Advocaat De Punt

Behoefte aan een professionele advocaat uit De Punt die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat De Punt verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit De Punt – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat De Punt gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat De Punt
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Punt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eelde, Paterswolde en Zeegse bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat De Punt

Wanneer je een advocaat in De Punt zoekt, heeft dat doorgaans een reden. Dikwijls gaan juristen gepaard met vervelende voorvallen, waardoor het zoeken van een advocaat in De Punt als een aanvullende belemmering ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de geschikte advocaat in De Punt een karwei die van belang is. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het gebied waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het slim is om alles direct achter de rug te hebben en daarom de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat extra offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat wel aanzienlijk wat afwijking tussen de ene advocaat in De Punt en de andere, op het gebied van tariefstellingen en expertise. Ook is een advocaat dikwijls ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Daarom is het uitzoeken van een geschikte advocaat in De Punt een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je fors in je zoektocht naar een passende advocaat in De Punt. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden De Punt
 • Ontslag aanvechten in De Punt
 • Personen- en Familierecht advocaat De Punt
 • Arbeidsrecht advocaat De Punt
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat De Punt
 • Strafrecht advocaat De Punt
 • Letselschade advocaat De Punt
 • Ondernemingsrecht advocaat De Punt
 • Civielrecht advocaat De Punt
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat De Punt

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor De Punt

Men vraagt zich vaak af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in De Punt een slim besluit is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een prof vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Zo zal hij proberen om als voorbeeld een goede oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat vaak aardig van pas. Denk hierbij aan een narigheden met het loon of bij een onvrijwillig ontslag. Zo goed als iedereen krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in De Punt kan je hier ideaal bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in De Punt. Je wilt immers een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist ook doorgaans een aardig concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je assisteren om zoveel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in De Punt is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit De Punt

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio De Punt

Om de geschikte personen in te vliegen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in De Punt. Advocaten in De Punt zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een daadwerkelijk rechtszaak voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om dingen die niet sec met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een aanvaring eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer fijn van pas.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in De Punt. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft ongetwijfeld iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een aanvaring, waar advocaten in De Punt hoofdzakelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist De Punt

Ga indien je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in De Punt. Je kunt een jurist in De Punt immers meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel enkele juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in De Punt mogelijk.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in De Punt de procedure echt uit mag voeren. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in De Punt?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in De Punt.

Letselschade advocaat De Punt

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in De Punt wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die geschikte letselschade advocaat in De Punt te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een kundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in De Punt om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op onderstaande type vergoedingen:

 • Schade aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio De Punt.

Letselschade advocaat De Punt zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat De Punt zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit De Punt

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in De Punt in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in De Punt terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Juist vandaar is het handig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in De Punt.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit De Punt.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit De Punt en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat De Punt

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in De Punt. Ondanks dat een echtscheiding een enorm emotionele situatie is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in De Punt hebben tijdens dit traject. Je zou uiteraard meestal even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in De Punt? Een geschikte gegadigde vinden is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in De Punt echt volkomen simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit De Punt in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit De Punt in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

De Punt

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in De Punt

Tijd voor actie

15 november 2023

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Top!

Aanrader

- Cornelis van Dongen

De raadsman was erg bereikbaar

9 november 2023

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer fijn.

- Diana Bos

Geding netjes begeleid

3 november 2023

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Bedankt advocaatkaart!

- Vincent Vermeulen

Vakkundige jurist

24 oktober 2023

Direct de passende man ontdekt. Buitengewoon!

- Sjoerd Scholten

Rechtelijke begeleiding

11 oktober 2023

Geweldig handig rechtelijk raadgeving op maat gehad. Dit hielp gigantisch.

- Martijn van de Velde

Juridische assistentie was aangenaam

4 oktober 2023

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Ruben Molenaar

Professionele en ervaren

25 september 2023

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Linda van den Bosch

Inderdaad zoals vermoed

21 september 2023

Goed aanbod gekregen.

- Bianca Schouten

Rechtszaak tot een goed einde

11 september 2023

Professionele ondersteuning gekregen tijdens procedure via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Marloes van der Meulen

Uitgelichte advocatenkantoren uit De Punt

Octrooibureau V.O. Patents & Trademarks – Groningen

Heresingel 3
9711 EP Groningen
Nederland

050 314 4288
https://www.vo.eu/

Noordhof advocatuur B.V.

Zuiderkuipen 8
9711 HR Groningen
Nederland

050 500 5000
http://www.noordhofadvocatuur.nl/

Sinnema Advocat. en Mediation

Phebensstraat 5
9711 BA Groningen
Nederland

050 205 0410
http://www.sinnema-advocatuur.nl/