Advocaat Britsum

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Britsum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Britsum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Britsum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Britsum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Britsum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 75 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Britsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wijns, Snakkerburen en Lekkum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Britsum

Het mag begrijpelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Britsum zoekt, je gemiddeld genomen niet in een beste gemoedstoestand bent. Vaak gaan juristen gepaard met vervelende voorvallen, waardoor het zoeken van een advocaat in Britsum als een extra belemmering ervaren kan worden. Toch is het vinden van de juiste advocaat in Britsum een project die van belang is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste tarief. Toch adviseren wij om een aantal partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Britsum is namelijk de andere niet en de vakgebieden en kosten van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Hiernaast huur je een jurist veelal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Alleen daarom al is het vinden van de allerbeste advocaat in Britsum een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je flink in je zoektocht naar een geschikte advocaat in Britsum. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Britsum
 • Ontslag aanvechten in Britsum
 • Personen- en Familierecht advocaat Britsum
 • Arbeidsrecht advocaat Britsum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Britsum
 • Strafrecht advocaat Britsum
 • Letselschade advocaat Britsum
 • Ondernemingsrecht advocaat Britsum
 • Civielrecht advocaat Britsum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Britsum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Britsum

Een advocatenkantoor in Britsum heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Britsum inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van advies kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig als het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Britsum heb je altijd een persoon die in de buurt zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt altijd per omstandigheid, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Britsum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Britsum

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Britsum die je ook kunnen assisteren, ongeacht je probleemgeval. Ongeacht de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die uiterst vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Britsum.

Toch is het goed om verscheidene advocaten in Britsum te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins contrast tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat gebrekkig is. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Britsum je je het beste voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar bepalend, zeker als de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je rechtstreeks een fatsoenlijk aanbod. Langs ons krijg je namelijk uitsluitend de allerbeste advocaten in Britsum, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Britsum

Ga indien je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Britsum. Je kunt een jurist in Britsum immers meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Britsum een optie.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Britsum de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt overigens voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Britsum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Britsum.

Letselschade advocaat Britsum

Een letselschade advocaat in Britsum kan je assisteren om een fatsoenlijke schadeclaim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Dat kan zijn wegens een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische fout of een andere aanleiding. Voor het laten betalen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Britsum je op weg. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is derhalve een behoorlijk breder begrip dan louter de fysieke last die je hebt. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Britsum is dat hij de gehele procedure voor je kan uitvoeren, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan puur op je herstel liggen. Een voordelige en kundige letselschade advocaat in Britsum vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Britsum.

Letselschade advocaat Britsum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Britsum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Britsum

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Britsum in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Britsum heeft kennis van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Louter een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Precies daarom is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Britsum.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink oplopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Britsum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Britsum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Britsum

Een echtscheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook als je goed uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat voor beiden partners een eerlijke regeling wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Britsum zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Britsum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Britsum is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Britsum allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Britsum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Britsum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Britsum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Britsum

Heel erg vakkundig

26 augustus 2022

Mijn jurist had overduidelijk veel ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel duidelijkheid tijdens het traject..

- Marijke van den Heuvel

Kennis van de wet

18 augustus 2022

Zoals gewenst, uitermate professioneel.

- Chantal de Groot

Het juridisch onderzoeken van de zaak was noodzakelijk.

12 augustus 2022

Er is in onze zaak door de raadsman degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Marinus Martens

Vertrouwelijke advocaat getroffen

4 augustus 2022

Erg deugdelijk en correct advies ontvangen van de raadsman.

- Iris Jansen

Heb door mijn raadsman een buitengewoon passend bedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Had dit zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

30 juli 2022

- Frank Groen

Echtscheiding tot goed eindpunt gekregen

22 juli 2022

Door mijn advocaat geen moeilijkheden gehad gedurende de scheiding van mijn vrouw.

- Saskia de Koning

Echtscheiding goed begeleid

11 juli 2022

Complexe zaak maar geweldig bijgestaan in de echtscheiding. Dank jullie wel.

- Arie van Leeuwen

Scheiding super geregeld

6 juli 2022

Ingewikkelde schikking kritisch afgehandeld door raadsman. Dank u wel.

- Inge van Dam

Exact zoals verwacht

28 juni 2022

Uitstekend aanbod gekregen.

- Evelien Wolters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Britsum

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

Advocaat van den Elst Pots & Rouwé

Spanjaardslaan 147
8917 AS Leeuwarden
Nederland

058 213 4765
http://www.epradvocaten.com/

Advocaat H.A. de Boer Leeuwarden

Voorstreek 103
8911 JM Leeuwarden
Nederland

058 202 3038
https://www.advocatenkantoorhadeboer.nl/