Advocaat Benneveld

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Benneveld?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Benneveld verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Benneveld – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Benneveld gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Benneveld
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 63 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Benneveld, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Orvelte, Witteveen en Odoornerveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Benneveld

Ben jij op zoek naar een juiste en professionele advocaat in Benneveld? Het kan moeilijk zijn om de passende advocaat in Benneveld te vinden voor juridische affaires. Wij snappen dat het forse aanbod enerzijds fijn is, maar verder voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij helpen je om je te assisteren met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Benneveld. Door deze tips is het denkbaar om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Benneveld die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Benneveld
 • Ontslag aanvechten in Benneveld
 • Personen- en Familierecht advocaat Benneveld
 • Arbeidsrecht advocaat Benneveld
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Benneveld
 • Strafrecht advocaat Benneveld
 • Letselschade advocaat Benneveld
 • Ondernemingsrecht advocaat Benneveld
 • Civielrecht advocaat Benneveld
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Benneveld

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Benneveld

Een advocatenkantoor in Benneveld heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Benneveld inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van raad kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra fijn als het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Benneveld heb je doorgaans een persoon die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt uiteraard per omstandigheid, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo handig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Benneveld

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Benneveld

Los van de reden zijn er meer dan genoeg advocaten in Benneveld te vinden. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw problemen op te lossen, te verminderen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Benneveld staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze enorm deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Benneveld te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of discipline. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Benneveld je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het inhuren van een advocaat is namelijk een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je volkomen simpel het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers alleen de beste advocaten in Benneveld, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Benneveld

Er zijn gevallen waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Benneveld. Op de allereerste plaats is het denkbaar om sommige werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Benneveld. Er zijn wel meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Toch is een jurist in Benneveld niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Benneveld kan je hiermee helpen.

Verifiëer vooraf wel iedere keer even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Benneveld verricht kan en mag worden. Je wilt natuurlijk voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Benneveld?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Benneveld.

Letselschade advocaat Benneveld

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Benneveld wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Door een paar stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk makkelijker om een goede letselschade advocaat in Benneveld te traceren. Het moet toch wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Benneveld die gespecialiseerd zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op onderstaande type vergoedingen:

 • Schade aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Benneveld.

Letselschade advocaat Benneveld zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Benneveld zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Benneveld

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Het is uiteraard een prima idee om offertes aan te vragen bij de verscheidene bureaus in de regio. Louter zo kom je aan een passende arbeidsrecht advocaat in Benneveld. In de aanvraag zul je wel een helder beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Benneveld die jij dan eigenlijk zoekt. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je werkelijk kan helpen met je probleem. Professionaliteit is namelijk wel buitengewoon prettig voor bij juridische affaires.

Daarna is een kennismakingsgesprek vaak de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is voornamelijk van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Benneveld.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Benneveld en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Benneveld

Een echtscheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en nare aangelegenheid, ook als je goed uit elkaar gaat. Uiteraard is het fundamenteel dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Benneveld zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Benneveld te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Benneveld is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Benneveld allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Benneveld in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Benneveld in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Benneveld

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Benneveld

Convenant geregeld

12 juli 2022

Binnen een paar ontmoetingen werd de convenant nauwlettend opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Top!

- Astrid Kramer

Uitermate vakkundig

10 juli 2022

Een werkelijke pro getroffen. Dat gaf veel duidelijkheid tijdens het traject..

- Lisette Sanders

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

28 juni 2022

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Michael Willemsen

Prettige juridische assistentie

26 juni 2022

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Paulus de Koning

Rechtvaardigheid!

16 juni 2022

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Joyce Kuijpers

Vakkundig en bedreven

11 juni 2022

Geen vraag of voorstel was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Anouk van den Broek

Echtscheiding ging fijn

30 mei 2022

Dankzij mijn jurist geen zorgen gehad tijdens de echtscheiding van mijn partner.

- Jacobus Jansen

Ineens een aanzienlijke schadeloosstelling toegekend gekregen. Had dit zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

26 mei 2022

- Marieke van der Horst

Forse schadevergoeding gekregen

18 mei 2022

- Koen van de Ven

Uitgelichte advocatenkantoren uit Benneveld

Koning & Pover Advocaten

Odoornerstraat 13
9536 PK Ees
Nederland

0599 714 363
http://www.koningpover.nl/

Advocatenkantoor Rian de Vries

Het Haantje 40
7847 TC Het Haantje
Nederland

0591 513 071
http://www.advocatenkantoorriandevries.nl/

mr. R.A. Nienhuis jurist & incasso

Rietgans 19
7827 SP Emmen
Nederland

06 80130038
http://www.nienhuisjurist.nl/