Advocaat Bruinisse

Wil jij een betaalbare advocaat uit Bruinisse die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Bruinisse verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Bruinisse – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Bruinisse gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Bruinisse
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bruinisse, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Stavenisse, Sint Annaland en Sint Philipsland bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Bruinisse

Ben jij op zoek naar een geschikte en competente advocaat in Bruinisse? Het kan onaangenaam zijn om de geschikte advocaat in Bruinisse te vinden voor juridische aangelegenheden. Wij snappen dat het forse aanbod enerzijds aangenaam is, maar echt voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw positie, jouw behoefte en jou als persoon. Door deze tips is het denkbaar om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Bruinisse die je met de meeste mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Bruinisse
 • Ontslag aanvechten in Bruinisse
 • Personen- en Familierecht advocaat Bruinisse
 • Arbeidsrecht advocaat Bruinisse
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Bruinisse
 • Strafrecht advocaat Bruinisse
 • Letselschade advocaat Bruinisse
 • Ondernemingsrecht advocaat Bruinisse
 • Civielrecht advocaat Bruinisse
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Bruinisse

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Bruinisse

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Bruinisse inschakelen een verstandige keuze is. Het juridische spectrum verandert gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een pro die steevast op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om onder andere een verstandige oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat veelal prima van pas. Denk hierbij aan een problemen met het arbeidsloon of bij een gedwongen ontslag. Praktisch elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Bruinisse kan je vervolgens verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Bruinisse. Dit komt grotendeels door het feit dat iemand hier graag juridisch begeleiding wil hebben over deze specifieke kwestie. Voor bedrijven of particulieren met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist als voorbeeld ook om flink geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Bruinisse is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Bruinisse

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Bruinisse

Los van de oorzaak zijn er meer dan toereikend advocaten in Bruinisse te vinden. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw moeilijkheden op te lossen, te verkleinen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die heel erg deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Bruinisse.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Bruinisse te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er nogal contrast tussen de tarieven van advocaten. Overigens moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Bruinisse je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm van belang, zeker wanneer de aanleiding tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je heel ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je immers alleen de beste advocaten in Bruinisse, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Bruinisse

Er zijn situaties waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Bruinisse. Op de eerste plaats is het denkbaar om sommige werkzaamheden te laten doen door een jurist in Bruinisse. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Bruinisse mogelijk.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Bruinisse de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Bruinisse?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Bruinisse.

Letselschade advocaat Bruinisse

Loop je bij een ongeluk waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Bruinisse je helpen. Dit kan zijn vanwege een botsing, een bedrijfsongeval, een medische fout of een overige aanleiding. Een letselschade advocaat in Bruinisse helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade daarom veel verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een operatie. En het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Bruinisse is dat hij de gehele procesvoering voor je kan verrichten, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Bruinisse vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Bruinisse.

Letselschade advocaat Bruinisse zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Bruinisse zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Bruinisse

Indien je op je werk tegen sommige narigheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Bruinisse in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Bruinisse terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt continu. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Bruinisse te vinden.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Bruinisse.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Bruinisse en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Bruinisse

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Logischerwijs is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Bruinisse zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Bruinisse te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Bruinisse is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Bruinisse aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Bruinisse in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Bruinisse in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Bruinisse

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Bruinisse

Heb door mijn jurist een uiterst keurig geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het leed is daardoor veel lager.

28 mei 2024

- Christiaan Bosch

Persoonlijk bijgestaan

22 mei 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Fijn.

- Rob van Dam

Doorlopend bereikbaar voor vragen

14 mei 2024

Goed bereikbare advocaat gekregen, zeer content.

- Simon Veenstra

Correct georganiseerd

7 mei 2024

Had binnen korte periode een mooie aanbieding op maat, geweldig!

- Franciscus Smit

Verstand van zaken

4 mei 2024

Naar verwachting, veel kennis van zaken.

- Elizabeth van de Brink

Goedkoop is duurkoop

23 april 2024

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Annemarie de Boer

Juridisch gewoon goed

19 april 2024

De offertes waren snel in huis en vervolgens inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de advocaat.

- Mirjam de Wit

Hoge schadevergoeding bij letsel

9 april 2024

- Christiaan van de Pol

Individueel bijgestaan

3 april 2024

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Adrianus Molenaar

Uitgelichte advocatenkantoren uit Bruinisse

Marleen Janse, Advocatuur & Mediation

Parallelweg 9
4661 KJ Halsteren
Nederland

0164 700 254
http://www.marleenjanse.nl/

Toekomst Bewindvoeringen

Hoogstraat 16
4691 CB Tholen
Nederland

0166 610 702
http://www.toekomstbewindvoeringen.nl/

Advocatenkantoor Jansen

Biezelingsestraat 39
4421 BN Kapelle
Nederland

0113 344 040
https://www.advocatenuurtarief.nl/Zeeland/kapelle/jansen