Advocaat Lekkum

Wil jij een betaalbare advocaat in Lekkum die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Lekkum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Lekkum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Lekkum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Lekkum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 58 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lekkum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wijns, Goutum en Teerns bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lekkum

Zoek je een gekwalificeerde en goede advocaat in Lekkum? Het kan onplezierig zijn om de geschikte advocaat in Lekkum te zoeken voor juridische zaken. Wij begrijpen dat het behoorlijke aanbod enerzijds fijn is, maar echt voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij helpen je om je te assisteren met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Lekkum. Met deze tips is het een optie om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Lekkum die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lekkum
 • Ontslag aanvechten in Lekkum
 • Personen- en Familierecht advocaat Lekkum
 • Arbeidsrecht advocaat Lekkum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lekkum
 • Strafrecht advocaat Lekkum
 • Letselschade advocaat Lekkum
 • Ondernemingsrecht advocaat Lekkum
 • Civielrecht advocaat Lekkum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lekkum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lekkum

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Lekkum een handig besluit is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al vlug een professional vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om onder andere een gunstige uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een conflict tot een aardig eind te leiden. Denk hierbij aan een problematiek met het salaris of bij een onvrijwillig ontslag. Vrijwel elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Lekkum kan je dan verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Lekkum. Dit komt voornamelijk door het feit dat men hier het liefste juridisch advies wilt hebben over die specifieke aangelegenheid. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens natuurlijk een aardig concept, zo kan een fiscaal jurist je begeleiden om zoveel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Lekkum inzetbaar voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Lekkum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Lekkum

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Lekkum die je ook kunnen begeleiden, ongeacht je probleem. Los van de deskundigheid die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die heel erg vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Lekkum.

Desalniettemin is het goed om diverse advocaten in Lekkum te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Lekkum je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is namelijk ongelofelijk bepalend, zeker als de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je volkomen simpel het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Lekkum, zodat je zeker weet dat je een bekwaam persoon treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lekkum

Een jurist in Lekkum mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Als een jurist in Lekkum niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Lekkum verricht kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar zelfs de allerbeste jurist mag sommige procedures niet voor je vervullen. Het is derhalve noodzakelijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lekkum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lekkum.

Letselschade advocaat Lekkum

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Lekkum wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Middels enkele stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een juiste letselschade advocaat in Lekkum te vinden. Het moet namelijk wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Lekkum die gespecialiseerd zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lekkum.

Letselschade advocaat Lekkum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lekkum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Lekkum

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Lekkum in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Lekkum heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Juist vandaar is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Lekkum.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de kosten lopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lekkum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lekkum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lekkum

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lekkum. Scheiden is vanzelfsprekend over het algemeen vervelend, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Lekkum wel van pas komen gedurende dit proces. Je zou natuurlijk over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo informatie aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lekkum? Een goede kandidaat tegenkomen is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het absoluut onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Lekkum echt enorm makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lekkum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lekkum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lekkum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lekkum

Individueel bijgestaan

13 mei 2022

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Barbara Koster

Oprecht fatsoenlijk

2 mei 2022

Hoopte al dat mijn raadsman zo passend zou zijn.

- Natasja Brouwer

Beste raadsman van Holland

28 april 2022

Ervaarde een geschikte klik met mijn advocaat en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Cornelis van de Ven

Vertrouwelijke raadsman getroffen

20 april 2022

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de advocaat.

- Koen Scholten

Scheiding uitstekend geregeld

16 april 2022

Complexe zaak maar prima bijgestaan in de scheiding. Bedankt!

- Raymond Kuijpers

Echte vakkundige in rechtsgebied

9 april 2022

Mijn raadsman had duidelijk aanzienlijke ervaring in zijn vakgebied. Dit zorgde voor heel veel rust.

- Johannes van de Pol

Gepaste juridische hulp

31 maart 2022

Geholpen door een prof die heel erg met me meeleeft, zeer fijn.

- Martijn van den Heuvel

Convenant opgemaakt

25 maart 2022

Echtscheidingsconvenant was snel afgehandeld. Fantastisch!

- Richard Jansen

Echtscheidingsconvenant afgehandeld

16 maart 2022

In enkele ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant precies opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Top!

- Johan Mulder

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lekkum

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Útens Advocaten

Westersingel 20
8913 CL Leeuwarden
Nederland

058 302 0020
http://utensadvocaten.nl/

Advocaat van den Elst Pots & Rouwé

Spanjaardslaan 147
8917 AS Leeuwarden
Nederland

058 213 4765
http://www.epradvocaten.com/