Advocaat Paterswolde

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Paterswolde?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Paterswolde verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Paterswolde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Paterswolde gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Paterswolde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Paterswolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eelde, Eelderwolde en Bunne bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Paterswolde

Het mag duidelijk zijn dat je als je een advocaat in Paterswolde zoekt, je over het algemeen niet in een beste bui bent. Vaak gaan juristen gepaard met nare voorvallen, waardoor het zoeken van een advocaat in Paterswolde als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de juiste advocaat in Paterswolde een karwei die van belang is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En een persoon die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste tarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat immers aanmerkelijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Paterswolde en de andere, op het gebied van tariefstellingen en expertise. Hiernaast huur je een advocaat vaak in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Dus is het zoeken van een juiste advocaat in Paterswolde een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Precies daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je onwijs in je speurtocht naar een geschikte advocaat in Paterswolde. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Paterswolde
 • Ontslag aanvechten in Paterswolde
 • Personen- en Familierecht advocaat Paterswolde
 • Arbeidsrecht advocaat Paterswolde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Paterswolde
 • Strafrecht advocaat Paterswolde
 • Letselschade advocaat Paterswolde
 • Ondernemingsrecht advocaat Paterswolde
 • Civielrecht advocaat Paterswolde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Paterswolde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Paterswolde

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Paterswolde regelen een geschikte keuze is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al gauw een professional vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een juiste uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een arbeidsconflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een contract. Zo goed als iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Paterswolde kan je hier ideaal bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Paterswolde. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men hier graag juridisch begeleiding wil hebben over deze specifieke aangelegenheid. Voor bedrijven of particulieren met flink wat vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om flink geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Paterswolde werkbaar voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Paterswolde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Paterswolde

Het is belangrijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Paterswolde, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Paterswolde zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een werkelijk geding voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om aangelegenheden die niet zuiver met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die juist de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Paterswolde. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft zeker wat meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Paterswolde jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Paterswolde

Een jurist in Paterswolde is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Paterswolde niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Paterswolde, kijk dan eerst goed of de zaak die je wilt opstarten ook door middel van een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn hele juiste juristen en zeer incompetente advocaten. Maar ook de allerbeste jurist mag een paar procedures niet voor je verrichten. Het is mogelijk raadzaam om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Paterswolde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Paterswolde.

Letselschade advocaat Paterswolde

Een letselschade advocaat in Paterswolde kan je helpen om een passende schadevordering te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Het kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een andere aanleiding. Een letselschade advocaat in Paterswolde helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is zodoende een veel breder begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Paterswolde is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Paterswolde vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Paterswolde.

Letselschade advocaat Paterswolde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Paterswolde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Paterswolde

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke advies? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van diverse advocatenkantoren aan te vragen. Alleen zo kom je aan een kundige arbeidsrecht advocaat in Paterswolde. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je immers sneller tot iemand die je echt kan helpen met je probleem. Professionaliteit is immers wel enorm aangenaam voor bij juridische affaires.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Dankzij dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van doorslaggevend belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Paterswolde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Paterswolde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Paterswolde

Een scheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en vervelende affaire, ook als je fijn uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat voor beiden partners een degelijke overeenkomst wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Paterswolde zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Paterswolde te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Paterswolde is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Paterswolde behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Paterswolde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Paterswolde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Paterswolde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Paterswolde

Voelt overtuigend

5 juli 2024

Partij gevonden die goed aanvoelt. Top!

- Joost Bosman

Rechtelijk gewoon top

26 juni 2024

De offertes vlot na verzoek binnenshuis en daardoor snel en prima juridisch advies gekregen.

- Cornelis Peters

Rechtelijk gewoon goed

17 juni 2024

De offertes rap na aanvraag binnenshuis en daardoor snel en goed rechtelijk advies ontvangen.

- Michel Hendriks

Echtscheiding goed begeleid

13 juni 2024

Complexe zaak maar geweldig bijgestaan in de echtscheiding. Dank jullie wel.

- Maria Scholten

Begeleiding was persoonlijk

2 juni 2024

Iedere stap werd goed onderbouwd in de rechtbank. Zeer tevreden met het proces.

- Anouk van de Veen

Echtscheiding tot fatsoenlijk einde gekregen

26 mei 2024

Door mijn jurist geen moeilijkheden gehad gedurende de scheiding van mijn partner.

- Dirk Hofman

We zijn persoonlijk begeleid

19 mei 2024

Iedere stap werd goed gefundeerd in de rechtbank. Zeer tevreden met het proces.

- Patrick Verhoeven

Deskundig en vakkundig.

15 mei 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Catharina Vos

Geweldenaar in zijn discipline

10 mei 2024

Door mijn jurist een sterke zaak opgebouwd en een grote schadevergoeding gekregen voor opgelopen blessure.

- Ingrid Prins

Uitgelichte advocatenkantoren uit Paterswolde

Van der Maas & Verhoog Advocaten en Belastingkundigen

Raadhuisplein 16
9751 AN Haren
Nederland

050 537 5010
https://www.vandermaas-verhoog.nl/

CJB Advocatuur

Bunnerzandweg 2
9494 TJ Yde
Nederland

0592 422 416
http://www.cjbadvocatuur.nl/

Haarsma Advocaten

Hoofdweg 288
9765 CN Paterswolde
Nederland

088 422 7777
http://www.haarsma-advocaten.nl/