Advocaat Briltil

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Briltil?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Briltil verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Briltil – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Briltil gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Briltil
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Briltil, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Niehove, Niezijl en Den Ham bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Briltil

Wanneer je een advocaat in Briltil zoekt, heeft dat over het algemeen een aanleiding. Regelmatig gaan juristen samen met nare gebeurtenissen, waardoor het vinden van een advocaat in Briltil als een extra belemmering ervaren kan worden. Desondanks wil je een handige advocaat in Briltil zoeken. Je wilt immers iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En iemand die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt wellicht dat het slim is om alles vlug achter de rug te hebben en daardoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het laagste tarief. Toch adviseren wij om een aantal partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat namelijk aanmerkelijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Briltil en de andere, op het terrein van prijzen en expertise. Tevens huur je een advocaat doorgaans in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Dus is het zoeken van een geschikte advocaat in Briltil een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Juist daarom bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Briltil je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheid past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Briltil
 • Ontslag aanvechten in Briltil
 • Personen- en Familierecht advocaat Briltil
 • Arbeidsrecht advocaat Briltil
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Briltil
 • Strafrecht advocaat Briltil
 • Letselschade advocaat Briltil
 • Ondernemingsrecht advocaat Briltil
 • Civielrecht advocaat Briltil
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Briltil

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Briltil

Een advocatenkantoor in Briltil heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Briltil inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra prettig als het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Briltil is dat je doorgaans iemand in de omgeving hebt. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe wanneer je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het namelijk voor dat je je advocaat een aantal keren zult treffen. Dan is iemand uit je regio wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Briltil

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Briltil

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan genoeg advocaten in Briltil te vinden. Los van de deskundigheid die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uitermate vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Briltil.

Evengoed is het verstandig om allemaal advocaten in Briltil te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er nogal verschil tussen de prijzen van advocaten. Hierbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Briltil je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het huren van een advocaat is immers een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je zeer eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de beste advocaten in Briltil, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Briltil

Er zijn gevallen waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Briltil. Op de allereerste plaats is het mogelijk om bepaalde werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Briltil. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Briltil een optie.

Verifiëer vooraf wel iedere keer even of de rechtszaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Briltil verricht kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Briltil?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Briltil.

Letselschade advocaat Briltil

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Briltil wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die passende letselschade advocaat in Briltil te vinden. Je zoekt overigens wel naar een vakkundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Wanneer je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Briltil die specialistisch zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op volgende type schadevergoedingen:

 • Schade aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Briltil.

Letselschade advocaat Briltil zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Briltil zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Briltil

Heb je een dispuut met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar begeleiding? Het is uiteraard een goed plan om offertes op te vragen bij de verscheidene advocatenkantoren in de regio. Dan weet je zeker dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Briltil krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je immers sneller tot iemand die je werkelijk kan helpen met je probleem. En zo ben je bovendien verzekerd van bekwaam advies op maat.

Naderhand is een adviesgesprek meestal de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die meermaals met jou om de tafel komt zitten. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Briltil.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Briltil en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Briltil

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Uiteraard is het van belang dat voor beiden echtgenoten een degelijke schikking wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Briltil zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Briltil te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Briltil is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Briltil allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Briltil in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Briltil in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Briltil

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Briltil

Werkelijke specialist binnen rechtsgebied

9 november 2023

Een werkelijke prof getroffen. Dat gaf veel geruststelling gedurende het traject..

- Eveline Molenaar

Kennis van zaken

2 november 2023

Zoals vermoed, erg professioneel.

- Manon Prins

Het juridisch uitpluizen van de zaak was essentieel.

25 oktober 2023

Er is in onze zaak door de advocaat degelijk en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Gerardus Kuipers

We zijn persoonlijk begeleid

14 oktober 2023

Juridische taal glashelder vertaald in het traject. Hierdoor erg content met de begeleiding.

- Rob Koning

Zoals bedacht

6 oktober 2023

Voortreffelijk aanbod gekregen.

- Evelien de Groot

Dreigend ontslag afgewend

28 september 2023

Dankzij mijn advocaat de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Ingrid de Leeuw

Dreigend ontslag voorkomen

20 september 2023

Door mijn advocaat de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Jeffrey van Dijk

Eenvoudig goed

13 september 2023

Rap en verhelderend afgehandeld. Dank je wel!

- Jolanda van Veen

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

9 september 2023

Snelle en pragmatische reacties gedurende het geding. Tevens snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Ruben Verhoeven

Uitgelichte advocatenkantoren uit Briltil

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

Oranje Advocatenkantoor

Handelsweg 14
9301 ZN Roden
Nederland

050 501 1292
http://www.oranje-advocaten.nl/

Advocaten Lelyveld van

Euroweg 5 A
9351 EM Leek
Nederland

0594 514 001
http://www.vanlelyveldadvocaten.nl/