Advocaat Wijns

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Wijns?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Wijns verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Wijns – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Wijns gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Wijns
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 80 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wijns, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wanswert, Burdaard en Miedum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wijns

Het mag helder zijn dat je als je een advocaat in Wijns zoekt, je gemiddeld genomen niet in een beste bui bent. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Wijns een nare. Toch wil je een juiste advocaat in Wijns zoeken. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En een individu die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het handig is om alles snel achter de rug te hebben en daardoor de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Wijns is immers de andere niet en de kennisgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Hiernaast is een jurist veelal ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Derhalve is het uitzoeken van een goede advocaat in Wijns een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Precies vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je enorm in je expeditie naar een geschikte advocaat in Wijns. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wijns
 • Ontslag aanvechten in Wijns
 • Personen- en Familierecht advocaat Wijns
 • Arbeidsrecht advocaat Wijns
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wijns
 • Strafrecht advocaat Wijns
 • Letselschade advocaat Wijns
 • Ondernemingsrecht advocaat Wijns
 • Civielrecht advocaat Wijns
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wijns

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wijns

Een regionaal advocatenkantoor in Wijns kan zeker uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Wijns helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra prettig indien het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Wijns heb je altijd nog iemand die in de buurt zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is een persoon uit je streek wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Wijns

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Wijns

Om de juiste personen in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Wijns. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Wijns. Het gaat hier dus vooral om zaken die niet puur met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Als je een onenigheid allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer fijn van pas.

Als je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde situatie of als je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Wijns. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft echter wat meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Wijns jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wijns

Ga indien je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Wijns. Je kunt een jurist in Wijns immers regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo competent als een advocaat. Desondanks is een jurist in Wijns niet beëdigd en mag derhalve de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Wijns kan je hierbij helpen.

Verifiëer vooraf wel iedere keer even of de rechtszaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Wijns verricht kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wijns?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wijns.

Letselschade advocaat Wijns

Mogelijkerwijs denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Wijns voor je te laten beginnen, echter dit kan ook voor problemen zorgen. Door een paar stappen te doorlopen is het echter wel een stuk simpeler om een geschikte letselschade advocaat in Wijns te traceren. Het moet zeker wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Wijns die gespecialiseerd zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder meerdere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wijns.

Letselschade advocaat Wijns zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wijns zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Wijns

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Het is natuurlijk een fijn idee om offertes op te vragen bij de gevariëerde bedrijven in de streek. Uitsluitend zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Wijns. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Wijns die jij dan werkelijk zoekt. Zo kom je immers sneller tot iemand die je werkelijk kan helpen met je uitdaging. En zo ben je in ieder geval verzekerd van deskundig advies op maat.

Dan is een kennismakingsgesprek meestal de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die vaak met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wijns.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wijns en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wijns

Een scheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en vervelende aangelegenheid, ook als je degelijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat voor beiden echtgenoten een eerlijke vereffening wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Wijns zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Wijns te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Wijns is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Wijns behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wijns in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wijns in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wijns

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wijns

Geen nummer, humane afhandeling

23 augustus 2022

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Antonius Kuijpers

Snel een passende advocaat geregeld.

18 augustus 2022

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Top!

- Michel van der Laan

Convenant opgesteld

13 augustus 2022

Convenant was snel verzorgd. Top!

- Charlotte Huisman

Betrouwbare advocaat gevonden

7 augustus 2022

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Bart de Leeuw

Allerbeste jurist van Holland

25 juli 2022

Ervaarde een geschikte klik met mijn advocaat en samen de winst behaald voor de rechter.

- Roy Visser

Echtscheiding goed begeleid

24 juli 2022

Complexe zaak maar super bijgestaan in de echtscheiding. Bedankt!

- Monique van de Wal

Geen nummer, humane behandeling

12 juli 2022

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Marianne de Haan

Aanrader!

5 juli 2022

Onbetwistbaar advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Linda de Jong

Geding keurig begeleid

3 juli 2022

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Peter de Graaf

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wijns

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/