Advocaat Jelsum

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat in Jelsum die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Jelsum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Jelsum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Jelsum gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Jelsum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 76 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Jelsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wijns, Snakkerburen en Lekkum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Jelsum

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Jelsum zoekt, je over het algemeen niet in een beste gemoedstoestand bent. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Jelsum een nare. Desondanks wil je een verstandige advocaat in Jelsum zoeken. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een mens die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat wel aanmerkelijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Jelsum en de andere, op het gebied van prijzen en expertise. Hiernaast huur je een jurist vaak in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Alleen daarom al is het vinden van de beste advocaat in Jelsum een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Jelsum je een jurist vindt die bij jou en je leven past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Jelsum
 • Ontslag aanvechten in Jelsum
 • Personen- en Familierecht advocaat Jelsum
 • Arbeidsrecht advocaat Jelsum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Jelsum
 • Strafrecht advocaat Jelsum
 • Letselschade advocaat Jelsum
 • Ondernemingsrecht advocaat Jelsum
 • Civielrecht advocaat Jelsum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Jelsum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Jelsum

Men vraagt zich vaak af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Jelsum een handig besluit is. Het juridische spectrum wijzigt gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een specialist die steevast op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te behalen bij een scheiding. Maar een advocaat is er onder andere ook om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Zowat iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Jelsum kan je vervolgens verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Jelsum. Je wilt immers een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens doorgaans een verstandig idee, zo kan een fiscaal jurist je helpen om zo veel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Jelsum is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Jelsum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Jelsum

Om de goede personen in te schakelen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Jelsum. Advocaten in Jelsum zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een werkelijk rechtszaak voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist de dialoog aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Jelsum. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Jelsum jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Jelsum

Een jurist in Jelsum mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Jelsum verricht kan en mag worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Echter, hoe aardig een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet uitvoeren. Hou hier dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Jelsum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Jelsum.

Letselschade advocaat Jelsum

Misschien denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Jelsum voor je te laten starten, maar dit kan ook voor zorgen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die goede letselschade advocaat in Jelsum te vinden. Je zoekt altijd wel naar een kundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Jelsum om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder andere op onderstaande type vergoedingen:

 • Schade aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Jelsum.

Letselschade advocaat Jelsum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Jelsum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Jelsum

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Jelsum in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Jelsum terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Juist vandaar is het slim om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Jelsum.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink uitlopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Jelsum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Jelsum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Jelsum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Jelsum. Uit elkaar gaan is uiteraard altijd ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Jelsum wel van pas komen bij dit proces. Je zou overigens altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de verscheidene soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Jelsum? Een goede kandidaat vinden is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Jelsum echt enorm makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Jelsum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Jelsum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Jelsum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Jelsum

Exact zoals verwacht

13 mei 2022

Aanbieding was passend.

- Maurice Dekker

Eind goed, al goed

8 mei 2022

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Eveline van de Wal

Top advies gekregen!

28 april 2022

Een aanrader, een duidelijk gesprek en correct advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Sander de Vries

Echtscheidingsconvenant opgemaakt

20 april 2022

Binnen een paar ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Top!

- Dennis Jansen

Uiteindelijk gerechtigheid

17 april 2022

Na weken afwachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Adriana van den Heuvel

Kennis van zaken

5 april 2022

Naar verwachting, flink wat kennis van zaken.

- Marinus de Groot

Aanrader!

28 maart 2022

Duidelijk advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Gerardus Janssen

Begeleiding was fantastisch

27 maart 2022

De begeleiding tijdens de procedure was prima en zoals gewenst. Top begeleiding gehad.

- Martine Timmermans

Onvoorzien een grote schadeloosstelling toegekend gekregen. Het leed is daardoor een stuk lager.

16 maart 2022

- Roel de Bruijn

Uitgelichte advocatenkantoren uit Jelsum

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

Útens Advocaten

Westersingel 20
8913 CL Leeuwarden
Nederland

058 302 0020
http://utensadvocaten.nl/