Advocaat Engelum

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Engelum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Engelum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Engelum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Engelum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Engelum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 67 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Engelum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Beetgumermolen, Stiens en Beetgum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Engelum

Zoek je een professionele en passende advocaat in Engelum? Het kan lastig zijn om de geschikte advocaat in Engelum te vinden voor juridische aangelegenheden. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds plezierig is, maar misschien voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij helpen je om je te helpen met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Engelum. Wegens deze tips is het mogelijk om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Engelum die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Engelum
 • Ontslag aanvechten in Engelum
 • Personen- en Familierecht advocaat Engelum
 • Arbeidsrecht advocaat Engelum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Engelum
 • Strafrecht advocaat Engelum
 • Letselschade advocaat Engelum
 • Ondernemingsrecht advocaat Engelum
 • Civielrecht advocaat Engelum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Engelum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Engelum

Een regionaal advocatenkantoor in Engelum kan zeker uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Engelum helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is altijd verlangd, maar voornamelijk als het gaat over complexe juridische kwesties waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Engelum heb je altijd een mens die in de buurt zit. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Engelum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Engelum

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan voldoende advocaten in Engelum te vinden. Ongeacht de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die enorm deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Engelum.

Evengoed is het slim om diverse advocaten in Engelum te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins contrast tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Engelum je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk bepalend, zeker indien de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Indien je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je snel een geschikt aanbod. Langs ons krijg je namelijk uitsluitend de beste advocaten in Engelum, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Engelum

Er zijn gevallen waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Engelum. Je kunt een jurist in Engelum namelijk regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit met een jurist in Engelum mogelijk.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Engelum de procedure echt uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Engelum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Engelum.

Letselschade advocaat Engelum

Loop je bij een ongeluk waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Engelum je helpen. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Engelum assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk behoorlijk verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een medische ingreep. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Engelum is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan exclusief nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Engelum vindt je vrijblijvend, gunstig en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Engelum.

Letselschade advocaat Engelum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Engelum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Engelum

Heb je een geschil met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar bijstand? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van meerdere advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Engelum krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je uitdaging. Bekwaamheid is immers wel buitengewoon prettig voor bij juridische aangelegenheden.

Aansluitend is een consultgesprek over het algemeen de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veel met jou om de tafel komt zitten. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Engelum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Engelum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Engelum

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een degelijke vereffening wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Engelum zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Engelum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Engelum is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Engelum allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Engelum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Engelum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Engelum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Engelum

Inderdaad zoals vermoed

7 mei 2022

Uitstekend aanbod gekregen.

- Adrianus Smits

Enorm vakkundig

26 april 2022

Mijn advocaat had overduidelijk veel ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel vastigheid tijdens het traject..

- Eva van Wijk

Moment voor actie

22 april 2022

Een persoon gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Top!
Merci

- Eva Molenaar

Eindelijk

11 april 2022

Na weken afwachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Tamara de Vries

We zijn persoonlijk begeleid

9 april 2022

Juridische woordgebruik helder vertaald in het traject. Daarom erg tevreden met de afhandeling.

- Sylvia van de Ven

Eind goed, al goed

1 april 2022

Na weken wachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Kim van Veen

Advocaat met kennis

26 maart 2022

Ontzettend goed juridisch raad op maat gekregen. Deze hielp zeer veel.

- Hanneke Bosman

Allerbeste raadsman van Holland

19 maart 2022

Klikte direct goed en heb samen met mijn raadsman een klinkende overwinning behaald.

- Pascal Molenaar

Exact zoals verwacht

8 maart 2022

Voortreffelijk aanbod gekregen.

- Nienke de Bruin

Uitgelichte advocatenkantoren uit Engelum

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/