Advocaat Niezijl

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Niezijl?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Niezijl verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Niezijl – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Niezijl gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Niezijl
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Niezijl, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Lauwerzijl, Niehove en Kommerzijl bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Niezijl

Ben je op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in Niezijl? Het zoeken van de perfecte advocaat in Niezijl is nog niet zo simpel. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de allerbeste advocaat in Niezijl te zoeken in het behoorlijke aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij je omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als individu. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Niezijl die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Niezijl
 • Ontslag aanvechten in Niezijl
 • Personen- en Familierecht advocaat Niezijl
 • Arbeidsrecht advocaat Niezijl
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Niezijl
 • Strafrecht advocaat Niezijl
 • Letselschade advocaat Niezijl
 • Ondernemingsrecht advocaat Niezijl
 • Civielrecht advocaat Niezijl
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Niezijl

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Niezijl

Een advocatenkantoor in Niezijl heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Niezijl inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van raadgeving kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra welkom wanneer het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Niezijl heb je doorgaans een persoon die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de situatie komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Niezijl

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Niezijl

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Niezijl die je verder kunnen bijstaan, los van je moeilijkheid. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uitermate deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Niezijl.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Niezijl te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er behoorlijk verschil tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Niezijl je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het huren van een advocaat is immers een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een offerte op te vragen, kun je enorm eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers exclusief met gekwalificeerde advocaten in Niezijl, zodat je zeker weet dat je een bekwaam persoon treft, die jou doorgaans kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Niezijl

Een jurist in Niezijl mag zich niet altijd een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Niezijl, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook middels een jurist geregeld kan worden. En echtscheiding als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar ook de allerbeste jurist mag een paar procedures niet voor je verrichten. Het is dus belangrijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Niezijl?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Niezijl.

Letselschade advocaat Niezijl

Het zou simpel zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Niezijl wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die juiste letselschade advocaat in Niezijl te vinden. Het moet namelijk wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Niezijl die gespecialiseerd zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Niezijl.

Letselschade advocaat Niezijl zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Niezijl zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Niezijl

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van verscheidene advocatenkantoren aan te vragen. Uitsluitend zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Niezijl. In de offerteaanvraag zul je wel een begrijpelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Niezijl die jij dan feitelijk zoekt. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je uitdaging. Bekwaamheid is namelijk wel erg fijn voor bij juridische affaires.

Aansluitend is een kennismakingsgesprek doorgaans de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is vooral van belang dat je een fijn gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Niezijl.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Niezijl en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Niezijl

Een scheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en vervelende affaire, ook wanneer je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Logischerwijs is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Niezijl zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Niezijl te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Niezijl is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Niezijl flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Niezijl in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Niezijl in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Niezijl

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Niezijl

Geding keurig begeleid

27 juni 2024

Professionele ondersteuning gekregen tijdens procedure via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Jelle Kuijpers

Grote vergoeding bij letsel

19 juni 2024

- Thomas de Lange

Proces keurig begeleid

13 juni 2024

Deskundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Bedankt!!

- Martijn de Bruijn

Top gegaan

7 juni 2024

Gauw de geschikte persoon gevonden, aangenaam!

- Sandra Schipper

Inderdaad zoals verwacht

26 mei 2024

Aanbod was netjes.

- Stefan Vermeulen

Zoals bedacht

25 mei 2024

Aanbod was fatsoenlijk.

- Janneke Smits

Iemand die snapt waar die het over heeft

12 mei 2024

Direct de juiste man ontdekt. Prachtig!

- Ivo van den Bosch

Forse vergoeding bij letselschade

7 mei 2024

- Tessa Brouwer

Erg professioneel

2 mei 2024

Mijn raadsman had duidelijk aanzienlijke ervaring in zijn kennisgebied. Dit zorgde voor erg veel kalmte.

- Mark van de Pol

Uitgelichte advocatenkantoren uit Niezijl

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/