Advocaat Gees

Ben jij opzoek naar een top advocaat in Gees die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Gees verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Gees – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Gees gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Gees
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Gees, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zwinderen, Oosterhesselen en Aalden bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Gees

Zoek je een professionele en goede advocaat in Gees? Het vinden van de allerbeste advocaat in Gees is nog niet zo makkelijk. Wij begrijpen dat het flinke aanbod enerzijds prettig is, maar in ieder geval voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij je situatie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Gees die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Gees
 • Ontslag aanvechten in Gees
 • Personen- en Familierecht advocaat Gees
 • Arbeidsrecht advocaat Gees
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Gees
 • Strafrecht advocaat Gees
 • Letselschade advocaat Gees
 • Ondernemingsrecht advocaat Gees
 • Civielrecht advocaat Gees
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Gees

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Gees

Een plaatselijk advocatenkantoor in Gees kan zeker oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Gees inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van advies kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra prettig als het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Gees heb je altijd iemand die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult treffen. Dan is het logischerwijs wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Gees

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Gees

Onafhankelijk van de oorzaak zijn er meer dan toereikend advocaten in Gees te vinden. Los van de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die heel erg deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Gees.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Gees te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er nogal verschil tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een hele goedkope advocaat gebrekkig is. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Gees je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het aannemen van een advocaat is namelijk een zeer persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je meteen een geschikt aanbod. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Gees, zodat je zeker weet dat je een bekwaam individu treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Gees

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Gees. Je kunt een jurist in Gees wel meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk flink wat juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Gees kan je hierbij helpen.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Gees de rechtszaak feitelijk uit mag voeren. Je wilt altijd voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Gees?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Gees.

Letselschade advocaat Gees

Een letselschade advocaat in Gees kan je assisteren om een passende claim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Dit kan zijn wegens een botsing, een ander ongeval, een medische vergissing of een overige oorzaak. Een letselschade advocaat in Gees helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom veel verder dan louter het leed wat je oploopt en de kosten qua herstel of een operatie. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Gees is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan puur op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Gees vindt je vrijblijvend, goedkoop en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Gees.

Letselschade advocaat Gees zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Gees zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Gees

Als je op je werkplek tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Gees in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Gees terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Uitgerekend daardoor is het handig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Gees.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Gees.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Gees en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Gees

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Gees. Ondanks dat een echtscheiding een bijzonder emotionele situatie is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Gees hebben tijdens dit traject. Je zou overigens meestal even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo informatie aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Gees? Een geschikte gegadigde treffen is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het absoluut onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Gees echt volkomen ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Gees in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Gees in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Gees

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Gees

Individueel bijgestaan

19 mei 2024

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Hendrikus Mulder

Precies zoals vermoed

16 mei 2024

Prima aanbod gekregen.

- Pascal van Leeuwen

Zijn geweldig bijgestaan in de procedure

10 mei 2024

De afhandeling tijdens de zaak was prima en zoals gewenst. Eersterangs begeleiding gehad.

- Elizabeth Hermans

Direct de goede professional getroffen

3 mei 2024

Na de offertes gauw de geschikte keuze kunnen maken. Contact volgde snel.

- Femke Meijer

Flinke vergoeding gekregen

22 april 2024

- Joost de Jonge

Eersterangs advocaat gevonden

18 april 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Prima

- Barbara Bakker

Werkelijke deskundige binnen rechtsgebied

10 april 2024

Een echte pro ontdekt. Dit zorgde voor zeer veel ontspanning.

- Hendrik Willemsen

Een persoon die weet waar hij het over heeft

2 april 2024

In minder dan no-time een kundige jurist. Bedankt!

- Mirjam van Dam

Deskundig en vakkundig.

30 maart 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Cornelis van Loon

Uitgelichte advocatenkantoren uit Gees

Koning & Pover Advocaten

Odoornerstraat 13
9536 PK Ees
Nederland

0599 714 363
http://www.koningpover.nl/

Advocatenkantoor Rian de Vries

Het Haantje 40
7847 TC Het Haantje
Nederland

0591 513 071
http://www.advocatenkantoorriandevries.nl/

mr. R.A. Nienhuis jurist & incasso

Rietgans 19
7827 SP Emmen
Nederland

06 80130038
http://www.nienhuisjurist.nl/