Advocaat Zwinderen

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Zwinderen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Zwinderen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Zwinderen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Zwinderen gezocht?

Een advocaat in Zwinderen vinden

Advocaat Zwinderen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zwinderen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Mantinge, Balinge en Garminge bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Zwinderen

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Zwinderen? Het kan lastig zijn om de passende advocaat in Zwinderen te vinden voor juridische aangelegenheden. Wij begrijpen dat het behoorlijke aanbod enerzijds plezierig is, maar echt voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij je situatie, jouw behoefte en jou als persoon. Dankzij deze tips is het denkbaar om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Zwinderen die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Zwinderen
 • Ontslag aanvechten in Zwinderen
 • Personen- en Familierecht advocaat Zwinderen
 • Arbeidsrecht advocaat Zwinderen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Zwinderen
 • Strafrecht advocaat Zwinderen
 • Letselschade advocaat Zwinderen
 • Ondernemingsrecht advocaat Zwinderen
 • Civielrecht advocaat Zwinderen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Zwinderen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Zwinderen

Een advocatenkantoor in Zwinderen heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Zwinderen inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is over het algemeen gewild, maar vooral als het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Zwinderen heb je doorgaans een mens die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Afhankelijk van de toestand komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult ontmoeten. Dan is een persoon uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Zwinderen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Zwinderen

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Zwinderen die je ook kunnen assisteren, ongeacht je probleem. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw problemen op te lossen, te verminderen of zo goed mogelijk te begeleiden. Advocaten in Zwinderen staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze zeer vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Zwinderen te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins contrast tussen de tariefstellingen van advocaten. Hierbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Zwinderen je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar belangrijk, zeker indien de reden tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je zeer simpel het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers uitsluitend de allerbeste advocaten in Zwinderen, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Zwinderen

Een jurist in Zwinderen mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Zwinderen verricht kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus van tevoren even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is fout te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar ook de beste jurist mag een paar procedures niet voor je uitvoeren. Het is daarom noodzakelijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Zwinderen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Zwinderen.

Letselschade advocaat Zwinderen

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Zwinderen wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die juiste letselschade advocaat in Zwinderen te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een vakkundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Zwinderen om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder meerdere op volgende type vergoedingen:

 • Schade aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Zwinderen.

Letselschade advocaat Zwinderen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Zwinderen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Zwinderen

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van verschillende advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Zwinderen krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je namelijk sneller tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je uitdaging. Bekwaamheid is immers wel erg prettig voor bij juridische aangelegenheden.

Daarna is een consult doorgaans de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Zwinderen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Zwinderen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Zwinderen

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een degelijke vereffening wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Zwinderen zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Zwinderen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Zwinderen is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Zwinderen flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Zwinderen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Zwinderen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Zwinderen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Zwinderen

Erg vakkundig

14 november 2023

Mijn raadsman had onmiskenbaar veel ervaring in zijn vakgebied. Dat gaf veel geruststelling gedurende het traject..

- David Jonker

Razendsnel een deskundige prof

8 november 2023

Na verzoek van de offertes kwam ik vlot in gesprek met een partij die exact wist wat mijn kwestie benodigd had.

- Maaike de Wit

Competent en vakkundig.

2 november 2023

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Anne Scholten

Domweg voortreffelijk

25 oktober 2023

Hoopte al dat mijn jurist zo degelijk zou zijn.

- Nicole Smit

Zeer bekwaam

12 oktober 2023

Mijn raadsman had onmiskenbaar veel ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel geruststelling tijdens het traject..

- Christiaan de Haan

Geen nummer, humane behandeling

7 oktober 2023

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Jacob Blom

Heb door mijn raadsman een uiterst passend bedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Had dat zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

27 september 2023

- Niels Smits

Zeer tevreden met onze raadsman

19 september 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Geweldig.

- Rob Peeters

Goedkoop is duurkoop

16 september 2023

Na opgelicht te zijn door mijn vorige jurist heb ik dankzij advocaatkaart wel een eerlijke raadsman gevonden. Kost iets meer, maar levert ook veel meer op.

- Steven van Dongen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Zwinderen

Koning & Pover Advocaten

Odoornerstraat 13
9536 PK Ees
Nederland

0599 714 363
http://www.koningpover.nl/

Advocatenkantoor Rian de Vries

Het Haantje 40
7847 TC Het Haantje
Nederland

0591 513 071
http://www.advocatenkantoorriandevries.nl/

Advocatenkantoor Mr. J. Dekens

Valtherweg 23
7873 AA Odoorn
Nederland

0591 513 700
http://www.dekens.nu/