Advocaat Boelenslaan

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat uit Boelenslaan die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Boelenslaan verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Boelenslaan – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Boelenslaan gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Boelenslaan
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Boelenslaan, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Drogeham, Harkema en Surhuizum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Boelenslaan

Ben je op zoek naar een goede en competente advocaat in Boelenslaan? Het kan onaangenaam zijn om de geschikte advocaat in Boelenslaan te zoeken voor juridische zaken. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij moeilijk om de allerbeste advocaat in Boelenslaan te vinden in het stevige aanbod wat er beschikbaar is.

Wij helpen je om je te assisteren met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Boelenslaan. Met deze tips is het denkbaar om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Boelenslaan die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Boelenslaan
 • Ontslag aanvechten in Boelenslaan
 • Personen- en Familierecht advocaat Boelenslaan
 • Arbeidsrecht advocaat Boelenslaan
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Boelenslaan
 • Strafrecht advocaat Boelenslaan
 • Letselschade advocaat Boelenslaan
 • Ondernemingsrecht advocaat Boelenslaan
 • Civielrecht advocaat Boelenslaan
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Boelenslaan

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Boelenslaan

Een advocatenkantoor in Boelenslaan heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Boelenslaan inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van begeleiding kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra fijn indien het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Boelenslaan heb je altijd nog een persoon die in de buurt zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de toestand komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is een persoon uit je streek wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Boelenslaan

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Boelenslaan

Los van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in Boelenslaan te vinden. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw problemen op te lossen, te verkleinen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die heel erg deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Boelenslaan.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Boelenslaan te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of discipline. Bovendien moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Boelenslaan je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het huren van een advocaat is wel een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je enorm simpel het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je immers uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Boelenslaan, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Boelenslaan

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Boelenslaan. Op de allereerste plaats is het denkbaar om sommige taken te laten verrichten door een jurist in Boelenslaan. Er zijn namelijk enkele juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Boelenslaan kan je hierbij helpen.

Verifiëer vooraf wel iedere keer even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Boelenslaan uitgevoerd kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Boelenslaan?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Boelenslaan.

Letselschade advocaat Boelenslaan

Loop je bij een ongeluk waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Boelenslaan je assisteren. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een overige aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Boelenslaan helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade zodoende veel verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een medische ingreep. En het voornaamste pluspunt van een letselschade advocaat in Boelenslaan is dat hij de hele procedure voor je kan volbrengen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te focussen op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Boelenslaan vindt je vrijblijvend, goedkoop en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Boelenslaan.

Letselschade advocaat Boelenslaan zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Boelenslaan zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Boelenslaan

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Boelenslaan in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Boelenslaan terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies daarom is het verstandig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Boelenslaan.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Boelenslaan.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Boelenslaan en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Boelenslaan

Een echtscheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en vervelende aangelegenheid, ook als je fijn uit elkaar gaat. Logischerwijs is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Boelenslaan zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Boelenslaan te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Boelenslaan is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Boelenslaan allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Boelenslaan in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Boelenslaan in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Boelenslaan

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Boelenslaan

Tijd voor actie

5 september 2023

Geen woorden maar daden. Met mijn jurist stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Offertes gauw binnen*
De offertes waren snel ontvangen en dus konden we gauw met een advocaat in zee.

- Anne Meijer

Professionele en ervaren

1 september 2023

Geen verzoek of voorstel was te gek, raadsman was erg geoefend in echtscheidingen.

- Gerardus Postma

Snel en juiste advocaat gevonden

23 augustus 2023

Ondanks de haast kwestie een jurist gevonden die uitmuntend bij onze kwestie pastte. Super!

- Jolanda Wolters

Eersterangs advocaat gevonden

17 augustus 2023

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de begeleiding na onze aanrijding. Top

- Paulus Hoekstra

Dreigend ontslag tegengegaan

13 augustus 2023

Op de valreep ongegrond ontslag kunnen voorkomen.

- Diana Martens

Eenvoudig goed

29 juli 2023

Hoopte al dat mijn raadsman zo fijn zou zijn.

- Diana Peeters

Rechtzaak gewonnen!

18 juli 2023

Door mijn uitstekende raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn leverancier.

- Petronella Schipper

Uit elkaar gaan ging goed

14 juli 2023

Door mijn raadsman geen problemen gekregen gedurende de scheiding van mijn man.

- Jasper Vink

Echtscheiding goed begeleid

7 juli 2023

Ingewikkelde regeling goed afgehandeld door advocaat. Bedankt!

- Stefan Hofman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Boelenslaan

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/

Defenz Advocaten

Zonnedauw 12
9202 PA Drachten
Nederland

088 515 9099
http://www.defenz.nl/