenvoudig. Wij snappen dat het behoorlijke aanbod enerzijds aangenaam is, maar in ieder geval voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Collendoorn. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Collendoorn die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Collendoorn
 • Ontslag aanvechten in Collendoorn
 • Personen- en Familierecht advocaat Collendoorn
 • Arbeidsrecht advocaat Collendoorn
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Collendoorn
 • Strafrecht advocaat Collendoorn
 • Letselschade advocaat Collendoorn
 • Ondernemingsrecht advocaat Collendoorn
 • Civielrecht advocaat Collendoorn
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Collendoorn

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Collendoorn

Een advocatenkantoor in Collendoorn heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Collendoorn inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van raad kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is altijd wenselijk, maar vooral indien het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Collendoorn is dat je altijd nog iemand in de buurt hebt. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult tegenkomen. Dan is het logischerwijs wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Collendoorn

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Collendoorn

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Collendoorn, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Wanneer je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Collendoorn. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Collendoorn. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Collendoorn jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Collendoorn

Een jurist in Collendoorn mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Collendoorn niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Collendoorn verricht kan en mag worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn hele goede juristen en hele erbarmelijke advocaten. Maar hoe fijn een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij rechtmatig gezien eenvoudigweg niet verrichten. Het is zodoende belangrijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Collendoorn?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Collendoorn.

Letselschade advocaat Collendoorn

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Collendoorn wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Door enkele stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een geschikte letselschade advocaat in Collendoorn te traceren. Je zoekt logischerwijs wel naar een kundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Collendoorn die gespecialiseerd zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op volgende type vergoedingen:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Collendoorn.

Letselschade advocaat Collendoorn zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Collendoorn zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Collendoorn

Wanneer je op je werkplek tegen sommige problematiek aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Collendoorn in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Collendoorn heeft kennis van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste veranderingen. Daarom is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Collendoorn te zoeken.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk oplopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Collendoorn.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Collendoorn en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Collendoorn

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Collendoorn. Ondanks dat een scheiding een uitermate emotionele situatie is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Collendoorn hebben bij dit traject. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Collendoorn? Een juiste kandidaat opsporen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het absoluut onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Collendoorn echt heel ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Collendoorn in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Collendoorn in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Collendoorn

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Collendoorn

Betrouwbare partner

8 september 2023

Betrouwbare partij ontdekt die me ondersteunt. Super!

- Raymond Verbeek

Royale schadevergoeding gekregen

2 september 2023

- Lisette Vermeulen

Individueel bijgestaan

21 augustus 2023

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Michel Kuiper

Werkelijke vakkundige binnen rechtsgebied

20 augustus 2023

Een echte professional gevonden. Dit zorgde voor erg veel kalmte.

- Ramona van de Berg

Vlot een bijpassende jurist geregeld.

12 augustus 2023

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Top!

- Nicole Smits

Oprecht fatsoenlijk

30 juli 2023

Hoopte al dat mijn advocaat zo degelijk zou zijn.

- Marloes Mol

Echt een vakkundige

23 juli 2023

Door mijn raadsman een sterke zaak opgebouwd en een behoorlijke schade-uitkering gekregen voor opgelopen letsel.

- Iris Vermeulen

Tijd voor actie

15 juli 2023

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Geweldig!

Gauw geregeld

- Pieter Timmermans

Dreigend ontslag voorkomen

9 juli 2023

Dankzij mijn advocaat het proces tegen mijn werkgever gewonnen.

- Johan van der Meulen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Collendoorn

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Spiekampenweg 4
7921 PA Zuidwolde
Nederland

0528 242 669
http://www.wolthersjagersma.nl/

Advocatenkantoor Grollé

Donau 5 12
7908 HA Hoogeveen
Nederland

0528 232 303
http://www.grolleadvocaten.nl/

Pieters Advocaten

Industrieweg 40
7902 AB Hoogeveen
Nederland

0528 227 766
https://www.padvocaten.nl/