Advocaat Menaldum

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat in Menaldum die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Menaldum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Menaldum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Menaldum gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Menaldum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 80 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Menaldum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Beetgumermolen, Wier en Beetgum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Menaldum

Het mag helder zijn dat je wanneer je een advocaat in Menaldum zoekt, je over het algemeen niet in een allerbeste bui bent. Meestal gaan juristen gepaard met vervelende gebeurtenissen, waardoor het vinden van een advocaat in Menaldum als een extra belemmering ervaren kan worden. Toch is het vinden van de passende advocaat in Menaldum een karwei die van belang is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt wellicht dat het handig is om alles vlug achter de rug te hebben en hierdoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of die met het laagste tarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Menaldum is immers de andere niet en de vakgebieden en prijzen van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Daarnaast huur je een jurist veelal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Dus is het zoeken van een geschikte advocaat in Menaldum een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Menaldum je een jurist vindt die bij jou en je situatie past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Menaldum
 • Ontslag aanvechten in Menaldum
 • Personen- en Familierecht advocaat Menaldum
 • Arbeidsrecht advocaat Menaldum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Menaldum
 • Strafrecht advocaat Menaldum
 • Letselschade advocaat Menaldum
 • Ondernemingsrecht advocaat Menaldum
 • Civielrecht advocaat Menaldum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Menaldum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Menaldum

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Menaldum inschakelen een goede optie is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al vlug een pro vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om bijvoorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te verwerven bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een arbeidsconflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Bijna iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Menaldum kan je hier geweldig bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Menaldum. Je wilt immers een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor organisaties of personen met flink vermogen helpt een fiscaal jurist bijvoorbeeld ook om stevig geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Menaldum is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Menaldum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Menaldum

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Menaldum, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Indien je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Menaldum. Het gaat hier dus voornamelijk om dingen die niet puur met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Als je een arbeidsconflict allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer goed van pas.

Wanneer je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde toestand of wanneer je bij voorkeur juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste gevallen uitkomen bij advocaten in Menaldum. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Menaldum jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Menaldum

Een jurist in Menaldum mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Indien een jurist in Menaldum niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Menaldum, kijk dan allereerst zorgvuldig of de procedure die je wilt opstarten ook middels een jurist geregeld kan worden. En echtscheiding onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar ook de slimste jurist mag bepaalde procedures niet voor je vervullen. Hou daar dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Menaldum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Menaldum.

Letselschade advocaat Menaldum

Loop je bij een ongeluk waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Menaldum je assisteren. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een overige aanleiding hebben. Voor het laten dekken van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Menaldum je op weg. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade daarom veel verder dan alleen het leed wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een medische ingreep. En het voornaamste voordeel van een letselschade advocaat in Menaldum is dat hij de gehele procesvoering voor je kan verrichten, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan alleen nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Menaldum vindt je vrijblijvend, goedkoop en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Menaldum.

Letselschade advocaat Menaldum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Menaldum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Menaldum

Indien je op je werk tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Menaldum in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Menaldum heeft verstand van allerlei arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Derhalve is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Menaldum te vinden.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk oplopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Menaldum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Menaldum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Menaldum

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het fundamenteel dat er over en weer goede afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Menaldum zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Menaldum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Menaldum is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Menaldum veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Menaldum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Menaldum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Menaldum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Menaldum

Forse schadeloosstelling gekregen

30 augustus 2022

- Martijn van Wijk

We zijn persoonlijk begeleid

22 augustus 2022

Iedere stap werd goed onderbouwd in de rechtbank. Zeer content met het proces.

- Barbara van de Ven

Persoonlijk bijgestaan

20 augustus 2022

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Simone de Haan

Kritisch begeleid van start tot einde proces

10 augustus 2022

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Tevens snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Anita Smits

Werkelijke deskundige binnen rechtsgebied

4 augustus 2022

Een werkelijke professional ontdekt. Dat gaf veel duidelijkheid gedurende het traject..

- Yvonne Jonker

Rechtelijke begeleiding

31 juli 2022

Geweldig fijn rechtelijk raad op maat gehad. Deze hielp zeer veel.

- Hendrikus Wolters

Echte specialist in rechtsgebied

22 juli 2022

Mijn jurist had overduidelijk aanzienlijke ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel vastigheid tijdens het traject..

- Michel Vermeulen

Echtscheiding goed geregeld

17 juli 2022

Ingewikkelde zaak maar geweldig bijgestaan in de scheiding. Dank jullie wel.

- Elisabeth Martens

Goed begeleid van start tot beëindiging proces

9 juli 2022

Snelle en directe behandeling van de rechtszaak. Ook snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Gerrit van Beek

Uitgelichte advocatenkantoren uit Menaldum

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/