Advocaat Houtigehage

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Houtigehage?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Houtigehage verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Houtigehage – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Houtigehage gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Houtigehage
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Houtigehage, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Drogeham, Harkema en Drachtstercompagn bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Houtigehage

Ben je op zoek naar een goede en competente advocaat in Houtigehage? Het vinden van de allerbeste advocaat in Houtigehage is nog niet zo makkelijk. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds fijn is, maar ook voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Houtigehage. Met deze tips is het denkbaar om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Houtigehage die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Houtigehage
 • Ontslag aanvechten in Houtigehage
 • Personen- en Familierecht advocaat Houtigehage
 • Arbeidsrecht advocaat Houtigehage
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Houtigehage
 • Strafrecht advocaat Houtigehage
 • Letselschade advocaat Houtigehage
 • Ondernemingsrecht advocaat Houtigehage
 • Civielrecht advocaat Houtigehage
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Houtigehage

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Houtigehage

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Houtigehage een handig besluit is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al gauw een specialist vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om onder andere een voorspoedige uitgangspositie voor je te behalen bij een scheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een aardig eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een arbeidsovereenkomst. Vrijwel elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Houtigehage kan je vervolgens verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Houtigehage. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat iemand hier het liefste juridisch raad wilt hebben over deze specifieke kwestie. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens natuurlijk een verstandig plan, zo kan een belastingtechnisch jurist je bijstaan om zo veel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Houtigehage is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Houtigehage

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Houtigehage

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Houtigehage die je ook kunnen bijstaan, los van je probleem. Los van de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Houtigehage staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze uiterst vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Ook is het verstandig om allerlei advocaten in Houtigehage te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of discipline. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat slecht is. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Houtigehage je je het beste voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar belangrijk, zeker als de motivatie tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Als je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je onmiddellijk een passend aanbod. Via ons krijg je immers uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Houtigehage, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Houtigehage

Ga indien je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Houtigehage. Je kunt een jurist in Houtigehage immers dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk enkele juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Houtigehage kan je hierbij helpen.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Houtigehage de procesvoering feitelijk uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Houtigehage?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Houtigehage.

Letselschade advocaat Houtigehage

Een letselschade advocaat in Houtigehage kan je assisteren om een fatsoenlijke schadeclaim te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen verder een overige reden hebben. Een letselschade advocaat in Houtigehage helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is daarom een veel uitgebreider begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Houtigehage is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Houtigehage vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Houtigehage.

Letselschade advocaat Houtigehage zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Houtigehage zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Houtigehage

Als je op je werkplek tegen bepaalde problematiek aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Houtigehage in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Houtigehage terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daardoor is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Houtigehage te vinden.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink uitlopen. Meestal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Houtigehage.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Houtigehage en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Houtigehage

Het is een van de meest nare dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke vereffening wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Houtigehage zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Houtigehage te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Houtigehage is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Houtigehage aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Houtigehage in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Houtigehage in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Houtigehage

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Houtigehage

Eersterangs advocaat gevonden

1 juli 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de begeleiding na onze botsing. Super.

- Arjan van Vliet

Had dit veel sneller moeten doen

26 juni 2024

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Marjolein Brouwer

Voelt betrouwbaar

18 juni 2024

Partij ontdekt die goed aanvoelt. Prettig!

- Elisabeth de Boer

Proces keurig begeleid

14 juni 2024

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Dennis van Wijk

Rechtvaardigheid!

4 juni 2024

Dankzij mijn geweldige raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende aangelegenheid met mijn toeleveringsbedrijf.

- Marloes Evers

Aanrader!

1 juni 2024

Onbetwistbaar advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Daniël Vos

Super gegaan

19 mei 2024

Had in korte tijd een mooie aanbieding op maat, super!

- Tessa de Leeuw

Royale vergoeding gekregen

13 mei 2024

- Angela Vos

Zoals verwacht

7 mei 2024

Aanbod was keurig.

- Anne Schipper

Uitgelichte advocatenkantoren uit Houtigehage

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Alexialaan 6
8448 TE Heerenveen
Nederland

06 48452413
http://www.vhadvocaat.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/