Advocaat Den Ham

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Den Ham?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Den Ham verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Den Ham – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Den Ham gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Den Ham
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Den Ham, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Saaksum, Ezinge en Feerwerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Den Ham

Het mag begrijpelijk zijn dat je indien je een advocaat in Den Ham zoekt, je grofweg niet in een allerbeste bui bent. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Den Ham een nare. Toch wil je een juiste advocaat in Den Ham zoeken. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt wellicht dat het verstandig is om alles direct achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het laagste uurtarief. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Den Ham is immers de andere niet en de specialismen en tarieven van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Daarnaast is een advocaat vaak ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daarom al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Den Ham een belangrijke taak.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Den Ham je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheid past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Den Ham
 • Ontslag aanvechten in Den Ham
 • Personen- en Familierecht advocaat Den Ham
 • Arbeidsrecht advocaat Den Ham
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Den Ham
 • Strafrecht advocaat Den Ham
 • Letselschade advocaat Den Ham
 • Ondernemingsrecht advocaat Den Ham
 • Civielrecht advocaat Den Ham
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Den Ham

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Den Ham

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Den Ham regelen een geschikte optie is. Het juridische spectrum verandert doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een pro die constant op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om onder andere een geschikte oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat vaak aardig van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Haast iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Den Ham kan je hiermee verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Den Ham. Je wilt namelijk een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor organisaties of mensen met behoorlijk vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om veel geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Den Ham is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Den Ham

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Den Ham

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Den Ham, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Indien je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Den Ham. Het gaat hier dus primair om aangelegenheden die niet sec met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde toestand of wanneer je het liefste juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Den Ham. Beide partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft zeker iets meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Den Ham jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Den Ham

Er zijn gevallen waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Den Ham. Je kunt een jurist in Den Ham wel meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Toch is een jurist in Den Ham niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Den Ham kan je hierbij helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Den Ham de procesvoering echt uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Den Ham?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Den Ham.

Letselschade advocaat Den Ham

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Den Ham wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Middels sommige stappen te doorlopen is het echter wel een stuk makkelijker om een goede letselschade advocaat in Den Ham te traceren. Het moet toch wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Den Ham die gespecialiseerd zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder meerdere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Den Ham.

Letselschade advocaat Den Ham zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Den Ham zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Den Ham

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Het is uiteraard een goed idee om offertes op te vragen bij de gevariëerde advocatenkantoren in de buurt. Louter zo kom je aan een kundige arbeidsrecht advocaat in Den Ham. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je namelijk eenvoudiger tot iemand die je werkelijk kan helpen met je situatie. Bekwaamheid is namelijk wel buitengewoon aangenaam voor bij juridische aangelegenheden.

Dan is een kennismakingsgesprek meestal de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die dikwijls met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Den Ham.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Den Ham en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Den Ham

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Den Ham. Uit elkaar gaan is uiteraard altijd vervelend, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Den Ham wel van pas komen bij dit veranderingsproces. Je zou natuurlijk altijd even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Den Ham? Een goede kandidaat treffen is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het finaal onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Den Ham echt zeer simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Den Ham in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Den Ham in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Den Ham

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Den Ham

Zoals bedacht

23 maart 2024

Aanbieding was passend.

- Dave de Vries

Convenant opgemaakt

16 maart 2024

In een paar ontmoetingen werd de convenant zorgvuldig opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Super!

- Marc Willemsen

Flinke schadevergoeding gekregen

5 maart 2024

- Willem Huisman

Door raad en daad geholpen

25 februari 2024

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Super!
Merci

- Steven Schouten

Aanrader!

22 februari 2024

Een aanrader, een helder gesprek en correct advies. Letselschade kwestie goed geregeld.

- Sander Brouwer

Werkelijke autoriteit binnen rechtsgebied

12 februari 2024

Een werkelijke professional gevonden. Dat gaf veel zelfvertrouwen gedurende het traject..

- Jelle Postma

Heb dankzij mijn jurist een uiterst beschaafd geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Had dat zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

5 februari 2024

- Martin Wolters

Afhandeling was super

23 januari 2024

De afwikkeling gedurende de zaak was geweldig en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Tom Jonker

Zeer content met onze raadgever

17 januari 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de begeleiding na onze aanrijding. Geweldig.

- Caroline Gerritsen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Den Ham

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

yspeert advocaten Groningen

Eemsgolaan 17
9727 DW Groningen
Nederland

050 314 4280
http://www.yspeert.nl/