Advocaat Beetgumermolen

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Beetgumermolen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Beetgumermolen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Beetgumermolen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Beetgumermolen gezocht?

Een advocaat in Beetgumermolen vinden

Advocaat Beetgumermolen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 72 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Beetgumermolen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Vrouwenparochie, Stiens en Beetgum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Beetgumermolen

Het mag duidelijk zijn dat je indien je een advocaat in Beetgumermolen zoekt, je over het algemeen niet in een beste gemoedstoestand bent. Vaak gaan juristen gepaard met nare incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Beetgumermolen als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Desondanks is het vinden van de geschikte advocaat in Beetgumermolen een klus die belangrijk is. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt wellicht dat het handig is om alles direct achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om een aantal partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat immers behoorlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Beetgumermolen en de andere, op het gebied van tariefstellingen en expertise. Hiernaast is een jurist regelmatig ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Derhalve is het uitzoeken van een handige advocaat in Beetgumermolen een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Beetgumermolen je een advocaat vindt die bij jou en je situatie past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Beetgumermolen
 • Ontslag aanvechten in Beetgumermolen
 • Personen- en Familierecht advocaat Beetgumermolen
 • Arbeidsrecht advocaat Beetgumermolen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Beetgumermolen
 • Strafrecht advocaat Beetgumermolen
 • Letselschade advocaat Beetgumermolen
 • Ondernemingsrecht advocaat Beetgumermolen
 • Civielrecht advocaat Beetgumermolen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Beetgumermolen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Beetgumermolen

Een advocatenkantoor in Beetgumermolen heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Beetgumermolen inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van raad kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is over het algemeen gewenst, maar met name wanneer het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je normaal vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Beetgumermolen heb je natuurlijk een mens die in de omgeving zit. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe als je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult ontmoeten. Dan is een persoon uit je buurt wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Beetgumermolen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Beetgumermolen

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Beetgumermolen die je ook kunnen begeleiden, ongeacht je moeilijkheid. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw narigheden op te lossen, te verminderen of zo goed mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die enorm deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Beetgumermolen.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Beetgumermolen te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of kennisveld. Bovendien moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk vooral bij welke advocaten in Beetgumermolen je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers enorm doorslaggevend, zeker als de motivatie tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je volkomen ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je immers alleen de beste advocaten in Beetgumermolen, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Beetgumermolen

Een jurist in Beetgumermolen is niet altijd een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Beetgumermolen uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve vooraf even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet uitvoeren. Het is zodoende van belang om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Beetgumermolen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Beetgumermolen.

Letselschade advocaat Beetgumermolen

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Beetgumermolen wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die geschikte letselschade advocaat in Beetgumermolen te vinden. Je zoekt altijd wel naar een kundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Beetgumermolen om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder meerdere op onderstaande soorten schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Beetgumermolen.

Letselschade advocaat Beetgumermolen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Beetgumermolen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Beetgumermolen

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Beetgumermolen in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Beetgumermolen terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Juist vandaar is het verstandig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Beetgumermolen.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Beetgumermolen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Beetgumermolen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Beetgumermolen

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Beetgumermolen. Scheiden is vanzelfsprekend altijd ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Beetgumermolen wel van pas komen tijdens dit veranderingsproces. Je zou natuurlijk over het algemeen even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo gegevens aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Beetgumermolen? Een goede gegadigde treffen is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Beetgumermolen echt erg ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Beetgumermolen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Beetgumermolen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Beetgumermolen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Beetgumermolen

Betrouwbare advocaat gevonden

14 mei 2022

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Hendrik van Vliet

Goede juridische hulp

7 mei 2022

Overweldigend om door een voortreffelijk gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Cornelis van der Laan

Gewoon correct

28 april 2022

Hoopte al dat mijn raadsman zo fijn zou zijn.

- Peter Bakker

Vlot een bijpassende jurist geregeld.

23 april 2022

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Top!

- Jacoba van de Brink

Forse vergoeding bij letsel

16 april 2022

- Patrick van de Wal

Heb dankzij mijn advocaat een buitengewoon fatsoenlijk bedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het verdriet is daardoor een stuk minder.

8 april 2022

- Anita de Bruijn

Zoals bedacht

29 maart 2022

Aanbieding was netjes.

- Stefan Kuijpers

Goedkoop is duurkoop

27 maart 2022

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Barry van de Pol

Tijd voor actie

15 maart 2022

Geen woorden maar daden. Door mijn raadsman stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Aanvraag offertes aan te raden

- Rutger van den Broek

Uitgelichte advocatenkantoren uit Beetgumermolen

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/